Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az utóbbi időkben a Razer egerek nagyon barátságos áron mennek a polcokra, ez pozitív (nem a Mamba-ra gondolok). :)

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#2) luw2win válasza Jhonny06 (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ez zongoralakk :F , mert akkor szép lesz takarítni, meg a port is csak ugy szívja.
Ahogy a monitoromon meglátszik
karcokról ne is beszéljünk

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) ^Clown válasza luw2win (#2) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eléggé annak néz ki, úgyhogy ez felejtős...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) Sicilian válasza luw2win (#2) üzenetére

Sicilian
(őstag)

De ezt egész nap tapizod, ideje se lenne porosodni.. :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Újabb parasztvakítás a Razter-től..

(#6) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez vicc :(

(#7) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már vártam az idióta hozzászólásokat. Miért is vicc/parasztvakítás?

[ Szerkesztve ]

(#8) szuper-t válasza Jhonny06 (#7) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor kezdjük az áránál:D 40 euró az kb 10k
5k ból ugyan ezt a minőséget még talán jobbat is megkapsz a4tech-ben:)
mondom is a típust: XL-750BH

[ Szerkesztve ]

(#9) mmdms válasza szuper-t (#8) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Osztom a véleményed. Ráadásul ami razer egeret eddig fogtam az mind túl könnyű, és kényelmetlen volt számomra.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#10) szuper-t válasza mmdms (#9) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

a könnyűséggel semmi gond nincs mert súlyozható.
tehát az könnyen megoldható otthoni barkácsolással akár.
engem a minősége aggaszt rengetegen keresnek hozzá pillanatkapcsolót, lézert... 1 ilyen árkategóriánál az ember megkövetelhetné a minőséget is amit én sajnos saját szememmel nem látok.

az h kényelmetlen e vagy sem ez egyéni szempont kinek hogy áll rá a keze.
én örök A4tech es leszek és nem azért mert márka függő vagyok hanem mert nálam azért sokat kap esik koppan... és nagyon jól bírja.

a Fanatikus Razer-esek meg úgyis megveszik ..:)

[ Szerkesztve ]

(#11) Probber válasza szuper-t (#8) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

40 euróért ez tényleg drága!

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) bobalazs válasza mmdms (#9) üzenetére

bobalazs
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a Razer egere. Akinek kell az úgyis megveszi. Főleg ha halljuk is róla hogy milyen jó.

From freedom came elegance.

(#13) Dani811

Dani811
(tag)

nekem az A4tech meg a Trust a favorit márka, a4techből 7 évig NB-30 volt, most trustból meg gxt-14. elég jó.

(#14) riolobo

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Hát abban azért erősen kételkedem ,hogy razer egerek gyenge minőségűek lennének,legalábbis a személyes tapasztalataim nem ezt támasztják alá. Kétségtelen,hogy meglehetősen drágák.Ezért biztos sokan le fognak hurrogni de szerintem a razer gamer-cuccokban kb az a kategória mint kész konfigok között az alienware,ergo a a márkanévért,a feelingér fizetsz nem csekély felárat.

[ Szerkesztve ]

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#15) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na meg a 70 centis kábelüket is oda dugják ahova gondolom... nem igaz, ha az embernek nem a szabvány teszkós számítógépasztala van, egyszerűen esélytelen, hogy elérjenek a szar kábelek mindenhova :(((

Finally S-PVA!

(#16) riolobo válasza HavocS (#15) üzenetére

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Lehet inkább hordozható gépekhez álmodták meg ezeket a kis trust egereket és ezért ilyen rövid a madzag.A kép alapján -ami ugyan lehet csalóka is- olyan aprónak tűnnek,csak ebből gondolom.

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#17) Jhonny06 válasza szuper-t (#8) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jobbat semmiképpen sem, nem tudom, hogy mire alapozod a véleményed, de gondolom nem használtál egy most megjelent egeret huzamosabb ideig. Azért, mert olcsó és ugyanannyi a DPI, vagy mi? lol

(#18) szuper-t válasza Jhonny06 (#17) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

hazsnáltam 1 hétig és mindjárt mondom is meiket: [link]
kimondottan kényelmetlennek és "gagyinak" éreztem
bár lehet h akkor rossz kategória került hozzám.
(ő usb kábel csere miatt volt nálam :DDD elrágta a macska ;] )

(#19) gfefe

gfefe
(őstag)

Én jó ideje csak is a zöld kígyós egereket kedvelem.... volt előtte sok féle, de valahogy mind megpukkant nálam.... azonban egy krait 1,5 éve tökéletesen megy nálam. Nincs lassulás, nincs görgő hiba... semmi... még most is tökéletes.

Amúgy meg fel vagyok háborodva! Mi az, hogy nincs magyar zászlós egér ;]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#20) ^Clown válasza riolobo (#14) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek veled. Sokan panaszkodnak a Razer egerek minőségére, fél év alatt hangosodó egérkattintás, szétjött mikrokapcsoló, stb. E felett sokan elsiklanak...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) almafa42

almafa42
(kvázi-tag)

még mindig 2 diamondbacket nyüstölök a két gépen (simát, nem 3g). egy szavam nem lehet rájuk, tökéletesek. még cs-s időszakban vettem az elsőt, volt az vagy 5 éve alsóhangon.

azóta így lecsökkent a razer egerek minősége?

(#22) Jhonny06 válasza almafa42 (#21) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogy csökkent le. Nyilván elégedetlenkedők mindenhol vannak, de ettől még nem lesz valami kevésbé jó.

szuper-t: Most erre mit írjak? Én meg kimondottan kényelmesnek és minőséginek érzem a Lachesis-t, majdnem 1 év használat után, nem 1 hét után.

[ Szerkesztve ]

(#23) szuper-t válasza Jhonny06 (#22) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

1 et jobb ha leszögezünk nem mindenkinek ugyanolyan a keze/tenyere így már sztem érthető..
Bár az sem 1 utolsó szempont hogyha én beülök a gép elé akkor lazán akár 12 órát is elkattintgatok.

+ a minőség szintjének megítélése az nem egyéni vélemény, hanem jó pár fórum, illetve hozzám beérkezett privát üzenetre plusz jó pár egeret látva javítva született meg.

[ Szerkesztve ]

(#24) Termigáßor

Termigáßor
(tag)

Az Abyssus-ra még két gomb kellett volna, nem zongoralakk. De leginkább a Diamondback-ből kellene egy új szenzoros, 1000Hz-es, firmware-es változat.

* Szerintem a Razer-nek a mai napig a legsikerültebb szériája a DB. (a deathadder már inkább ms koppintás)

** Viszont a Diamondback 3G nagyon gagyi lett sajnos. Az az érzésem hogy direkt csinálták, mert nem akartak házon belüli konkurenciát a DA-nek. Egy tervezési hiba (kimaradt távtartó miatt a főgombok egymásra csúsznak) és a kenőanyag hiánya miatt az egér gombjai hangosak, nyikorognak, és idő előtt tönkremennek. Viszont ha utólag ezeket pótoljuk (pl egy kis wd40 a gombok alá, + egy kétcentis befőttes-gumi darab betuszkolása a gombok közé), akkor normálisan használható lesz.

shield(gun) only...

(#25) szuper-t válasza Jhonny06 (#17) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
közben megtaláltam az egeremnek a tulajdonságait is .

(#26) Mr.Csizmás válasza riolobo (#14) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem a razer gamer-cuccokban kb az a kategória mint kész konfigok között az alienware

:DDD :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#27) Angel1981 válasza luw2win (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek.
Az ilyen csak kibontás pillanatában mutat igazán jól - amíg még érintetlen. :)

(#28) riolobo

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Amúgy ez a fényes,sima felület valóban nem a legszerencsésebb, főleg ha valakinek a tenyere hajlamos az izzadásra,márpedig sokan vannak így. Gondolom ez a 3500 dpi-s szenzor ugyanaz lehet amit a második generációs deathadder is kapott.

[ Szerkesztve ]

(#29) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Ezek szerint nem sok tapasztalatotok lehetett eddig zongoralakk egerekkel... Legkönnyebben ezek tarthatóak tisztán (porszívó bútorkefe fejjel kell őket tisztítani), tévhit, hogy csúsznak, és főleg, hogy karcolódnának. Nekem volt több ilyen egerem is, egyiken sem volt karc, gyakorlatilag két évesen is úgy nézett ki, mint új korában.

Akinek pedig az szempont, hogy az egere ne menjen attól tönkre, ha dobálja, inkább költse a pénzét elmeorvosra, mint újabbnál újabb egerekre:)

(#30) nem_tom

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzt egy egérért, méghozzá csak a külső miatt. :U
De a focis, az szerintem jó ötlet, jól is néz ki.

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#31) Dani811

Dani811
(tag)

2 éve vettem egy razer mambat, és másfél év alatt tönkrement, szó szerint már nem volt alja úgy szétkopott, a görgő meg meghalt, pedig alig használtam, és na ne mondják nekem hogy jobb az ilyen drága egér mint a sima, mert 1 év alatt úgy tönkrement neki a bal gomb hogy nem lehetett használni, pedig nem voltam kocka.

(#32) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jól néznek ki a razer egerek, de olvastam valahol hogy aki játszik egy Logitech-el, az többet nem tér át másik márkára. Velem ez történt :D

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#33) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nekem a Razer egerek nem jönnek be, és nem is jöttek soha be, pedig már volt szerencsém egy párhoz (minimális időre ugyan) de már a design sem jött be soha.
Én maradok a jól bevált márkáknál :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#34) Isee válasza Eddie141 (#33) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem se jönnek be őszintén a Razer egerentyűk, nem az árukkal van bajom, meg nem azt mondom, hogy sz@rok, egyszerűen nem adják :N

Viszont a vb-s egerek izgalmasan néznek ki :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#35) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Razer egerek szépek nagyon, de a Trust-al már meggyűlt a bajom :(

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#36) Jhonny06 válasza Dani811 (#31) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Mamba-t tavaly januárban jelentették be a CES-en és februártól volt kapható, tehát ez a két év kicsit sántít, de köszönjük.

(#37) codkeyt

codkeyt
(újonc)
LOGOUT blog

Volt egy Trust GXT14-es egerem ! Most egy Abyssus-om van ég és föld a 2

Ne másokban keresd a hibát .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.