Szép kis lejátszó. A szép dizájn-t pedig kell fizetni.
Azért hozzátennék ezt-azt.
-A DVD felskálázás. Nem tudom, hogy ez mióta számít extra feautre-nek, de az én 2 éves Philips DVP5980-am megcsinálja, és az előtte használt DVP5960 1080i-re is megcsinálta (nem mintha bárki észrevenné a különbséget, de az 5980 jobban játszik állományokat az USB miatt). A korábbi HTS9800W-m szintén tudta felskálást, vagy 3 éves típus... És még vagy 5 típust tudnék sorolni, ami tudja. Nem ismerem az összes modellt a piacon, de nem hiszem, hogy lenne olyan HDMI-vel rendelkező DVD vagy Blue-Ray lejátszó a piacon, ami nem tudna SD felbontású DVD-t felskálázni.
- Menü: a menüje letisztult, de eléggé egyhangú, nem nevezném dizájnosnak. Nem igazán értem, hogy azok a cégek, akik tejjel-mézzel folyó, testreszabható, animált hátterű mobilos felületeket tudnak fejleszteni (Samsung, LG, SONY), miért csak ilyen vackokat tudnak kiadni, amint szórakoztató(!)-elektronikai termékekről van szó. Pedig sokkal több a memória is, állítólag ebben HDD is van. Nem fért volna rá? Látszik, hogy teljesen más csapat fejleszti, tanulniuk kellene a másik csapattól (nem beszélve arról, hogy a Blue-Ray lejátszóknak tudniuk kell a JAVA-t, ami aztán tényleg fejleszők mekkája, ha tudnak benne programozni.)
MMS: gép1: Shuttle Mini XPC SN95G5V2, AMD Opteron 150, 2x1GB Geil, Radeon HD4650 AGP, 250GB Samsung, NEC +/-RW DL gép2: DELL XPS 210 C2D 6400, 2x1GB Geil Ultra DDR2 800, 320GB Barracuda, HD5570 DDR3 LP