Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

A tiszta zöld képernyőn nem lehetett volna a dokumentációt jelző pdf logót is zöldíteni? :D

Éedemes lenne megemlíteni a Hard Disk Sentinel-t is mint on-line programot. Az Everest jó, de minden alkalommal odamenni, megnézni, ellenőrizni, ha meleg kiszedni a zajcsökkentő ládából,...... nem lenne egyszerűbb megemlíteni, hogy egyszerű tálcaikon mutathatja a hőmérsékletét? :F :W :W

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#2) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

irtó ronda az a bekapcsológomb.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#3) eldiablo válasza liksoft (#1) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tévedek, akkor az Everest is tudja tálcaikon formában kommunikálni a hőmérsékleteket.
Csak amíg az amúgy remek HD Sentinel a Winchestereket írja ki, addig az Everest a procit, alaplapot stb..-t is.

[ Szerkesztve ]

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#4) Thrawn válasza liksoft (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A HDSentinel nem jelzett ki róla semmi adatot.

Different songs for different moods.

(#5) deicide válasza Thrawn (#4) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A végére a 39.000Ft-os árhoz: az a 1.5TB-s ára, nem az 1TB-sé, mert így kicsit megtévesztő.

[ Szerkesztve ]

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#6) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

Sajnos a teszt végén feltüntetett ár nem egészen tökéletes.

A tesztben szereplő 1TB-os termék ajánlott bruttó fogy ára (már 25% áfával) 29 700 Ft, míg a 1,5TB-os modell ajánlott bruttó fogy ára 40 600 Ft. A régi, 20%-os áfával számolva jön ki az említett 39 000 forintos ár...

www.xbox360szerviz.hu

(#7) deicide válasza Thrawn (#4) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Balage76: ezt írtam én is egy sorral feljebb...:)

[ Szerkesztve ]

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#8) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Az a bekapcsológomb elég gagyira sikeredett.. És egy sSATA, de legalább egy FW csati nyugodtan elférhetett volna azon az amúgy üres hátlapon. Mondjuk egy F1 társaságában, ami nem 5400-at pörög. De biztos lesz ebből még másfajta is, mert ez így nem egy nagy eresztés.. :(

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#9) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis tároló még az ára se vészes de az a bekapcsoló gomb nagyon gáz.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#10) Balage76 válasza dani3l (#8) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Az emberek 95%-a USB-n keresztül használja a külső vinyókat, még azokat is, amelyeken van eSATA vagy FW csatoló. Ez a termék ennek a 95%-nak készült, de idővel lesz majd eSATA és FW csatolós is... valahogy el kell kezdeni egy termékvonalat...
Ha lenne rajta mindenféle csatoló, akkor magasabb lenne az ára is...

www.xbox360szerviz.hu

(#11) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

elég ronda egy wd-hez képest
szürke, komor, semmi szín ..:(

(#12) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem nem csak a bekapcsoló gomb, de maga a ház sem tetszik! egyáltalán.. nekem most wd mypassportom van 500gb-os.. akkor már inkább veszek két kis 500ast ami sokkal szebb és kisebb helyet foglal..:DD
a cikk jó amúgy.. de elmarad a szép Samsung design :( pedig szeretem a Samsung márkát.

Üdv: Csabee.

(#13) dani3l válasza Balage76 (#10) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Ebben van valami, de szerintem ez FW csati azért mostmár alap lenne egy komolyabb külső winyoban, ha eSATA nem is. De nem csak a csatikkal van a baj, a külső is elmarad az általában szép Samsung eszközöknél megszokottól. Ennél tényleg jobb választás mondjuk egy WD mybook, de biztos ennek is lesz vásárlóköre..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#14) liksoft válasza Thrawn (#4) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Melyik változatot nézted? A legutolsó a 2.90 (sok újdonság van benne).

Valamint ha a Sentinellel néztétek, és esetleg nem adott értéket, akkor riportot küldtetek a fejlesztőnek, hogy az Everest tudja, és tegyen valamit az ügy érdekében?

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#15) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Mostanában nézegetem a külső vinyókat, miután kaptam egy VIRUT nevű vírusfertőzést és 500gb adatom ment a kukába formázás keretein belül.
Egy ilyenre kimenteni amit kell, aztán ha gond van a géppel, egy óra alatt fent van az új rendszer, és lehet visszamásolni. Ha meg nem kell a hdd, akkor simán kihúzod.
1000 gigás wd-t láttam 34e körül, ez jobb vételnek tűnik.

(#16) dani3l válasza CsíkosMókus (#15) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

1.
2.

(#17) CsíkosMókus válasza dani3l (#16) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Á! Akkor én valamit félrenéztem, ha kb egy árban vannak. Mivel a gépben lévő HDD-m is Samsung, és abszolút elégedett vagyok vele mind sebességben mind melegedésben, valószínű, hogy a tesztben szereplőt fogom megvenni..

(#18) dani3l válasza CsíkosMókus (#17) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Szerintem sok különbség nincs, mindegyik jó minőségű winyokat gyárt, kinek melyik jön be.. Árban kb ugyanannyi, úgyhogy tényleg teljesen mindegy. Annyi, hogy mivel ez a Samu F2, így halkabb lesz, meg kevésbé melegszik, és ha tényleg adatmentésre kell csak, akkor talán jobb választás is.

(#19) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Nekem tetszik de az a kapcsoló, hát egy kicsit furcsa ahogy kilóg. Inkább valami a felülettel egy síkban levő gomb kellett volna, úgy sem nyomogatja össze-vissza mindenki az asztalon.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#20) CsíkosMókus válasza dani3l (#18) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Csak adatmentésre és tárolásra. Nem erre töltök le, vagy hasonló.
Annyi, hogy meglegyen ha kell.

(#21) waverider

waverider
(senior tag)

formára, minőségre jó!
de tudásra elég karcsú sztem (sajnos - mert amúgy tetszene)
nem szabadna már a 2009-es évben kiadni csak USB csatlakozóval egy ilyen ketyerét, vagy legalább tettek volna rá USB 3.0-t, ha már az a fixa idea...
de a hátlapon még bőven lett volna hely esata és firewire 400 és/vagy 800-aknak is... :(

az irást köszönjük! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#22) tsii_H

tsii_H
(tag)

meg jo hogy nincs ilyenem... egesz nap hánynék

(#23) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

Nos a vélemények valóban megoszlanak a dizájnról, bár a termék fogadtatása az eladások alapján sokkal jobb mint az itteni vélemények. Amúgy egy Bang & Olufsen nevű brigád műve ez a kialakítás, a jelek szerint ez a világ más országaiban elfogadottabb mint itthon.

www.xbox360szerviz.hu

(#24) Balage76 válasza waverider (#21) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Mihez képest karcsú? Belépő szintű termék ebben a kategóriában, ennek megfelelő árral. Gyakorlatilag az összes normális vinyógyártó hasonló termékénél 1300-1500 forinttal olcsóbb. A cikkben szereplő ár ajánlott végfelhasználói ár, ennek megfelelően érdemes körbenézni.

Lesz majd csilli-villi sokcsatlakozós változat is nemsokára másik dizájn

www.xbox360szerviz.hu

(#25) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

ipon-nál most akciósan 25,8k

vagy jobb választás lehet pl. ez? WD MyBook 1TB Essential 2.0?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26) rii

rii
(PH! nagyúr)

elég siralmasan teljesítettek az elmúlt egy-fél évben a Samsung HDD-k amikkel találkoztam, hullottak mint a legyek (kb 10-ből 4 lett jó)

azt szeretném megkérdezni, hogy ami ebben van, azok megbízhatóak?
esetleg valainek tapasztalata ezzel a STORY sorozattal?

Vagy mint Motion_Blur is írta, a WD jobb választás lenne?

akárkivót'tevótá

(#27) Cucuska2

Cucuska2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép teszt, köszi.
Esetleg valaki tud vmit az írási sebességről? Mert én csak olyan adatot találtam hogy a külső HDD-n fájl klónozása (kb 15-16 MB/s) meg az olvasás ameddig az USB engedi.
Esetleg vki vmi info?

Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/

(#28) Bozsó22

Bozsó22
(lelkes újonc)

sziasztok!

nemrég vettem egy 500 Gb-os Samsung külső HDD-t, De egy bizonyos fájlméretnél nagyobbat(6-7Gb) nem enged felmásolni mert azt írja ki hogy a lemez megtelt!
Valaki tudna segíteni? esetleg valaki megtudja mondani, hogyan leht több részre szedni egy nagy fájlt?

GA-MA770T-UD3P - GIGABYTE, AMD PHENOM II X3 720BE, 4GB RAM,ASUS EAH4770/HTDI/512MD5, GIGABYTE Superb 460W

(#29) Cucuska2 válasza Bozsó22 (#28) üzenetére

Cucuska2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem te a FAT32-re gondolsz, viszont ez 4 GB-nál nagyobbat nem enged, de ez a tünete amit te írtál!
Megoldás: formázd NTFS-be, ha Windows XP-d van, akkor meg használd ezt a programot.

Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/

(#30) Amu

Amu
(kvázi-tag)

én most vettem egy barnát 500 gb-et MasterComp-ba :)) 21,5-ért

szép és jó, nagyon tetszik, 700-800 mb-s filmeket, 25-40 Mb szerint másol Win7 szerint, Tcmd.be viszont csak 20-al
övtatyiba lazán befér, egy Xruzer 8 gb pent váltott fel :DD

ja és ami ugye érdekes, hogy alapba Fat-ra van formázva
én is szépen mindent rámásoltam és akkor láttam, hogy upsz nem is Ntfs, :Y

adatatok vissza, formáz

[ Szerkesztve ]

www.mastercomp.info www.carstyling.hu, www.opelforum.hu, hodito.hu

(#31) karmatt

karmatt
(újonc)

Saját véleményem:
Nah én is vettem most egy 1TB-os StoryStation-t. Mindenki írta, hogy milyen ronda a bekapcsológomja - nos nekem kifejezetten tetszik. Volt alkalmam MyBook-ot is használni nem egyszer és el kell hogy mondjam, 3:0 a StoryStation javára. (1) Kisebb és masszívabb háza van, mint a WD MYBOOK-nak, (2) ráadásul nem kopik le róla a festék mint pl a szürke, oh bocsánat "ezüst" festék mint pl. a WD MYBOOK-ról.(3) Végezetül pedig a WD MYBOOK-ot úgy tervezték, hogy függőlegesen álljon az asztalodon, ami azért rossz, mert ha netalántán egyszer fellököd (elég könnyű felborítani), akkor meghal a winyod. Egyszer én is jártam így, tapasztalat - vihettem vissza. :W Ha pedig az árat nézzük akkor az egyetlen darab csóró usb2-re nem lehet panaszunk (most újonnan 21-ért lehet venni). :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.