életemben nem hallottam még erről a Laciról ![]()
az a külső elég pofás, ha nem nyúlkál hozzá sokat az ember, sokáig szép maradhat 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
életemben nem hallottam még erről a Laciról ![]()
az a külső elég pofás, ha nem nyúlkál hozzá sokat az ember, sokáig szép maradhat 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
hát igen, a lakkhatású borítás nagyon szép, csak nem szabad fogdosni, mert elég ronda tud lenni, ha vastagon állnak rajta a zsíros ujjlenyomatok meg a por... a dell inspiron 1525-ös szériája is nagyon jól néz ki, sógorjelölt olyat kapott a cégtől... csak hát építésvezető és oda nem éppen ideális 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Bakker, kétszer megfogom ezt a dobozkát és máris tiszta paca. Azonkívül 1 nap után sikít róla a por... De a 2TB hdd az kéne belőle 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Miért kell RAID 0 a nagyobb kapacitáshoz? Nem tud JBOD-ot a beépített vezérlő? USB-n elég vicces a 2 db TB-os HDD RAID 0-ba kötve...
Re: #1-2,
A CoolerMaster puha, antisztatikus kendőt ad a fényes fekete kereteihez. 
[ Szerkesztve ]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Szerintem ezek a DVD-írók nem valami esztétikusak...
A HDD-k meg kb. egy óriási fekete téglába lettek elhelyezve
, Raid0 USB mellett? Minek??!! eSata port meg nincs rajt, ami azért ma már "alapfelszereltség" kéne hogy legyen, főleg egy Raid tömb alá! 

Pedig jó márka, elég komoly monitorokat gyárt.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
pont ezt a raid 0 / usb-t néztem. az usb-nek a gyakorlati átvitele valahol 400mbit/s fölött picivel van, ami 8-cal osztva kb. 50-60 MB/s. ezt egy hdd simán űbereli, nemhogy raid 0-ba kötött 2...
múltkor 2 db. 500-as segate sata 2. (7200.11 / 8MB), között másolva 97! MB/s-et láttam, le is képloptam. mkv-ket toltam át, 90-alá sosem esett.
úgyhogy az usb már egy winyónál is vicces.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

"kb. 50-60 MB/s"
A valóságban inkább 30-35 
igen, rosszul fogalmaztam. elvi 60, gyakorlati max 50, de úgy, ahogy mondod, valós átlagos 30-35.
2,5"-os, 5400-es, külső usb-seken pedig 20-25.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Jó gyerek ez a Laci, tényleg szép az a külső adattároló 
Mondjuk a legtöbb helyen nem azt fogják nézni milyen szép a doboza 
.::www.megadanceradio.hu::.

Ez a LaCie-tól játék kategória.
Ez némileg komolyabb.

szép nagy Feketedoboz, hosszabb repülőjáratokra ajánlott a két terrás vinyójával.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
hát igen. itt már gigabites lan is van. ennek már van értelme. és tetszik a gyors winyócsere lehetőség. szép.

Az álmom egy ilyen, ne keseríts vele!
A realitás viszont azt diktálja, hogy PC lesz beállítva szervernek jobb hűtéssel és több szolgáltatással. Ultrahalkan, jól eldugva szem elől. Azért az eszméletlen mennyire számít ha egy minimális ízlés kerül a terméktervezésbe és esetleg európai designer is ránéz.
Az az USB 2.0 raid 0 nekem sem teljesen tiszta. Ha FW800 vagy esata lenne... Amúgy sem vagyok oda az USB szabványért. FW fényévekkel fejlettebb de sajnos a trend az, hogy consumer kategóriában az USB fog dominálni. Apple is kezdi elhagyni a consumer gépekről az FW400-at.
Talán az USB 3 jobb lesz valamivel, még nem néztem bele mit tud.
twitter: MatrixfanLive
ha jól rémlik usb 3.0-nál a 2.0-hoz képest többek között 10szeres sebességet jósolnak... ez azért ide így elég is lenne azonnal 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris