Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes karóra... Bár a csuklópánt kicsit nagynak tűnik...

K: A 10 000 000:1-es kontrasztarány ugye nem csak a parasztokat vakítja? Mert akkor önvédelmi eszköznek sem utolsó...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#2) ADAM1337 válasza TESCO-Zsömle (#1) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Nekem nem jön be ez a design, jobban bírom a masszívabb rögzítéseket.

cars1dA

(#3) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Valahogy olyan kínai kici-ocó hatása van.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

A design jol sikerult

"There is nothing permanent except change"

(#5) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nem néz ki rondán, de hogy hihetetlenül meg különlegesen elegáns...ha így lenne nem lenne rajta annyi b*** gomb meg felirat látható helyen, nem?

(#6) Khaal

Khaal
(őstag)

Több szinten sem tetszik ez a monitor. Szerény véleményem szerint ronda és egyáltalán nem praktikus. A dizájnos "állványnak" köszönhetően nulla az állítási lehetőség, ehhez hozzájön a gyengébb betekintési szögekkel rendelkező paneltípus és úgy tűnik a VESA rögzítési pontokat is lehagyták róla. Vékonynak vékony, de cserébe alul ott az vastag üres sáv. Inkább a káva szélességéből faragnának le, azt látja inkább az ember, nem azt hogy hátrafelé mennyi lóg ki a monitorból.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#7) Harlek

Harlek
(tag)

A tulajdonságai alapján elfogadnék egy ilyet, az ára se tűnik túlzottnak. Egyedül az zavar, hogy ténylegesen le kell támasztani az asztalra, valahogy jobban bírom azokat, amik azért kacsalábon forognak. (Be lehet alájuk rakni mondjuk ropit, kávét, G.I.Joe bábúkat.)

(#8) stevve válasza Harlek (#7) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pont így vagyok én is ezzel - bár nincs G.I.Joe bábum :D . A 33 W is nagyon vonzó, de a kinézet...

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#9) bartucc válasza ADAM1337 (#2) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ez nem tetszik, odanyúlsz és eldöl érzésem támad mindig. :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ronda, és "gagyi kínai" hatást kelt. :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most-lőttem-a-bucsuban monitor. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#12) Rover623 válasza TESCO-Zsömle (#1) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 10 000 000:1-es kontrasztarány ugye nem csak a parasztokat vakítja?
Úgy valahogy...:(
Aki szereti a matekot, az oszthat szorozhat...amikor a max. 250cd/m2 tízmilliomodrészét produkálja a monitor, nincs az az alacsony környezeti megvilágítás, ami ne nyomná el a monitor képét...;]
De még ha feltételezzük is, hogy egy teljesen fénymentes szobában kukkolja valaki ezt a vackot, a retinába becsapódó kozmikus és természetes háttérsugárzás már vele összemérhető mennyiségű fényt produkál...:DDD

primus inter pares

(#13) core2

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Kicsit olyan marketingszagú nekem ez a cikk, már bocsánat. :/

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#14) Simi2000

Simi2000
(tag)

Jajj, de ronda kinézetű. Én bizony jól letakarnám, ha az Én nappalomba lenne egy ilyen :)

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapjában véve mindig az volt a legtöbb nagyobb (22+"-os) Tn paneles monitorokkal, hogy alulról sötétednek a leghamarabb, ami a legzavaróbb, felülről csak később világosodnak zavaróan. Namármost ez alapból hátra van döntve a támasztója miatt. Ha az ember nem felülről görnyed le elé, akkor lehet használhatatlanul sötét lesz a képe :(
Vagyis ha az asztalon van, akkor ágyból, alacsonyabb kanapéról nem biztos, hogy élvezhető képet produkál. Emiatt nem tetszik a támasztója.

Formatervre viszont tényleg nagyon szép

True Success is Blonde

(#16) hejesírásó válasza lezso6 (#11) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

:C

(#17) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem a hagyományos talppal ellátott monitor jobban tetszik.... :U

Milyennapvan?

(#18) sNORh válasza D1Rect (#17) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

+1..
azzal a karpereccel.. blőő

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#19) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Ritka ronda... de legalább nem túlárazott. Látom nem sok embernek tetszik.

(#20) JanR

JanR
(őstag)

Szamomra speciel messze van az eleganstol :U

www.oaziscomputer.hu

(#21) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát sajnálom azt aki ezt a monitort elegánsnak tartja.Szerintem kifejezetten ronda
Nekem biztosan nem kellene

(#22) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A bekapcsoló gombja és a támasza nekem nagyon nem tetszik.
A fogyasztása viszont korrektnek tűnik!

Egyelőre marad a Samu Kilimanjaro 2493HM. :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#23) parkr

parkr
(fanatikus tag)

majdnem olyan, mint egy digitális képkeret :DDD

app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

(#24) Gabboo

Gabboo
(tag)

Nekem tetszik, csak félnék, hogy oldalra eldől egyszer.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#25) modern

modern
(fanatikus tag)

ennyiért már inkább veszek led monitort :(

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#26) Soni

Soni
(tag)

Sziasztok!
Van valakinek ilyen monitor?

CARPENTER:-)

(#27) El Kebir válasza Soni (#26) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

Ha lenne, akkor letagadnám! :DDD

[ Szerkesztve ]

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#28) Soni válasza El Kebir (#27) üzenetére

Soni
(tag)

Szia!
Miért?Olyan gáz ez a monitor? :D

(#29) El Kebir válasza Soni (#28) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

Szerintem igen, előttem már leírták mások a hibáit. Ez inkább "képkeret", mint monitor... :)

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#30) Soni válasza El Kebir (#29) üzenetére

Soni
(tag)

Pedig pont ilyet vettem! :) Nekem tetszik,csak a színekkel nem vagyok kibékülve!Szerinted minden új monitort kalibrálni kell?Vagy egyáltalán segít valamit a kalibrálás a színeken? :R

(#31) El Kebir válasza Soni (#30) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

"színekkel nem vagyok kibékülve!"

Előfordulhat az is, hogy az előző monitorod által produkált színek voltak túlzóak, ahhoz hozzászoktál, most meg furcsa az "új színvilág", de akár az is lehet, hogy mindkét monitor (másképpen) kissé rosszul adja vissza a színeket.
Ha van lehetőséged kalibrálni, akkor csináld meg, attól csak jobb lesz. (és ahhoz színvilághoz kellene hozzászokni :) )

(#32) Soni válasza El Kebir (#31) üzenetére

Soni
(tag)

Már kezdek hozzá szokni ehhez a színvilághoz. :D De azért később szerintem megcsináltatom a kalibrálást is.Úgy hallom mindenki csak dicséri!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.