Ez az XFX még az ASUS Ares csomagolását is odabassza, pedig az se semmi. 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Ez az XFX még az ASUS Ares csomagolását is odabassza, pedig az se semmi. 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

XFX: fegyvernek látszó 1200 dolláros megalol.
(Vérpistikéknek készült?)
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Az a limited XFX nem gyengus, ez a fegyver csomagolás.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Nagy dolog... a Ferihegyi reptéren észre sem vennének egy ilyen fegyvernek látszó izét... 
A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.

Jóféle csomagolása van az XFX cuccának, az biztos!
A Gigabyte-nak a hűtője is elég állat!

Jeh képzelem ahogy berontanék oda egyből lelőnének pedig csak egy VGA volt nálam.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Ne, ez az atalakito a vegen egy nagyon aranyos dolog lesz. Ha nem lesz lehuzos az arazasa...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

XFX Radeon HD 5970 Black Edition Limited ,azért ez a csomagolás nem semmi 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Az a Gigabyte nagyon korrekt lett, szép nagy passzív bordát kapott.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Passziv 5770 vááá sajnos a 5750 passziv gigabyte is 40 párezer,ez meg gondolom még több lesz
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Okos ötletnek tűnik ez a gigabyte féle passzív cucc, csak a saját kártyámból kiindulva, nagyon nehéz megoldani a hűtést passzív módon. A kártya maga lehet hogy halk lesz, de a házban olyan légáramot kell kelteni, ami már biztos hogy nem lesz hangtalan. Szerintem ebbe a kategóriába rizikós az ilyen konstrukció.

A passziv cucc bejövös.
Xfx-k meg ha már átpártoltak meg villantanak valami olcsót is. Én mondjuk jobb szeretnék egy piros dzsedájkardot. Úgyis az erő sötét oldala van emlegetve. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Elhiszed, ha azt mondom, hogy van jövője? Már egy másik topikban kifejtettem, hogy gyakran a "klasszikus" cooler elrendezés nemhogy segít, de egyenesen maga idézi elő a melegedést. Ha magad tervezed a huzatot a gépben átömlésekkel és légköbméter-számítással akkor hidd el, hogy lehet hűteni egy ilyen komoly kártyát is. Most biztosan dobnak néhányan egy szaltót, de egyetlen jó hatásfokú és meredek lapátozású coolerrel egy egész gép hűtését meg lehet valósítani. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Mindemellett az XFX-re szavazok én is! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Jöhetne mindből egy bemutató darab

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

Szép darabok.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
ahogy nézem a gigabyte nyákján annyira hátra van tolva a GPU, hogy Arctic S1/Twin Turbo is rámenne, kár hogy nem lehet OEM-ként hűtő nélkül kérni mint a procikat ![;]](/dl/s/v1.gif)
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

A Giga vajh hány fokos lehet terhelés alatt? 

Igen, meg lehet oldani mindent, kérdés hogy mennyire éri meg foglalkozni a dologgal. Mondjuk soha nem számoltam utánna, és igen régen tanultam már ilyesmiről.(áramlástan, légcsere, huzat, miegymás ) Szerintem normál ház esetén egy úgymond "hagyományos" felállásnál nem működik hatékonyan ez a típusú cooler. Persze ha ráméretezed a ház űrtartalmát, a ventilátorokat, légáramlást neadj isten tereled is, akkor biztos jó. Csak ugye az anyagiak, ráfordított idő. Ezzel már nagyon kevesen foglalkoznak.
Szóval kérdésedre rövid válaszom. Igen, elhiszem, hogy van jövője 
[ Szerkesztve ]

Ezekben a passzív cuccokban az a jó, hogy a mezei user bevágja egy nulla ventilátorral felszerelt házba, mert ő csendes gépet akar, aztán fél évenként hordja vissza a megsült kártyát garoztatni...

Nem semmi az XFX csomagolása! Aki ezeket ki találja..
Legközelebb rakétavetőbe csomagolják a kártyát?
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Na ez a gigabyte megy a htpc-be majd nem az msi hawk
szuper erre vártam
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh
Nuh, sorakoznak itt a radeonok is.
Az XFX nem szarral gurít az már fix. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
passzív 5770, erre várok egy éve! és a gigbyte lépte meg, pedig powercolorra tippeltem. amúgy 4850-ből is a giga volt egyedül elég bátor passzívat hegeszteni, aztán el is olvadt sokaknál 
viszont 5770 már jobb ötlet, ekkora bordákkal meg főleg. rá kell rakni egy 12 cm-es noctuát 7 volton és kész, nálam így megy a sapphire 3870 ultimate majd 2 éve szinte hangtalanul. ha nem lesz eszetlenül drága, lehet hogy cserélek. köszönöm gigabyte!
[ Szerkesztve ]
A Giga megint a passzivitásra gyúrt pedig anno a 4850-él is voltak kis melegedési problémák.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
(#27) Silentfrog válasza zsirfecske (#25) üzenetére

Én tuti biztosra veszem,hogy 48 ezeralatt nem lesz kaphato.
Én mindig passziv kártyákat vadászok,de sajnos ez már nekem drága katagoria.
[ Szerkesztve ]

legjobb hutes, csak kell ra egy 12es venti.

Elég durva, mit ki nem talált az XFX 
Tényleg überelt mindent

Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

Az az XFX csomagolás egy igazi marhaság,ki a francot érdekel a polc tetején egy vízipisztolynak utánzott műanyag táska,felőlem dunsztosüvegbe is rakhatják csak amikor becsatintom a gépbe akkor úgy menjen mint a szél az asus fémkofferétöl is kivert a viz... nekem még mindig a Sapphire az etalon ha 5970,jahm meg az "picit" olcsóbb is.
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Nem olyan cinkes az, idle-ben nem melegszik nagyon, játék közbe meg felcsavarod a ház ventiket meg a zenét is hogy elnyomja a sűvítést 
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png
Egyébként nálam is Sapphire Powa! 

És hol vannak a megszokott paks-os hozzászólások? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár egy ilyen áradatból nem hiszem, hogy sokunknak jut a nagy monsterekből.

Tetszik a Giga, mindig is dobták a silent megoldásaik (van most is otthon egy 9600GT Silent OC), de maga az 5770 kicsit kevés a 128bitel hiába az 1Gb, mondjuk egy ilyen kari nem is krájziszolni van, mint nekem a 9600GT filmnézésre, netezésre, teljesen okés.
Bár ezeknek a Silent Cell-eknek az árazása már kicsit húzósabb.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Ésszel kell használni. Pl. nem elhinni a marketingnek, hogy ez direkt hűtés nélkül is bírni fogja hosszútávon. Én direkt ilyen kártyát vettem, és valószínűleg legközelebb is ilyet fogok, mert egyik aktív hűtés sem ér a nyomába, ha megtámogatom egy kis ventivel. Hangja 0, mert egy csöndes 8 cm-es venti hűti, igaz, gányul néz ki az oda hekkelt venti, de én nem nézegetni veszem a gépet.
Venti nélkül viszont biztos halál a kártyának, rövid időn belül; itt a PH!-n is volt egy teszt ezzel a kártyával.
One trend a day keeps the doctor away

Ez az XFX! Megáll az eszem! 
A Gigabyte meg szerintem egy jó elgondolás, tetszik! 
Szvsz ultra lol a csomagolás...mármint a puska része.
Kissé gyerekes, és nem hiszem, hogy tizenéves kölykök fogják vásárolni. Jobban mutatott volna egy egyszerű, de minőségi fémdobozban.
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Ez de beteg! 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

És mit talál majd ki a 6000-szériára ?!?!

nézeggetem ezt a 5750-et összevetve az 5570-es mérési eredményekkel, nagyon nincs különbség, annyi, hogy nagyából ua. eredményeket hoza AA-val mint 5570 AA nélkül, de az AA nem hiszen, hogy megérni ézt a plusz ~20k árat. 
Nem is baj, legalább nem tépem a hajam miatta, hogy drágábban vehetnék erősebb kártyát is ebben a kategóriában marad a 22k-s 5570. 
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

A vízhűtéses kártyákat meg vizipisztolyos dobozban szállítja a gyártó? 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Jó akkor kikapcsoljuk az AA-t és ami az 5570-en 1280-on fut
az az 5750-en 1680-on.
Egyébként egy azon beállítások mellett az 5750 min 2x erősebb.
Én már inkább az "új" szériáról várnék valami info morzsákat. Aki 5xxx -es atit akart venni már úgyis megvette, aki meg nem, már az új szériát várja.
Bár milyen címlapsztori lenne, ha lelőnének valaki, mert egy ilyet akart felvinni a gépre. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Ez de komoly nick.
Pont ide való. Nagyon nagy mázlid van, hogy ezt a nicket még nem vette fel senki a PH!-án. 

Javitsatok ki de a 5570 a 4670nel egy kategoria a 5750 meg a 4850 nel.
Mármint dx9 ben a teljesitményt nézve.
Igy pont dupla a sebessége.Ezért megéri a felárat.

Ha a csak a teljesítményt nézem, még talán meg is érni a felárat, de ha azt veszem, hogy LowProfile HTPC-be, akkor magamból kiindulva, nem fogom elvárni a géptől, hogy 1680-as felbontásban vigye a játékokat. 1280x1024 is bőven jó, arra meg elég az olcsóbb zsuga.
Most 4650-el van szerelve a gépem, és még azon is megtalálom azokat a beállításokat, kisebb kompromisszumok árán, amivel szép és játszató egy új generációs játék.
Nem mondom persze, hogy ha elterjed az LP és lemegy az ára kicsit, akkor nem fogok belepróbálni egyet a gépbe, hogy elviszi-e a 280-as táp.
Persze azért örülök, hogy LP-be is gyártanak még játékra való kártyákat, tartsák is meg a jó szokásukat.
Egyszer csak ráveszem magam és szétbonmbázom a házat, hogy tegyek bele, nagyobb tápot, de akkor már a teljes magasat is belereszelhetem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

te jo eg... ki a celcsoport? 11 ev alatt? froccsontott muanyag poskaba csomagolt VGA LOL.

Nekem az a Giga 4850 passzív van, és imádom. Máshogy nehéz tényleg halk (15dB) alatti gépet csinálni. FSP ZEN és Mugen2, hozzá 12cm-es S-Flex ventik.
Még az AC-val hűtött VGA-k is hangosabbak ennél.
Ezt az 5770-et kb 1 éve várom...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Hmm pedig el tudom képzelni hogy egy 28 éves gamer ordítva széttépi az XFX-es dobozt és a műstukkerrel rohangál a szobában. A VGA-t pedig majd 3 nap múlva fogja beszerelni, addig ezzel a műjátékkal ellesz. 
Szerintem nagyon korrekt, hogy a passzív hűtésű VGA-k drágábbak. Hát össze nem lehet hasonlítani a verébfingos ref. hűtésekkel.
És igen egyetértek az előttem szolókhoz, hogy passzív hűtésű VGA-t venti nélkül üzemeltetni, nagy baromság. Mindenképpen kell egy alacsony fordulatszámú 12cm vagy 14cm-es venti oszt jóvan. És sokkal hűvösebb lesz mint a ref. hűtés!
LP-s VGA 2 ventivel
Ez igen!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)