Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sanyixXx

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

anyám...egybe nem láttam még ennyi pénzt és ezt mind kiadni egy fényképezőre... ehhez eléggé elvetemültnek kell lenni :DDD

Még nem érkezett hozzászólás a témában. A tiéd lehet az első!
Whoa! :))

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#2) sbazsi válasza sanyixXx (#1) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

és valszeg nem ezekkel lövik majd a családi fotókat... :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#3) sanyixXx válasza sbazsi (#2) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

lehet...
bár mondjuk házasságra vagy gyerek születésre elővenném. belefűzök még én egy tekercset és az ükunokák is ezzel fogják még az esküvői családi fotókat lőni, majd valamikor 2100 környékén valaki előhívhatja őket és visszanézheti a családot :DDD

(#4) sbazsi válasza sanyixXx (#3) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

egyiket sem tartom olyan eseménynek, ahol az embernek van ideje arra, hogy egy 20milás gépre is figyeljen... :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#5) ottkar válasza sanyixXx (#1) üzenetére

ottkar
(PH! addikt)

Akinek nem kell a pénzért megdolgozni az könnyen szórja.

(#6) sanyixXx válasza sbazsi (#4) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

1-1 katt, aztán mehet vissza a hermetikusan zárt szelencébe. születéskor még könnyebb, házasságkor majd egy mirror-self-et :DDD

ottkar: ha valamelyikünk ilyen pü-i helyzetbe kerülne, akkor nagyon szívesen beállnék veled egy közös fotóra egy ilyennel :)
de tény, hogy ha nem kell számolni a pénzt, akkor könnyebb hobbiból gyűjtögetni.

(#7) Flow

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már látom előre a májvipes meg wiwes képeket, ahogy a tükör előtt pózol, és nyomatja magát az M3-mal, M4-gyel... :DDD

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#8) ígyvanferi válasza Flow (#7) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

:) Ami valljuk be, igen valószínű.
Május 23-án - ide sem kell pont!

Micsoda cuccok, azt a mindenit, el tudtam volna nézelődni ott a vitrinek között.

(#9) Flow válasza ígyvanferi (#8) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most már komolyan mondom nem értem. Én sosem tettem pontot ilyen helyre. Megnéztem az eredeti szöveget, amit írtam, és abban sincsen. Lehet a word teszi oda... De miért? :F Köszi, javítom!

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#10) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Sohasem értettem ezeket az árveréseket. Irtózatos összegeket kiadni ilyen presztízstárgyakért, amiket semmire nem lehet használni. Ezek inkább múzeumba valók, ott akármikor megtekinthető. Ha ennyi felesleges pénzem lenne, inkább létrehoznék egy alapítványt, vagy támogatnék egyet.
Ebből is látszik, hogy bolondok az emberek.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#11) Dare2Live válasza Ijk (#10) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"amiket semmire nem lehet használni."

Tökéletesen működnek.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#12) Dare2Live válasza Flow (#9) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nyiss egy wordot és írd be, hogy "box" aztán újra....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#13) Ijk válasza Dare2Live (#11) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Működnek, de aki megveszi ennyiért, nem ezzel fogja otthon a gyerek zsúrját fotózni.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#14) sanyixXx válasza Ijk (#13) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

nem is arra van...
drága, ritka, vitrinben a helye. egy tekercset mondjuk ellőnék vele, hogy mégis mit tud. aztán mehet dísznek.

(#15) Cathfaern válasza Ijk (#10) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ne felejtsd el, hogy alapvetően a pénzt nem célszerű pénz formájában tárolni. Változnak az árfolyamok, csődbe mehet a bank, stb stb... így akinek sok pénze van, az ilyen, tulajdonképpen értékálló (ha nem épp értéknövelő) dolgokba fekteti be. Ezek sokszor végeredményben egy múzeumban kötnek ki, akiknek kölcsön (vagy adott esetben bérbe) adja. Szóval ezeket nem azért veszik (esetek jó részében, elvakult emberek mindig lehetnek), mert neki ez annyira kell, hanem mert valamilyen szinten biztosabban áll így a pénze.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.