Szépek és jók.... Kis hazánkba mikor érkeznek ilyenek?
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Szépek és jók.... Kis hazánkba mikor érkeznek ilyenek?
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Ez a Zotac GeForce GTX 460 OC jónak tűnik!
Desert Combat 4ever!!!

ez a Galaxy kártya nagyon jónak tűnik nekem.árára kíváncsi leszek

különlegesek az biztos,majd használtan is jó áruk lesz és keresettek is lesznek,az biztos....végre most már azért pozitív cikkek az nvidiával kapcsolatban,vmit muszáj felmutatni a cégnek és a gyártóknak is... 

Én akkor is azt mondom referenciamodell + házi tunung + jó nagy passzív borda + 12 cm-es venti. Biztosan nem kerül többe mint a gyárilag felturbózott kicsicsázott modellek és jobb is lehet....
http://fafaragomuhely.freeweb.hu/
(#6) woland_y2k

Most nagyon off leszek, de az új Radeonokról mikor teszel ki hírt Abu?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Teljesen igazad van

A kis mütyür ventit el lehet felejteni 
Az antennás őrületnek meg nem örülök, mert egyre több Elektromos ZAJ kerül ki a környezetbe csak azért hogy ne keljen kábelt bedugni!
Bárki meglesheti hogy CS-zel. Nem hiszem hogy "Kódolt" lenne az adatcsatorna.
Ez a fejlődés, ezt is meg fogjuk "szokni".
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
nekem is a Zotac a szimpi.
imadom az ien b@$20tt nagy bordakat. Ilyesmire epitettem meg a Radeon 9800Pro-mat.
na majd egyszer ha sok penzem lesz, akkor epitek egy gepet, es jo lenne ha talalnek bele egy ien karit
szerk: ha jol sejtem az elottem hozzaszolo Duracellm... segitett feszerelni evekkel ezelott
[ Szerkesztve ]
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

Nekem is a Zotac megoldása tetszik. Ilyennek képzelem el a videokártyát.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Hi BRO!
Emlékszem az esetre! 
Mekkora királyság lenne ha emellé a Galaxy GeForce GTX 460 WHDI Edition kártya mellé lehetne kapni olyan 17" környéki érintőképernyős WHDI-s monitort, akksival. 
Lehetne tabletként alkalmazni bárhol a lakásban.
[ Szerkesztve ]

Phu mikor lehet ezeket majd nálunk beszerezni? 2 év múlva?
Nyami 
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

Aztaqrva!
WHDI-POWA van! 
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
whdmi. nyammi. ez már igen. engem nem zavar se az hogy a szomszéd épp azt a filmet nézi amit én, számomra must have már régóta. remélem szép lassan a kisebb kártyákra is bevezetik, bár gondolom addig még évek telnek majd el...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Ennek a WHDI technológiának mekkora a késletletése, nem zavaró a késése a kábeleshez képest? Vagy nincs is akkora késése, amit zavaró lenne? Értem itt 0,1-0,2 ms-ot.
PC-STYLE.hu

Ez a whdi a hangot is kiküldi vagy a csak a képet?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

A monitorod bemenete és a kép megjelenése között eltelik a képprocesszor válaszideje(4-8mSec) és a kijelző késése(kép től képig 4-8 mSec).
Az egered 1000Hz-es Usb-vel megy akkor Adhatsz hozzá +1mSec-et 
Ha összeadod akkor már ez más nagyságrend.
30Mbit/sec -en átfér a 60 fps ha 2,3Mpixelel(1920*1080) számolunk és egy pixel 16 bites színmélységű? szerintem neEm ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az hogy minden csomagot látni fogsz-e az engem jobban aggasztana 
[ Szerkesztve ]
Elírtam, nem ms-ot, hanem szekundumot.
PC-STYLE.hu
"A jeltovábbítás 5 GHz-es frekvencián történik, a hatótávolság pedig falon keresztül is eléri a 100 lábat, azaz nagyjából 30 métert, a késleltetés eközben pedig folyamatosan 1 ms alatt marad."
forrás:[link]
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Első blikkre azt hittem, hogy a Zotac egy félmagas kártya... akkora nagy rajta a hűtő, hogy a kártya eltörpül mellette 
De helyes, végre egy gyártó rájött, hogy a legtöbben úgyis ilyen konfigurációra (nagy hűtő és halk 12cm-es) cserélik a gyári, ergya hűtést.

végre 12 cm hűtő
kíváncsi vagyok többi gyártó mikor jön ki a nagyobb ventivel?
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
pontosan.
mondjuk a "biztos nem kerül többe" dologban nem lennék annyira biztos, Accelero S1el ez igaz, de pl egy HR03GT/Pro modellel már kevésbé
más kérdés, hogy utóbbi hat hőcsöves és ennél a hűtésnél azért lényegesen komolyabb darab.
más: 140es venti szerintem nem valószínű, azzal már tényleg nagyon túllógna a kártya az ATX szabványon.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Zotac GeForce GTX 460 OC, ez gyönyörű darab
, elfogadnám..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Jónak néz ki a Zotac GTX 460! Kíváncsi leszek rá!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Honnan jött ez a 30Mbit? Én akárhogy nézem a cikkben 3Gbps van.

Kíváncsi leszek arra a spéci kártyára mennyi lesz. Egy sima wireless HDMI 2.0 cucc (ez az 1.3-as HDMI wireless verziója) potom 62.400 jenbe fáj önmagában. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

Point of View GeForce GTS 450 TGT phű na ez nagyon bejön!!!
Nagy Gábor

Akkor a panelban mindenki azt a filmet nézi amit én akarok? 
Majd jönnek itt a szerzői jogvédelemmel, mi az, hogy szórakoztatom a szomszédom 
.::www.megadanceradio.hu::.
ÓÓóóó a Zotac alkotott! 12cm-es venti Alatta egy komoly hőcsöves radiátor. Nem kis darab. Cserébe, nincs gond a zajszinttel, sem a hőmérséklettel. Nekem tetszik! 
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Szerintem tuti kódolt az átvitel, valamilyen HDCP-hez hasonló megoldással. Másként nem egyeznének bele a filmkiadók, hogy filmek képét is továbbítani lehessen rajta.
...és kapásból elfoglal 4 kártyahelyet.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Így szoktam lemérni, hogy hányan olvassák el a cikket 

Lehet hogy butaság de.......
Hangot is képes továbbítani? 
DT

Sebaj, soknak elég egy is belőle.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
Zotaknál mire gondoltak ezzel az extreme hűtéssel,. Útólagosan pislogó user hová fogja elhelyezni, inkább hosszában kellett volna terpeszkedni azzal a bordával.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Elég jó ez az elgondolás (WHDI), ebből elég sok mindent lehet kihozni, csak előbb a vezeték nélküli hálót kellen egy kicsit felturbózni 
• De hova temetik a túlélőket? •