A Club3D-ben még nem csalódtam. Nem viszik túlzásba a kirívó dolgokat, ez igaz, de nagyon megbízható kártyákat csinálnak. És az új nV is egyre jobban tetszik. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
A Club3D-ben még nem csalódtam. Nem viszik túlzásba a kirívó dolgokat, ez igaz, de nagyon megbízható kártyákat csinálnak. És az új nV is egyre jobban tetszik. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
4670 x2

New world...old thinking...IBM T60;)

A takarítónő talált egy helységet ahova régóta nem tette be a lábát senki...
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Miért korlátoz az eyefinity Full HD-ra?
[ Szerkesztve ]

Nekem Club3d 5770-em volt, és nagyon bejövős minden szempontból, kár h el kellett adnom.
Az a GTX 460 se lehet nála különb, nem túl csicsás, letisztult, viszont tuningos,hozzámvághatnának egyet. 
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png
Ha a 4670x2 re gondolsz ott nem is lesz ájfinity.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

nem tudom, engem nem korlátoz
5760x1200-ban simán enged sznite mindent (az egy dolog, hogy a legtöbb játék hülyén néz ki
)
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

meglehetősen szépen néz ki az a Giga 470GTX SOC.

A kis gtx 460asok egyre jobban tetszenek... Okos kis jószágok..
http://www.flickr.com/photos/61747865@N06/

gyönyörű az a Gigabyte 470.....
Lehet visszatérek Nv-re a 4890 után..
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

"több monitor " ..én örülök hogy ha egy nagy elfér nem hogy több 
EVO & STi power

Elég borsos ára lesz ennek a 4670x2 nek.
Bár nem sok mindenki büszkélkedhet ilyennel az tuti! 
Most hogy igy utánna számolok kb pont 4 darab 4670 kártyát tudnék össze szigszalagozni az árárbol.
Nem semmi....
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Lehet még tartalék az Eyefinity témában ha Sapphire-ék külön gyúrnak rá.
Viszont a Vision-ös VGA ....... 4670X2 szerintem nincs gyakorlati jelentősége. Főleg ha olyan árral indul a versenyző. Talán az S-Video kimenet ami mellette szól sokan keresik még az S-Videós VGA-kat. Persze nem ilyen áron. Tehát ebből a szempontból is megbukott.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Nekem néha kell még 1-2 monitor a fix mellé, olyankor jól jön hogy a filléres GB 740G lapomon bármilyen ati vagy nv vga mellett megy az alaplapi dvi/hdmi+dsub..ez az igazi lowcost_finity 

annyira megdobogtatja a szívem ez a gigabyte,annyira gyönyörűűű...

Akkor biztos nem erre kérdeztem rá, hanem
"A Radeon HD 4670 X2 különlegessége a négy darab dual-link DVI kimenet, ami négy monitort képes meghajtani akár 2560x1600-as felbontás mellett. Ez a technológia természetesen nem köthető az Eyefinity-hez, amely a felbontás szempontjából eleve Full HD-re korlátozza a kialakított monitorcsoportot."
Mert a játékosok többnyire Full HD-s monitort használnak, akiknek nagyobb van, és többet akar összerakni, az nagy valószínűséggel nem játszani fog. Ilyen esetben tessék szépen fizetni egy FirePro kártyáért, ami 800 dollárnál kezdődik. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

4670x2
ez jó maradt még 1-2 chip fölöslegesen? Viszont a GTX 470-re kíváncsi lennék mit tud! ![;]](/dl/s/v1.gif)
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
A HD4670x2 nagyon jó, csak késtek vele másfél évet...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Biztos valamelyik uj munkatárs felvételi feladata volt
, amugy nagy létjogusáltsága nincs, minimálisan gyorsabb az 5670-nél nics DX11(igaz nála sem sok értelmevan), ráadásul többet is fogyaszt!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

Ha nem lenne meg a 5850 -em, akkor a Club 3D GTX 460 Overclocked Edition 1GB venném meg szívesen. A francba az Nvidiával , hogy nem tudta a GTX460 -at , tavaly novemberben kihozni. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Ellenben kezel négy kijelzőt 4x2560x1600-as felbontással. Mindezt 300 dollárért. Ha valakinek nem kell sok extra, akkor jobb üzlet az 1000 dolláros Eyefinity-s FirePro-knál. 
(#23) Izzé: 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

A Giga 470 SO-nál nem stimmelnek az órajelek. 700, 1400 lesz a gpu és a shader.

gigabyte hűtése elég komoly 
Arctic Accelero Xtreme GTX hűtésből nem sokat fognak eladni 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Igy bizony, ez a kartya melozni nem kicsit jo lesz... 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Erre jó volt a 4850X2 is... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Szerintem ezek az alsó középkategóriás cuccok 2 gpu-val szerelt változatai soha nem lesznek népkártyák. 
Pl. Ilyet látott már valami?
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Igen ezt a kártyát nagyon el szúrták mivel a teljesítménye nem nől
annyit mint amit egy CF kiépítés hozna.
A 4670-nek nem a gpu-ja volt gyenge hanem a mem sávszélesség
az ami vissza fogta a kártyát.
Pl a HD2600XT x2 pont 2x-es teljesítmény nyújt ugyanilyen mem
sávszélesség mellet a sima 2600XT-hez képest.

most már igen ,de csak a linken,szerintem magyar boltba nem került soha 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Állat!
Kár, hogy nincs ott az ára. Volt 2600XT-m, nagyon szerettem, de hogy X2... kemény. 
PH semleges
És a mostani se fog, a Vision Tek ugyanis Amcsi gyártó. Mo-n akkor sem lehetett kapni, és most se lehet, szóval irreveláns azon vitázni, hogy ki látott ilyet...
Szerintem ti még ilyet se láttatok, pedig ezt lehet itthon is kapni:

[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Az új giga kártya nagyon bejövős számomra 
Tetszik a színvilág 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
(#33) pottyantós válasza TESCO-Zsömle (#31) üzenetére

És ez mi?Magnó? 
(#34) TESCO-Zsömle válasza pottyantós (#33) üzenetére
Az.

De rég láttam Club 3D kártyát.
A 4670x2-t teljesen felesleges volt kihozni.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Nem vmi nagy dobások,habár a gigabyte hűtője tetszik....
Viszont a 460ok ára egész jónak mondható.....
Zte blade és Skate tokok olcsón!

Jelen állás szerint a VGA kártyák irreálisan drágák,ha ez tetü Nvidia versenyképesen tudott volna egy alacsonyárazású Fermit kihozni,most nem itt tartanánk

Csak valoszinüleg nem tudott,nekik is a haszon a lényeg.
Ez van nekik jelenleg
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Viszont aki az elején vett egy 5xxx szériás vga-t az még jó áron el tudja adni. Mivel tartja az értékét. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Azért vannak kivételek, az xfx 4830 kifejezetten jó vétel boltból is 20k alatt...4670-ek drágábbak ![;]](/dl/s/v1.gif)

(Sapphire 2600 X2). 
A fenébe, akkor (kép).
[ Szerkesztve ]
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

SOC létére eléggé vérszegény az a Giga GTX470 tuning.
Semper Fi

Az már a felhasználóra van bízva! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Erre a 4670x2re sok szükség volt.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
Ááá a gtx 470 az én barátom lesz egy olyan 2 év múlv addig el szöszmötölök a gtx 260-al
.