A ku*** életbe
Sniper merre vagy? 
Ilyenkor lépnek életbe az 1000+-os tápok...
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
A ku*** életbe
Sniper merre vagy? 
Ilyenkor lépnek életbe az 1000+-os tápok...
[ Szerkesztve ]
Az egyik értelmetlen, a másik másképpen de szintén értelmetlen.
Az élet kegyetlen .

Már agyal a beszerzésen szerintem.
2db gulf elég is lenne "talán" neki 12mag + ht = 24 szál.
Esetleg elég lenne neki. 
Meg ez nem tömegszemét mind tudjuk.
cars1dA
Ha 980X 12 mag/24 szál, 48GB DDR3 nem gyenge.
Szerverként okés, asztaliban értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
A kétfoglalatos lapból egész szép erőgépet kilehetne építeni, aminek még értelme is lenne szerintem. Egy CUDA-s HPC workstation-nek simán jó - elég RAM, elég CPU erő és, ha az nV is igyekszik, néhány fermis gpu. Másra szerintem sok ennyi x16-os PCI Express sín.
Meg még egy második gigabites csatit is rárakhattak volna.
[ Szerkesztve ]
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

Viccelsz? 1300 táp már létezik ehhez biztos 1700-2000 tápot barkácsolnak, aztán mikor meglátják EVGA mérnökei a 2000 tápot rögtön kihoznak egy 3 proci és 10 PCI-E foglalatos alaplapot. 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
És a legviccesebb az, hogy van olyan aki megveszi... Máskülönben nem gyártanák..
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

Na, haladunk. 8 hozzászólás és még senki nem írta be, hogy ''na, ezen faszán fut a crysis''

Hát igen az EVGA tényleg tud már vmit. Az alaplapból látszik hogy nem szerverlapnak készült...
Azthiszem csúnyán fognak a 3dmark rekordok megdőlni, mert gondolom tuningolni is hagy, és szerintem megy benne az EVGA-féle 4db GTX285 ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553
Tessék, 2000w
RI/OS: Inkább a crysis 2,hogy futhat rajta? 
[ Szerkesztve ]
nos,,én csak néztem azt a brutális lapot,és azon gondolkodtam hogy ennek van-e értelme.jó biztos tudják valahol hasznosítani,csak nem értem hogy ezt ki veszi meg otthonra 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

De a 9.-be beírtad 
cars1dA

Nagyon komoly az a 3. lap... ütős gamer configot lehetne rá építeni 
Kegyetlen az utolsó lap...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Nekem is pont ez jutott eszembe! 
11. hsz: azt már jó régen közölték hírben - emlékszem is rá, de az X3 honlapján soha nem láttam - lehet én voltam figyelmetlen.
Egy ekkora batárban egyébként valszeg két főtrafó van, akkor viszont hogy képesek 1 db 12V-os ágat létrehozni???
[ Szerkesztve ]

A dupla foglalatos lap ha jól látom még nincs kész.
Én legalábbis egyetlen egy tápcsatit sem találtam a képen.
A helyük talán már megvan a két cpu foglalat között, de az is egy kicsit furcsa. Olyan, mintha 2x24 és 2x8 -as tápcsatinak lenne ott hely, de az meg milyen tápegységen van?
Bár a memóriák alá nem is fér el a második 24tűs csati, akkor 1x24 + 2x8? Konkrétan csak azért lett összekenve pasztával a lap, hogy ne lehessen látni a chip-ek és a procik adatait(nevét)? Még a cpu körüli áramkörök hűtése sincs kidolgozva(nincs lefogatóhely), gondolom az EVGA azt nem akarja úgy csupaszon hagyni. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
2x24-es szerintem nem is lesz egyik lapon se.Inkább 2x8 ami lesz rajta szerintem is,mert a proci csak 12v-ről táplálkozik,és a 8pin-es csati azt szállít.
Az utolsóba a 6 magos procik is bele fognak menni?
4 gigás modulok vehetetlen árban vannak, szerintem olyanokkal nem érdemes számolni, mert egy is többe kerül, mint maga a lap.
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
pci-e csatik felett van egy 8as meg egy hatos, és a jobb felső sarokban is ue a helyzet
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Minden ott van csak fekete! Né mög jobban! 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Nocsak nagy nehezen találtam egy másik képet is. Úgy látszik eddig nem árasztották el infóval az evga-sok a media-t. Ezen a képen már látszik valamiféle hűtés is.
(#20) JColee: Bazz, de jó szemed van.
Én így is alig látom.
A végén kiderül, hogy nem is a szemem szar, hanem a monitor van elállítva.
Az IDE csati felett van a 24-es? 
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Áááá! Gémer konfighoz kevés rajta a kék led
!!!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
ja most nézem ott van 24es is 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

az i5520-as lapokban remélhetőleg igen.
itt pl szinte ugyan annyi, kicsivel talán drágább a 2 db 3×2gb-os reg. ecc kit (115k), mint az 1db 3×4gb-os (110k). a 3×4gb-os kit csak azért "drága" mert 2 procihoz kettőre van szükség belőle.
pecs2100.hu
1x24
2x8
3x6
Different songs for different moods.

Kár hogy nincs HD 5890X2 hogy biztos legyen a Crysis dolog.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Egyszerű, két táp kell neki. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Az EVGA-nál se szarral gurigáznak. Respekt. De ez csak szerver környezetben van értelme.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

• De hova temetik a túlélőket? •
ehhez kellene egy tápgyártó is. 24p+3x6p+2x4p és akkor még mehet bele 3vga ami mondjuk 3x2x6p. Hol van ilyen táp?
A ramot amit beleteszek, mennyinek fogja látni a gép? logikusan úgy mint az sli-nél? hogy ugyanaz van mind a két tömbben? azaz 2x3x2GB-ból a rendszer csak 6GB-ot lát?
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
Kár hogy 980X-ből kettő meg sem fog benne moccanni de talán még egy sem.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Nem gyenge lapok kerültek ki az EVGA műhelyéből....az utolsó meg figyelemre méltó.
Én asszem megtaláltam a tápcsatit...jobb alsó sarokban a floppy csatlakozó fölött látszódik valami.
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?

Sose bánd van kalapács.
Fizikailag nincs gond csak az i7-ben le van tiltva az SMP.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
szvsz felesleges... Sniper szerintem azért nem szól hozzá a témához mert már megvette, csak bajlódik az összeszereléssel 
Egy megmoccan(hat), legalábbis a szerver dual-socket lapok mennek egy procival is.
Different songs for different moods.
Degonoszvagy

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jó a színe, olyan Fermis. 

Milyen tisztességes VGA kari fér el ilyen zsúfoltságban?

Mire jó a Xeon? Mert nem játszani az biztos, akkor meg minek ez a sok pcie?

Bármilyen aminek a hűtője nem foglalja el a következő pci-e sín-t. GTS250-ből biztos van ilyen. 

Finoman lett pasztazva a cucc a cpu-knal 
Egyebkent meg varhato volt a dual megoldas.
.::www.megadanceradio.hu::.

mit gondolsz mi az a xeon?
pecs2100.hu
Ezt tudom csak az a kérdés hogy csak a Xeon-okat szereti-e a lap vagy sem.

LOL

Ez a kétfoglalatos szörny ha beindul tuti megszívja paksot de nem kicsit, főleg ha tele van vidkarival
Születik majd vele pár világrekord az biztos.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Anyám borogass.... 
na 3 ilyen, ami asszonnnya: 21 vga kártya, lehet alapítani kicsi rajzfilm stúdiót. 
mer hogy szerintem ez arra van, másra mire jó?

nagyon korrektúl néznek ki, tetszenek.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.