Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

tok jo, az ilyeneket tamogatom.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#2) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgy gondolják ennyire jól sikerült vagy csak túltermelték? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Nagyszerű , remélem itthon is elérhetőek lesznek! Persze csak akkor fog érdekelni ha a fentebb írt árnál jóval olcsóbb lesz mert ennyiért sőt olcsóbban is már AC-t is kapni :K

[ Szerkesztve ]

(#4) Jimmy8

Jimmy8
(senior tag)

Ezen milyen átmérőjű ventik vannak?

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#5) kenwood3 válasza Jimmy8 (#4) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

2x8 centis :K

[ Szerkesztve ]

(#6) Jimmy8 válasza kenwood3 (#5) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

:R
Azért kíváncsi lennék a hangerőre, amikor nem leszabályozva forognak, hanem esetleg már hűteni is kellene egy "kazánt" :D

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#7) Silentfrog válasza Jimmy8 (#6) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Én nemrég érdeklődtem utána.
Nagyon halkan teszi a dolgát.
Bár kinek mi a halk az egy dolog.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) Ł-IceRocK-Ł válasza shteer (#2) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira jól siekerült, hogy túltermelték.
Lesz ellenfele az Arcticnak a vga hűtésben:D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#9) MontyCrew

MontyCrew
(senior tag)

Nálam a windforce nyerő a Gigabyte műhelyéből, de azért ez az msi hűtő sem panaszkodhat:)

Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

(#10) Jhonny06 válasza shteer (#2) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis hűtő, nincs ezzel semmi gond..

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#11) Sandrew

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

kicsikét elszámolták az árat

(#12) Beri válasza kenwood3 (#3) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van. Ha drágább lesz egy AC TT pro-nál, akkor semmi értelme.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#13) Sandrew válasza Beri (#12) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig drágább lesz... és ráadásul rosszabb...

(#14) cimabue

cimabue
(tag)

Szép kis hűtő... Hatékony is... Idle módban. Terhelésnél meg mint egy hajszárító sajnos... [link]

(#15) shteer válasza cimabue (#14) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

melyik nem az? :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) Foo válasza cimabue (#14) üzenetére

Foo
(kvázi-tag)

nekem egy gtx 580-on teljesít szolgálatot, max 70-80c' load értékeket mértem (nem túl jól szellőző házikóban) szintetikus tesztek alatt. hasonló zajt csak egy alkalommal a dirt3 alatt sikerült előcsalni, ami egy új driver telepítésével meg is szűnt. elégedett vagyok a hűtéssel és a kártyával is... :K
itt egy áradozós vidi a coolerről: link

[ Szerkesztve ]

"pɹ4ʇ3ɹq_ɯnp4ɯ4ı:ǝq pɹı ɐqɹos oɹbn1ǝɟ ɐ sǝ 'ʇǝ-1ɟ ʎƃǝ ظɯoʎu uo1ɐʇzsɐ zɐ '11ɐ1ǝɟ sʍopuıʍ ɐ ɹoʞıɯɐ :1ɐʌozs"

(#17) cimabue válasza Foo (#16) üzenetére

cimabue
(tag)

Hát felőlem áradozhat, de a 3000rpm-nek jócskán van hangja. Volt frozr-es kártyám egyébként, ezért mertem csak beírni...

shteer: van azért ennél halkabb megoldás, pl. thermalright shaman, ami így hirtelen eszembe jutott. (persze az közel sem ilyen dizájnos)

(#18) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Teszi a dolgát, jól hűt, nagy melegben tényleg kicsit hangos.

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#19) Foo válasza cimabue (#17) üzenetére

Foo
(kvázi-tag)

nem mondtam, hogy nem írhatod le a véleményed! :D
persze, hogy hangos a 3000rpm, de nálam még nem érte el ezt a teljesítményt soha sem a hűtő. lehet, hogy akkor nem is annyira "rosszul szellőző a házam"...

"pɹ4ʇ3ɹq_ɯnp4ɯ4ı:ǝq pɹı ɐqɹos oɹbn1ǝɟ ɐ sǝ 'ʇǝ-1ɟ ʎƃǝ ظɯoʎu uo1ɐʇzsɐ zɐ '11ɐ1ǝɟ sʍopuıʍ ɐ ɹoʞıɯɐ :1ɐʌozs"

(#20) cimabue válasza Foo (#19) üzenetére

cimabue
(tag)

Nálam egy Raven2-ben hűsölt, ami egy elég jól szellőző ház. Tehát nem ez volt a probléma. Mindig elfelejtem, hogy ez a "hangos" kérdés teljesen szubjektív. A lényeg: örülök, ha neked bejött és meg vagy vele elégedve.

(#21) tiborandras válasza cimabue (#17) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a shaman zsivany :K scythe musashit es zalman vf3000-et tudnam alternativakent emliteni. az aruk es a hangjuk is baratibb az msi megoldasanal.

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#22) shteer válasza cimabue (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

attól még melegben, load egyik sem tarja hűvösen halkan

(#23) bogyo112 válasza Silentfrog (#7) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Halkan? Na ne röhögtess!

Itt vigyorog egy példány nálam az asztal alatt, egy MSI 5850 Twinfrozr II. formájában, és hát elég szép zajt tud csapni. Főleg, hogy a nyomorult kártya alapon is 55%-on pörgeti a propellereket. Úgy kellett programban lecsendesíteni. Így valóban "halk" de már nem is olyan hűvös. Ha kell az erő, akkor viszont felüvölt rendesen! :DDD

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#24) cimabue válasza shteer (#22) üzenetére

cimabue
(tag)

Azért egy 14-es venti MAX! 1300-as fordulaton ne mondd már hogy olyan hangos... még ha pár fokkal melegebb is. De tudod mit, legyen igazad. Feladom ;]

(#25) shteer válasza cimabue (#24) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pedig az :K

4 évig vízhűtésem volt, el tudom dönteni ;]

(#26) V.Dave válasza MontyCrew (#9) üzenetére

V.Dave
(fanatikus tag)

a windforce-t nem sorolnám egy színvonalba az AC-vel és MSI-vel, mert sz@r. Erős szélzaj hallatszódik idle-ben és sokan csapágyhibára panaszkodnak kis idővel.

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#27) VS461

VS461
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Scythe Musashi igen csendes jószág. Igaz, egy 4850-en lóg, de nem is megy terhelve 55 fok fölé a GPU. 800-as fordulaton... Alapon meg 40 alatt tartja.

[ Szerkesztve ]

Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

(#28) cimabue válasza shteer (#25) üzenetére

cimabue
(tag)

Jah, és a radikat mivel hűtötted, szájjal fújtad? Amúgy hogy jön ide a víz? Én is jöhetnék passzív vga-val, vagy nem is, tudod mivel? Integrált VGA-val. Látod az tényleg halk. :DDD Peace főnök :DD

(#29) bogyo112 válasza cimabue (#28) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Egyik haveromnak volt vagy 7-8 évvel ezelőtt egy teljesen saját tákolású vízhűtője, na az teljesen passzív volt. Valami személyautó alumínium hűtőradiátora volt a nagytorony ház jobboldalára kívülről "ráhegesztve". Alig volt langyos, pedig venti sehol...
Ha jól emléxem, akkor Palomino magos Athlon 2000+ -os procival ment a gép. Jó kis kazán volt!

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#30) cimabue válasza bogyo112 (#29) üzenetére

cimabue
(tag)

Igen, láttam én is ilyet valahol, ahol tulajdonképp az egész ház maga egy rohadt nagy hőleadó radiátor volt...

(#31) shteer válasza cimabue (#28) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kötözködhetsz, de megmutatom hogy megnyugodj

de volt tripla thermochill radim is - 500rpm-es ventikkel, arra sem volt panaszom

hogy jön ide? te kérdőjelezted meg, hogy számomra mi hangos és mi nem

[ Szerkesztve ]

(#32) shteer válasza bogyo112 (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megoldható :)

de ez a tvinrfrózer nagyon nem halk terhelt vga-n

(#33) cimabue válasza shteer (#31) üzenetére

cimabue
(tag)

Szép cucc. De a hírben nem a vízhűtésről volt szó. Mindegy nagyuram, „a Duna jön!...a Duna mindig jön!” ;) Amúgymeg kötözködik a rosseb.

(#34) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Nagyon jó hűtés, bár minden kártyán ilyen lenne szóval nem rossz az ötlet :K

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#35) Dragon3000 válasza V.Dave (#26) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

Nekem fél éve van egy giga hd 6850 windforce hűtéssel (napi több mint 12 órát megy a gép, így nem lehet azzal jönni, hogy biztos keveset használtam), a vga-nak semmi hangja nincs, terhelésnél is csak furmark-kal ment fel 55%ig a venti. Idle-ben nagyon csendes és játékok közben sem lesz hangosabb, teljesen megvagyok vele elégedve.

[ Szerkesztve ]

(#36) Georg17

Georg17
(tag)

Na most már nagyon kíváncsi vagyok mit tud a Zalaman VF3000 hang ill. hűtési teljesítményben. Pár nap és megjön.

TwinFrozerem még nem volt, de az a linkelt videó számomra inkább azt támasztja alá, hogy halk hűtés, mintsem hangos. Írom ezt úgy hogy már volt szerencsém AC TT Pro-hoz, ill. Windforce hűtőhöz is. Amelyek ultra halkak. De a videón hallható 100%-os zaj szerintem nem vészes. Ráadásul minek 100%-on pörgetni? Ha 40%-on nem képes jól hűteni zajmentesen, akkor nem sokat ér. De erről nincs tapasztalatom. Ebben az esetben max. annyi jó lehet benne, hogy mindössze 2 slot-os megoldás. Ami önmagában nem sokat ér.
De én azért kinézem ebből a hűtőből, hogy képes 40%-on zajmentesen hűteni.

A vízhűtés pedig azért tud halk lenni, mert ma már vannak olyan ventik amelyek 600-as fordulaton valóban hangtalanok, nem csak halkak. A vízhűtés lényege a radiátor mérete. A ventiknek nincs hangja, a kártya max. terhelésen sem megy 45°C fölé. Soroljam a tulajdonságokat? Ezért halk a vízhűtés.

[ Szerkesztve ]

(#37) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Értem én! Szóval az MSI legyártatja valamelyik hűtőgyártó céggel (pl arctic cooling ..) és felcimkézve eladja MSI ként. Végül is ha a VGA-kat kutya sem veszi, legalább a berendelt hűtőkből legyen egy kis pénz ;]

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#38) Balika911 válasza shteer (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A csaj első osztályú, de a számítógépet még mindig nem találom. :D

(#39) shteer válasza Balika911 (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szép kolis évek :DDD

a kisebbik hűtő lesz az a nagyobbik mellett az asztalon!! :D

(#40) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, hát... Ilyen volt a GTX 560 Ti-men is. Nem estem tőle hanyatt. Terhelésen hangos, nálam melegedett a VGA, ráadásul a hőcsövek is lent vannak. Egy AC TT Pro simán leveri hűtési teljesítményben és hangban - valamint a jelek szerint árban is...
Szvsz már kint van a Twin Frozr III és ebből sok maradhatott a polcokon. Valahogy csak meg kell tőlük szabadulni... :U

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#41) mataczadrian válasza Vigneau (#40) üzenetére

mataczadrian
(újonc)

Lehet,de ezt csinálják még úgyis h II -traknak egykét uj videokárytára.

(#42) Vigneau válasza mataczadrian (#41) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van. A lényeg, hogy elfogyjon. :K

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#43) lizRRR válasza Vigneau (#42) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Ugyan az van mint a CORSAIR H70-EL
Eredeti venti qrva hangos... erre meg oldás le kell cserélni.
Biztos ezt is le lehet valahogy cserélni. :K

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#44) Beri válasza lizRRR (#43) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van olcsóbb, hatékonyabb és halkabb megoldás a piacon készen, akkor senki nem fogja megvenni ezt, hogy aztán még szívjon vele.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#45) lizRRR válasza Beri (#44) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Persze h van.. accelero acc csak hát gondolom nem 1 árba van..

[ Szerkesztve ]

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#46) Beri válasza lizRRR (#45) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont arról beszéltem. Ill. a TT pro-ról.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.