17K $? 
Még viccnek is rossz 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
17K $? 
Még viccnek is rossz 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
(#2) zsirfecske
ez már tényleg csak vérgémereknek.
azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is.

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.
17000 dollár?
neee, örülnék én ha most lenne annyi pénzem
de ebbe a konfigba már csak az alaplapi hangkártya jutott 
[ Szerkesztve ]
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

Komolyan mondom, betiltanám. Más meg éhezik. Le nem szárad a keze, aki megveszi.

GTX480 SLI mellé minek a konzol? Dísznek? 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
(#7) FireKeeper
ez még egy ízig-vérpistikének is sok...
azért azt megnézném, hogy megy a második konfigon a Seti@home CUDA-s verziója ![;]](/dl/s/v1.gif)
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Ügyesek próbálkozhatnak hómméd verzióval, a spórolás garantált 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Ilyen alapon nagyon-nagyon sok mindent be lehetne tiltani...
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Hát simán lehet spórolni. Olyan haszonkulcs van rajta mint az eppöl gépein
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

A GTX480 SLi-t a hajadra kenheted, ha pl Tekken vagy Mortal a célod ill. sorolhatnánk a jobbnál jobb konzol exklúzív címeket. Manapság sztem a legjobb PC-s címeket egy GTX460/HD5850 is fullosan képes kihajtani, ami efölött van az csak presztizskérdés.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Ilyen elborult rendszerről még álmodni sem tudtam volna. 
Xbox360 Elite 250GB + mondjuk egy jó nagy Panasonic Plasma megvan 2000$-ból.
Szerintem egy HD5970-nél nem kell több, mert csak driver és játék bugok vannak 4 magtól. Mire ez ki lenne használva játékra már 3 generációval arrébb vagyunk... mindez olcsóbban, hűvösebben, kisebben.
Mondjuk egy i7 930+HD5970-es gép egy jó nagy monitorral meglenne lazán 1500$-ból, de szerintem sokat mondtam!
Ennek így mi értelme? Ki az, aki kiad ennyi pénzt ezért? 
17000$-ból olyan helyre megyek nyaralni, hogy úhh. Vagy kapok érte egy király BMW-t (használt), vagy lakást, vagy bármi értelmesebbet....
[ Szerkesztve ]

Jujj... ezt igy estefele, lefekves elott igazan nem kellett volna...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Hat, 17k dodobol olyan nagyon kiraly BMW-t nem kapsz. Vagy csak maskepp definialjuk a "kiralysag" fogalmat... 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

ahh kegyetlen durva elfogadnám;-D
SUBSCRIBE:http://www.youtube.com/user/balint112

Nem semmi gépszörny,de 17k$ ?! Erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy "bááááááááááááááááááááááááá"...
Szerk: #16: Ez durva. És ami a legdurvább benne, hogy sajnos igaz.
[ Szerkesztve ]
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Viccnek is rossz
Kíváncsi lennék hányan vesznek ilyet 
(#13) Keldor papa: Ez így van!
[ Szerkesztve ]
Arra én is kíváncsi lennék, hogy ebből majd mennyit tud értékesíteni az Origin.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
ahogy nézem nincsenek bekötve a vízre a GTXek, tehát mindegyik lefoglal két slotot. hangkártya azért nem lehet diszkrét, mert nem lehetne hova bedugni, nincs már hely a házban.
más: az a szabályozópanel elöl nem az, amelyik egyedüliként kibírja a csatornánkénti 35Wot (duplamotoros deltákhoz használtak olyat)?
omg kategória, erősen.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Az alap ötlet nem rossz, de valahogy a megvalósítás nagyon földhözragadt és feleslegesen drága.
Jobban örülnék, ha egy PC már onnantól XBOX-nak lenne tekinthető, hogy az ember játékra szánja és Windows-t telepít rá. Bízom benne, hogy a következő generáció már úgy is lesz megvalósítva, hogy ez kivitelezhető legyen, ha már itt a DX11.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

De, be vannak kötve. Valószínű ilyen kártyák ezek.
A GTX 480-ból, sőt, a mellette levő Xbox-ból is, HDMI-n kijön a hang. Nehogy már valaki egy ilyen konfig mellett még külön hangkártyával akarjon szerencsétlenkedni. Bár ha valaki ezt megveszi, onnantól nem lepne meg. 
[ Szerkesztve ]

"azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is."
Na igen, Peacekeeper eredmény azért alázna rendesen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezt már tényleg nem lehet semmire kihasználni, max otthoni szervernek, professzionális tervező munkákra vagy ipari mennyiségű HD videók kódolására. A konzol meg benne van, azon játszani jobb.
Vannak játékok, amik csak konzolon futnak, az más kérdés, hogy ez a gép egy XBOX 360 emulátorral is gyorsabban elfuttatja a játékokat, mint maga a konzol.

Hát én valahogy jól megvoltam eddig konzol nélkül!
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Miért nem találják ki h pl egy pci express felületen rácsatlakozott kártya pl egy ikszbox360 vagy egy plésztésün 3 legyen és ha beraknánk egy arra a paltformra szánt gyári lemezt akkor egy hardveres emulációval menne midnen. Szerintem egy mai igényes közepes konfiguráció felér egy konzol teljesítményével. Még azt sem mondom h sokkal olcsóbban adják, adják csak közel annyiért mint egy igazit. viszont így aki igényli, minden egybe lenne, közös kezelő szervek, monitor, meghajtó, háttértár stb....
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Én mostanában tervezem a NES-t rákötni az LCD-re, és akkor ketten nyomhatjuk a Contrát meg a Donkey Kongot. 
A modern konzolokkal is biztos baromi nagyokat lehet nyomulni, eddig mégsem hoztak igazán lázba.

Az lehet hogy a videók hangja kijön, de a játékoké nem. Ott térhangzást kell számolni, effektezni stb., tehát rendes hangfeldolgozó processzorra van szükség, és nem csak az előre rögzített hangsávokat kitenni a megfelelő csatornára.
Amúgy ha a linkelt a vga-k vannak beépítve, azok közé befér egy hangkártya (pl egy asus xonar - persze normál esetben megsülne, de itt a hűtés megoldott)
shield(gun) only...

Hát ezen besz.rtam, értelmetlen nagy buta
brutál gép 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ott volt a cikkben. EXKLUZÍV címek.
Pl. én is szeretnék a Gran Turismo 5-tel játszani, de sajna nincs konzolom. Meg még rengeteg only konzol cím van amit szívesen kipróbálnék.
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

Ki, és minek vesz ilyet?? 
Úgy se tudja kihasználni.
Majd talán egy pár év múlva.
De akkor már negyed ennyit se fog érni.
Ez nem gyengén bukóvári!!!!
(17k $, nevetséges)
De még ha ki lehetne használni.....De nem!!!

Hát erről nekem is ez jutott eszembe. Minden csomagot ez számolna, nem maradna sok másoknak ... 
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
Az ötlet jó, de valami elérhetőbb dologban kellett volna gondolkozni. A francnak 4 db gtx 480. Meg a több cuccot s bőven le lehetett volna redukálni.
[ Szerkesztve ]
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

hát ja.. vannak akinek semmi nem elég.. ez az Evga GTX480 WTF edition tetszett 
szerk: 17k$-ért már adnak mellé egy dodge-ot is LANra?
[ Szerkesztve ]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Elborult elméből pattanhatott ki ez az ötlet. A megvalósítás is méltó az elgondoláshoz.
De biztosan gazdára talál néhány példány.
Azt azért nem értem, hogyan lehet ezt a terméket összefüggésbe hozni az etiópiai éhező gyermekel.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
17000 dodó-ért igazán benne hagyhatták volna az X-fi Fatal1ty-t. 

Ómájgád 
Szerintem itt elég sok gyógyszer gurulhatott el 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

a lába alapján ez egy kib*szott ronda mikrobi-edisön'
akárkivót'tevótá

ezt benéztem a második lesz a jó
[ Szerkesztve ]

viszont 24 szálon renderelhetsz vele...
csak kár hogy 17ezer dollárba már nem fért bele plusz 12Gb ram

Én Nintendo64-ben utazom egy ideje. Ilyen anyázásk nem voltak még nálunk az Xbox360-al sosem
(jó értelemben mondom az anyázást
)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Sose lesz ilyenem

C:\Privátot előbb észreveszem!...

Valaki eltudná mondani, hogy 1 db gtx 480hoz meg egy core i7 930hoz miért kell egy 1500-as táp? 
Amikor a másik konfig két cpu 2x oc-zva 4 vga meg maga a lap és csak 1050-es táp?
Ez kicsit baromira érdekes.
Az is lehet, ohgy csak nekem az. 

A megoldás annyi, hogy hónaponként egy-két alkatrész. 

Ez KB arról szól, hogy van aki csak ezt veszi meg mert ez a egyik legdrágább amit talált ha játszadozni akar. ÉS Ő CSAK A LEGDRÁGÁBBAT VEHETI MERT OLYAN KÖRÖKBEN FOROG, HOGY HA MÁST VESZ POZÍCIÓT VESZÍT MEG ILYESMI!!
Hát beszarok mit el nem lehet adni bazzzzeeeegggggg jézusatyaúristennn..
![;]](/dl/s/v1.gif)
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Szereznem kell egy nagyobb csizmát amibe a mikulás bele tudja tenni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07