Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

17K $? :Y
Még viccnek is rossz :D

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#2) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ez már tényleg csak vérgémereknek.
azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is.

(#3) Pantal válasza zsirfecske (#2) üzenetére

Pantal
(senior tag)

:DD

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#4) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

17000 dollár? :Y neee, örülnék én ha most lenne annyi pénzem :DDD de ebbe a konfigba már csak az alaplapi hangkártya jutott :P

[ Szerkesztve ]

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#5) attiati

attiati
(őstag)

Komolyan mondom, betiltanám. Más meg éhezik. Le nem szárad a keze, aki megveszi.

(#6) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

GTX480 SLI mellé minek a konzol? Dísznek? :U

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#7) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez még egy ízig-vérpistikének is sok...
azért azt megnézném, hogy megy a második konfigon a Seti@home CUDA-s verziója ;]

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#8) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Ügyesek próbálkozhatnak hómméd verzióval, a spórolás garantált :D

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#9) Silentfrog válasza attiati (#5) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Ilyen alapon nagyon-nagyon sok mindent be lehetne tiltani...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#10) FRENK1988 válasza Retekegér (#8) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát simán lehet spórolni. Olyan haszonkulcs van rajta mint az eppöl gépein:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#11) Xaels válasza Joachim21 (#6) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

A GTX480 SLi-t a hajadra kenheted, ha pl Tekken vagy Mortal a célod ill. sorolhatnánk a jobbnál jobb konzol exklúzív címeket. Manapság sztem a legjobb PC-s címeket egy GTX460/HD5850 is fullosan képes kihajtani, ami efölött van az csak presztizskérdés.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#12) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

Ilyen elborult rendszerről még álmodni sem tudtam volna. :DDD

(#13) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Xbox360 Elite 250GB + mondjuk egy jó nagy Panasonic Plasma megvan 2000$-ból.
Szerintem egy HD5970-nél nem kell több, mert csak driver és játék bugok vannak 4 magtól. Mire ez ki lenne használva játékra már 3 generációval arrébb vagyunk... mindez olcsóbban, hűvösebben, kisebben.

Mondjuk egy i7 930+HD5970-es gép egy jó nagy monitorral meglenne lazán 1500$-ból, de szerintem sokat mondtam!

Ennek így mi értelme? Ki az, aki kiad ennyi pénzt ezért? :Y

17000$-ból olyan helyre megyek nyaralni, hogy úhh. Vagy kapok érte egy király BMW-t (használt), vagy lakást, vagy bármi értelmesebbet....

[ Szerkesztve ]

(#14) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Jujj... ezt igy estefele, lefekves elott igazan nem kellett volna...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#15) nbg válasza Keldor papa (#13) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Hat, 17k dodobol olyan nagyon kiraly BMW-t nem kapsz. Vagy csak maskepp definialjuk a "kiralysag" fogalmat... :D

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#16) Keldor papa válasza attiati (#5) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kapitalizmus

(#17) balint1112

balint1112
(újonc)

ahh kegyetlen durva elfogadnám;-D

SUBSCRIBE:http://www.youtube.com/user/balint112

(#18) Gabboo

Gabboo
(tag)

Nem semmi gépszörny,de 17k$ ?! Erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy "bááááááááááááááááááááááááá"...

Szerk: #16: Ez durva. És ami a legdurvább benne, hogy sajnos igaz.

[ Szerkesztve ]

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Viccnek is rossz :Y Kíváncsi lennék hányan vesznek ilyet :D

(#13) Keldor papa: Ez így van!

[ Szerkesztve ]

(#20) Probber válasza P00By (#19) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Arra én is kíváncsi lennék, hogy ebből majd mennyit tud értékesíteni az Origin.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#21) proci985 válasza adam014 (#4) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ahogy nézem nincsenek bekötve a vízre a GTXek, tehát mindegyik lefoglal két slotot. hangkártya azért nem lehet diszkrét, mert nem lehetne hova bedugni, nincs már hely a házban.

más: az a szabályozópanel elöl nem az, amelyik egyedüliként kibírja a csatornánkénti 35Wot (duplamotoros deltákhoz használtak olyat)?

omg kategória, erősen.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#22) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alap ötlet nem rossz, de valahogy a megvalósítás nagyon földhözragadt és feleslegesen drága.

Jobban örülnék, ha egy PC már onnantól XBOX-nak lenne tekinthető, hogy az ember játékra szánja és Windows-t telepít rá. Bízom benne, hogy a következő generáció már úgy is lesz megvalósítva, hogy ez kivitelezhető legyen, ha már itt a DX11.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#23) Balika911 válasza proci985 (#21) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

De, be vannak kötve. Valószínű ilyen kártyák ezek.

A GTX 480-ból, sőt, a mellette levő Xbox-ból is, HDMI-n kijön a hang. Nehogy már valaki egy ilyen konfig mellett még külön hangkártyával akarjon szerencsétlenkedni. Bár ha valaki ezt megveszi, onnantól nem lepne meg. :)

[ Szerkesztve ]

(#24) Penge_4 válasza zsirfecske (#2) üzenetére

Penge_4
(PH! addikt)

"azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is."

Na igen, Peacekeeper eredmény azért alázna rendesen. ;]

Ezt már tényleg nem lehet semmire kihasználni, max otthoni szervernek, professzionális tervező munkákra vagy ipari mennyiségű HD videók kódolására. A konzol meg benne van, azon játszani jobb.

(#25) Badman 4ever válasza Joachim21 (#6) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak játékok, amik csak konzolon futnak, az más kérdés, hogy ez a gép egy XBOX 360 emulátorral is gyorsabban elfuttatja a játékokat, mint maga a konzol.

(#26) lujó55

lujó55
(őstag)

Hát én valahogy jól megvoltam eddig konzol nélkül!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#27) Domi_Jani

Domi_Jani
(tag)

Miért nem találják ki h pl egy pci express felületen rácsatlakozott kártya pl egy ikszbox360 vagy egy plésztésün 3 legyen és ha beraknánk egy arra a paltformra szánt gyári lemezt akkor egy hardveres emulációval menne midnen. Szerintem egy mai igényes közepes konfiguráció felér egy konzol teljesítményével. Még azt sem mondom h sokkal olcsóbban adják, adják csak közel annyiért mint egy igazit. viszont így aki igényli, minden egybe lenne, közös kezelő szervek, monitor, meghajtó, háttértár stb....

A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

(#28) Balika911 válasza lujó55 (#26) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én mostanában tervezem a NES-t rákötni az LCD-re, és akkor ketten nyomhatjuk a Contrát meg a Donkey Kongot. :D
A modern konzolokkal is biztos baromi nagyokat lehet nyomulni, eddig mégsem hoztak igazán lázba.

(#29) Termigáßor válasza Balika911 (#23) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Az lehet hogy a videók hangja kijön, de a játékoké nem. Ott térhangzást kell számolni, effektezni stb., tehát rendes hangfeldolgozó processzorra van szükség, és nem csak az előre rögzített hangsávokat kitenni a megfelelő csatornára.

Amúgy ha a linkelt a vga-k vannak beépítve, azok közé befér egy hangkártya (pl egy asus xonar - persze normál esetben megsülne, de itt a hűtés megoldott)

shield(gun) only...

(#30) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Hát ezen besz.rtam, értelmetlen nagy buta :DDD brutál gép :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#31) infectedmann válasza Joachim21 (#6) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Ott volt a cikkben. EXKLUZÍV címek. :) Pl. én is szeretnék a Gran Turismo 5-tel játszani, de sajna nincs konzolom. Meg még rengeteg only konzol cím van amit szívesen kipróbálnék.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#32) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Ki, és minek vesz ilyet?? :F
Úgy se tudja kihasználni.
Majd talán egy pár év múlva.
De akkor már negyed ennyit se fog érni.
Ez nem gyengén bukóvári!!!! ;] (17k $, nevetséges)
De még ha ki lehetne használni.....De nem!!!

(#33) Lewzke válasza FireKeeper (#7) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Hát erről nekem is ez jutott eszembe. Minden csomagot ez számolna, nem maradna sok másoknak ... :P

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#34) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ötlet jó, de valami elérhetőbb dologban kellett volna gondolkozni. A francnak 4 db gtx 480. Meg a több cuccot s bőven le lehetett volna redukálni.

[ Szerkesztve ]

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#35) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aztabüdöskurvaélet :DDD

(#36) helkis

helkis
(PH! addikt)

hát ja.. vannak akinek semmi nem elég.. ez az Evga GTX480 WTF edition tetszett :DDD

szerk: 17k$-ért már adnak mellé egy dodge-ot is LANra?

[ Szerkesztve ]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#37) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Elborult elméből pattanhatott ki ez az ötlet. A megvalósítás is méltó az elgondoláshoz.
De biztosan gazdára talál néhány példány.

Azt azért nem értem, hogyan lehet ezt a terméket összefüggésbe hozni az etiópiai éhező gyermekel.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#38) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

17000 dodó-ért igazán benne hagyhatták volna az X-fi Fatal1ty-t. :)

(#39) menalcas

menalcas
(őstag)

Ómájgád :DDD
Szerintem itt elég sok gyógyszer gurulhatott el :))

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#40) rii

rii
(PH! nagyúr)

a lába alapján ez egy kib*szott ronda mikrobi-edisön'

akárkivót'tevótá

(#41) tetrix

tetrix
(tag)

ezt benéztem a második lesz a jó

[ Szerkesztve ]

(#42) tetrix

tetrix
(tag)

viszont 24 szálon renderelhetsz vele...
csak kár hogy 17ezer dollárba már nem fért bele plusz 12Gb ram

(#43) Nyugdíjas válasza Balika911 (#28) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én Nintendo64-ben utazom egy ideje. Ilyen anyázásk nem voltak még nálunk az Xbox360-al sosem :D (jó értelemben mondom az anyázást ;] )

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#44) sirzollee

sirzollee
(tag)
LOGOUT blog

:Y :Y :Y Azt a rohadt ... :Y :Y :Y

(#45) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sose lesz ilyenem :O :O :(

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#46) Himym

Himym
(senior tag)

Valaki eltudná mondani, hogy 1 db gtx 480hoz meg egy core i7 930hoz miért kell egy 1500-as táp? :U

Amikor a másik konfig két cpu 2x oc-zva 4 vga meg maga a lap és csak 1050-es táp? :Y Ez kicsit baromira érdekes. :N Az is lehet, ohgy csak nekem az. :R

(#47) Himym válasza Komcsi (#45) üzenetére

Himym
(senior tag)

A megoldás annyi, hogy hónaponként egy-két alkatrész. :R

(#48) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Ez KB arról szól, hogy van aki csak ezt veszi meg mert ez a egyik legdrágább amit talált ha játszadozni akar. ÉS Ő CSAK A LEGDRÁGÁBBAT VEHETI MERT OLYAN KÖRÖKBEN FOROG, HOGY HA MÁST VESZ POZÍCIÓT VESZÍT MEG ILYESMI!!
Hát beszarok mit el nem lehet adni bazzzzeeeegggggg jézusatyaúristennn..
:W :C :U ;]

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#49) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Szereznem kell egy nagyobb csizmát amibe a mikulás bele tudja tenni ;]

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#50) ronson válasza CsiguszMaxim (#49) üzenetére

ronson
(senior tag)

De azt tudd, amibe ez belefér, abba belefér a l*f*sz is.
Nehogy meglepetés érjen. :D ;]

[ Szerkesztve ]

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.