Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ku*** életbe :Y Sniper merre vagy? :D

Ilyenkor lépnek életbe az 1000+-os tápok...

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) danati

danati
(senior tag)

a dupla procis szörny nem semmi :Y

(#3) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az egyik értelmetlen, a másik másképpen de szintén értelmetlen.

Az élet kegyetlen .

(#4) ADAM1337 válasza 14adam (#1) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Már agyal a beszerzésen szerintem.
2db gulf elég is lenne "talán" neki 12mag + ht = 24 szál.
Esetleg elég lenne neki. :DDD
Meg ez nem tömegszemét mind tudjuk.

cars1dA

(#5) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha 980X 12 mag/24 szál, 48GB DDR3 nem gyenge.:) Szerverként okés, asztaliban értelmetlen.

[ Szerkesztve ]

(#6) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

A kétfoglalatos lapból egész szép erőgépet kilehetne építeni, aminek még értelme is lenne szerintem. Egy CUDA-s HPC workstation-nek simán jó - elég RAM, elég CPU erő és, ha az nV is igyekszik, néhány fermis gpu. Másra szerintem sok ennyi x16-os PCI Express sín.
Meg még egy második gigabites csatit is rárakhattak volna.

[ Szerkesztve ]

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#7) atti_2010 válasza 14adam (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Viccelsz? 1300 táp már létezik ehhez biztos 1700-2000 tápot barkácsolnak, aztán mikor meglátják EVGA mérnökei a 2000 tápot rögtön kihoznak egy 3 proci és 10 PCI-E foglalatos alaplapot. :DD

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#8) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

És a legviccesebb az, hogy van olyan aki megveszi... Máskülönben nem gyártanák..

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#9) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Na, haladunk. 8 hozzászólás és még senki nem írta be, hogy ''na, ezen faszán fut a crysis''

(#10) b3er válasza adamssss (#8) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Hát igen az EVGA tényleg tud már vmit. Az alaplapból látszik hogy nem szerverlapnak készült... ;] Azthiszem csúnyán fognak a 3dmark rekordok megdőlni, mert gondolom tuningolni is hagy, és szerintem megy benne az EVGA-féle 4db GTX285 ;]

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#11) 14adam válasza atti_2010 (#7) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tessék, 2000w

RI/OS: Inkább a crysis 2,hogy futhat rajta? :D

[ Szerkesztve ]

(#12) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nos,,én csak néztem azt a brutális lapot,és azon gondolkodtam hogy ennek van-e értelme.jó biztos tudják valahol hasznosítani,csak nem értem hogy ezt ki veszi meg otthonra :)

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#13) ADAM1337 válasza RI/OS (#9) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

De a 9.-be beírtad :DDD

cars1dA

(#14) kozmi55

kozmi55
(kvázi-tag)

Nagyon komoly az a 3. lap... ütős gamer configot lehetne rá építeni :DD

(#15) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kegyetlen az utolsó lap...

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#16) Angel1981 válasza 14adam (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Nekem is pont ez jutott eszembe! :D

11. hsz: azt már jó régen közölték hírben - emlékszem is rá, de az X3 honlapján soha nem láttam - lehet én voltam figyelmetlen.
Egy ekkora batárban egyébként valszeg két főtrafó van, akkor viszont hogy képesek 1 db 12V-os ágat létrehozni???

[ Szerkesztve ]

(#17) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A dupla foglalatos lap ha jól látom még nincs kész. :U Én legalábbis egyetlen egy tápcsatit sem találtam a képen. ;) A helyük talán már megvan a két cpu foglalat között, de az is egy kicsit furcsa. Olyan, mintha 2x24 és 2x8 -as tápcsatinak lenne ott hely, de az meg milyen tápegységen van? :F Bár a memóriák alá nem is fér el a második 24tűs csati, akkor 1x24 + 2x8? Konkrétan csak azért lett összekenve pasztával a lap, hogy ne lehessen látni a chip-ek és a procik adatait(nevét)? Még a cpu körüli áramkörök hűtése sincs kidolgozva(nincs lefogatóhely), gondolom az EVGA azt nem akarja úgy csupaszon hagyni. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#18) 14adam válasza D.Orion (#17) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2x24-es szerintem nem is lesz egyik lapon se.Inkább 2x8 ami lesz rajta szerintem is,mert a proci csak 12v-ről táplálkozik,és a 8pin-es csati azt szállít.

(#19) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az utolsóba a 6 magos procik is bele fognak menni?
4 gigás modulok vehetetlen árban vannak, szerintem olyanokkal nem érdemes számolni, mert egy is többe kerül, mint maga a lap.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#20) JColee válasza D.Orion (#17) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

pci-e csatik felett van egy 8as meg egy hatos, és a jobb felső sarokban is ue a helyzet

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#21) FID válasza D.Orion (#17) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden ott van csak fekete! Né mög jobban! :R

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#22) D.Orion válasza D.Orion (#17) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nocsak nagy nehezen találtam egy másik képet is. Úgy látszik eddig nem árasztották el infóval az evga-sok a media-t. Ezen a képen már látszik valamiféle hűtés is.

(#20) JColee: Bazz, de jó szemed van. :R Én így is alig látom. :( A végén kiderül, hogy nem is a szemem szar, hanem a monitor van elállítva. :D Az IDE csati felett van a 24-es? :B

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#23) Picturemaker válasza kozmi55 (#14) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Áááá! Gémer konfighoz kevés rajta a kék led :DDD !!!

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#24) JColee válasza D.Orion (#22) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

ja most nézem ott van 24es is :D

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#25) adm válasza Depression (#19) üzenetére

adm
(őstag)

az i5520-as lapokban remélhetőleg igen.

itt pl szinte ugyan annyi, kicsivel talán drágább a 2 db 3×2gb-os reg. ecc kit (115k), mint az 1db 3×4gb-os (110k). a 3×4gb-os kit csak azért "drága" mert 2 procihoz kettőre van szükség belőle.

pecs2100.hu

(#26) Thrawn válasza D.Orion (#17) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1x24
2x8
3x6

Different songs for different moods.

(#27) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Kár hogy nincs HD 5890X2 hogy biztos legyen a Crysis dolog.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#28) Stiky válasza D.Orion (#17) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerű, két táp kell neki. :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#29) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az EVGA-nál se szarral gurigáznak. Respekt. De ez csak szerver környezetben van értelme.

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#30) syC válasza 14adam (#1) üzenetére

syC
(PH! addikt)

:C:C:C

• De hova temetik a túlélőket? •

(#31) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

ehhez kellene egy tápgyártó is. 24p+3x6p+2x4p és akkor még mehet bele 3vga ami mondjuk 3x2x6p. Hol van ilyen táp?

A ramot amit beleteszek, mennyinek fogja látni a gép? logikusan úgy mint az sli-nél? hogy ugyanaz van mind a két tömbben? azaz 2x3x2GB-ból a rendszer csak 6GB-ot lát?

[ Szerkesztve ]

gyúrunk vazze

(#32) Oliverda válasza Keldor papa (#5) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kár hogy 980X-ből kettő meg sem fog benne moccanni de talán még egy sem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#33) I.P@trick

I.P@trick
(lelkes újonc)

Nem gyenge lapok kerültek ki az EVGA műhelyéből....az utolsó meg figyelemre méltó.
Én asszem megtaláltam a tápcsatit...jobb alsó sarokban a floppy csatlakozó fölött látszódik valami.

Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?

(#34) atti_2010 válasza Oliverda (#32) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Sose bánd van kalapács.

(#35) Oliverda válasza atti_2010 (#34) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fizikailag nincs gond csak az i7-ben le van tiltva az SMP.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#36) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

szvsz felesleges... Sniper szerintem azért nem szól hozzá a témához mert már megvette, csak bajlódik az összeszereléssel :DDD

(#37) Thrawn válasza Oliverda (#32) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy megmoccan(hat), legalábbis a szerver dual-socket lapok mennek egy procival is.

Different songs for different moods.

(#38) FRENK1988 válasza Egzee (#36) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Degonoszvagy ;] :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#39) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem bejön a 3. lap ;] mehet is bele egy Lian Li PC-B70 -be egy 600w és egy 1000w Silverstone moduláris táppal meg pár vga-val.

Szóval 1x24pin, 2x8pin, és 3x6 pin van rajta.

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#40) atti_2010 válasza Oliverda (#32) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jó a színe, olyan Fermis. :))

(#41) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Milyen tisztességes VGA kari fér el ilyen zsúfoltságban?

(#42) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Mire jó a Xeon? Mert nem játszani az biztos, akkor meg minek ez a sok pcie?

(#43) D.Orion válasza ufocsalad (#41) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Bármilyen aminek a hűtője nem foglalja el a következő pci-e sín-t. GTS250-ből biztos van ilyen. :DDD

(#44) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Finoman lett pasztazva a cucc a cpu-knal :)
Egyebkent meg varhato volt a dual megoldas.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#45) adm válasza ufocsalad (#42) üzenetére

adm
(őstag)

mit gondolsz mi az a xeon?

pecs2100.hu

(#46) Oliverda válasza Thrawn (#37) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt tudom csak az a kérdés hogy csak a Xeon-okat szereti-e a lap vagy sem.

(#47) Straw válasza RI/OS (#9) üzenetére

Straw
(senior tag)

LOL :D :DD

Ez a kétfoglalatos szörny ha beindul tuti megszívja paksot de nem kicsit, főleg ha tele van vidkarival
Születik majd vele pár világrekord az biztos.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#48) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Anyám borogass.... :))

na 3 ilyen, ami asszonnnya: 21 vga kártya, lehet alapítani kicsi rajzfilm stúdiót. :DD
mer hogy szerintem ez arra van, másra mire jó?

(#49) Zso2

Zso2
(őstag)

nagyon korrektúl néznek ki, tetszenek.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#50) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hú, azt a kétfoglalatos EVGA lapot igazán letesztelhetné nekünk bacsis, hogy hogy megy. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.