Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

Jo rondak ezek a Latitude-ok, bar soha nem voltak kimondottan szepek. :)

(#2) fi:zi'k válasza audi100td (#1) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy ahogy a mondás tartja: "nem szép, de legalább ronda"

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#3) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ezek tényleg jó rondák lettek. :D

Az nem tudja valaki, hogy a HP Elitebookokból a szubnotis részleg (25x0, 27x0) mikor frissül?

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#4) Z86

Z86
(őstag)

A latitude-nél kicsit fura a hátsó sarkak és a fedlap széleinek levágása, de kb. ennyi. Itt egy videó róluk, szerintem jól össze vannak rakva és az anyagminőség is rendben van (így képeken keresztül).

[ Szerkesztve ]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#5) tiborandras válasza audi100td (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en most e6510-tel huzom az igat, szerintem kellemes kulseje van ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#6) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

A Vostrok mire ideérnek, addigra az áruk is 1,5x szorzóval kalkulálható, bár ez igaz a többire is. Egyébként a 13"-os használható kis gép lehet.

(#7) nemcso

nemcso
(senior tag)

Inspiron :

Remélhetőleg legalább HD 6550 vagy jobb videokari lesz bennük.
Még mindíg USB 3.0 nélkül ?!

(#8) xeon.Szabi válasza audi100td (#1) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Egyik rondább, mint a másik :K

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#9) kiiso

kiiso
(kvázi-tag)

Azért a gyári képek alapján nem néz ki rosszul a Latitude. :K

(#10) Brown ügynök válasza LGLuke (#6) üzenetére

Brown ügynök
(senior tag)

Pedig a Vostro árai jó nagyon jók lennének...

"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

(#11) polip válasza nemcso (#7) üzenetére

polip
(PH! addikt)

kicsit összecsapott a hír...

....HDMI 1.4, Intel Wireless Display technology choice, “up to 13 hours” of battery life on the Inspiron 15R with the optional 9-cell battery, chiclet-style keyboards, a webcam, USB 3.0, ....

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#12) Z86 válasza kiiso (#9) üzenetére

Z86
(őstag)

Hoppá, most látom, hogy ezeknél is egyben le lehet venni az alsó takarólemezt :D , pont mint az új Elitebookoknál. A Thinkpadok is tudnak ilyet?

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#13) audi100td válasza tiborandras (#5) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nekem az sem tetszik, tul rideg es nincs "egyenisege", de ez szubjektiv. :)

Z86: Nem tudom, meg amugy kb. mi ertelme van user szemszögeböl nezve? Viszont tudnak sok mindent amit ezek a csilli-villi gepek alkotoi soha nem fognak tudni eleg jol lekoppintani roluk...

[ Szerkesztve ]

(#14) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

szépek és olcsóak :)

Gy.B.

(#15) polip

polip
(PH! addikt)

a leglényegibb elem amúgy az új inspironoknál a cserélhető fedlap lesz...

hogy érthető legyen: az alap fedlap egy pattintással levehető és olyat tesz rá az ember, amilyet akar (tud venni), egy fedlap ára 40 dollár

íme a link: [link]

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#16) Immy

Immy
(senior tag)

Eddig imádtam a latitude megjelenését, de az újtól eléggé elment a kedvem :(((

Mail!

(#17) Z86 válasza audi100td (#13) üzenetére

Z86
(őstag)

Szerintem iszonyat hasznos és ötletes dolog. Csak elhúzod a biztosító pöcköket (HP-nál) és már le is szedted. Egyszerűen ki lehet pucolni, szervizelni, nem kell csavarokkal vacakolni.
Arról nem is beszélve, hogy ezek üzleti gépek, azaz könnyen lehet, hogy akinek a cégen belül 100 ilyet kell karban tartania az kimondottan örülni fog ennek az újításnak :)

(#15) polip:
A lányok imádják az ilyesmit :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) V8David

V8David
(tag)

A Dell honlapján már elég régóta elérhetőek az új információk és a gépek....
Az új Latitude széria szerintem külsőleg elég elcseszett lett, nem értem miért nem lehetett folytatni az előző dízájnt. A maga kategóriájában az is szép volt. :B

E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

(#19) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

én melóra egy e6410-est nyúzok, azt nem cserélném le egy új latitudere sem, az biztos....

amúgy az ilyen hírek mindig olyan megtévesztőek, "hamarosan" érkezik, tavaszi frissítés....hol, mikor ? mert külföldön ezek vagy régóta kaphatóak, vagy mire hivatalosan ideér,lemegy már az ősz is kb.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#20) Straw válasza kiiso (#9) üzenetére

Straw
(senior tag)

OK, akkor csak kinyitva rondák. De ezt sajnos mindig észreveszed ha használni akarod. ;]

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#21) Chaser válasza nemcso (#7) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hány gépet tudsz mondani amin van usb3? Az inspiron belépő gép, nem kell csodákat várni tőle..majd lesz rajtuk amikor széria felszereltség lesz, egyelőre még sok elit gépen sincs.
Az XPS is kapott új belsőt, erről mért hallgat a hír?:)

szerk: polip: Na mégis lesz usb3 az inspironokon? Az durva lenne :))

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#22) kiiso válasza Chaser (#21) üzenetére

kiiso
(kvázi-tag)

2 db USB 3.0 van az új Inspiron gépekben! ;)
Inspiron specs

[ Szerkesztve ]

(#23) Avicularia válasza Chaser (#21) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Én a fentebbi linken lévő inspiron-on 2 usb3 csatit is látok kiírva

(#24) Chaser válasza kiiso (#22) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már megtaláltam :R Ez nagyon jó, ha a dell behozza a konzumer kategóriába akkor a többiek is behozzák. A fedlap csere is tetszik, csak az ára nem.

(#25) Dotcom

Dotcom
(senior tag)

nekem a vostro-k tetszenek, jó a beltartalom, jó áron.
és az eddigieknek matt volt a képernyője, remélem ezeknek is az lesz.

az Alma az agyban csodákra képes...

(#26) Chaser válasza Dotcom (#25) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én úgy nézem ugyanolyanok, csak usb3-mal meg más belsővel, az inspironok is elsőre ugyanolyannak tűnnek.

(#27) stifi

stifi
(senior tag)

Szerintem eddig kifejezetten szépek voltak a Latitude gépek, de ezek az inspironra hajazó consumer külsejű hányadékok nagyon nem tetszenek..

Remélem élőben szebb, ma volt a kezemben E4310, szép is és sugárzik róla a minőség..
Ezekkel az új szériás business gépekkel szerintem a Lenovo is nagyon mellélőtt, irtózatosan csúnyára sikeredett az összes 16:9 képarányú modelljük. Bár ebben a kategóriában ez mellékes, és a véleményem is szubjektív :)

szerk: a vostro v3300 viszont nagyon szép, csak a V130 szebb nála. Ha lenne ilyen 14"-ban, meglenne a következő (vagyis első) notebookom, T410s-re ugyanis nincs keret :(

[ Szerkesztve ]

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#28) tiborandras válasza Dotcom (#25) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

csatlakozom. :K az inspiron tul puritan hatast kelt, a latitude bitang draga, kulsoben es ar/ertekben a vostro a nyero. foleg piros szinben ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#29) stifi válasza tiborandras (#28) üzenetére

stifi
(senior tag)

matt kiejlző és 3 év helyszíni (next business day) garancia, mint a nagy latitudeök...
csak a dokkoló hiányzik róluk, de szerintem szebb és nagyon használható darabok, főleg az ULV procis V130 SSD-vel :)

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#30) lujó55

lujó55
(őstag)

A vostro miért nem kapott tükröződésmentes kijelzőt? ennyi pénzért simán lehetne.
A piros vostro-t blokkolnám :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#31) YencYke

YencYke
(kvázi-tag)

Én már az XPS 15 várom, állítólag április elején már lehet nálunk kapni.

"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."

(#32) kiiso válasza lujó55 (#30) üzenetére

kiiso
(kvázi-tag)

Matt kijelzője van a Vostro-nak! :K

(#33) audi100td válasza stifi (#27) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Az uj ThinkPad-ek epp ugy követik azt a vonalat amit a korabbiak, a 16:9-röl meg nem ök tehetnek es ezaltal arrol sem, hogy ronda vastag lett a kijelzö keret.

(#34) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Jók a DELL gépek de nekem kinézetre mindig is a legcsunyábbak közé tartoztak, ezek se változtatnak a véleményemen.

(#35) Chaser válasza tiborandras (#28) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem puritán az :N egy baj van vele, csillogós ujjlenyomatgyűjtős a kaszni. Ha valaki csak néha akarja hordozni akkor jó választás, touchpadja az nagyon ott van, bill is ok, hangszórók is kifejezetten jók. A kijelzője nem győzött meg. Nagy aku is van hozzá és 20k alatt meg lehet venni. Ár/értékben ezek is jó gépek.

Kroni1: Az XPS-ekre mindent lehet mondani, csak azt nem hogy rondák :P de az inspiron se rondább mint egy hasonló toshiba vagy lenovo.

(#36) Dotcom válasza Chaser (#35) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

Én nemrég tapogattam az inspiron-t és elég gagyi horpadós volt mind a billentyűzete, mind a tochpad környéke. Viszont az xps már teljesen jó volt. Remélem a vostro az xps-hez áll közelebb.

az Alma az agyban csodákra képes...

(#37) audi100td válasza Chaser (#35) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Szerintem kifejezetten ronda, semmit mondo, persze izles kerdese. :)

Legalabbis az uj: [link]

(#38) lujó55 válasza kiiso (#32) üzenetére

lujó55
(őstag)

akkor sorry... :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#39) lujó55 válasza kiiso (#32) üzenetére

lujó55
(őstag)

(dupla. légyszi törölni...)

[ Szerkesztve ]

(#40) Saint_ válasza audi100td (#1) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez egyenesen gáz... régen nem ilyenek voltak a latitude-ök :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#41) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek az új Latitude-ok tényleg elég furák lettek. Nekem jobban bejött a régi széria szögletes kinézete (a cikkben ritka elcseszett képek vannak, a Dell oldalon azért nem néznek ki annyira rusnyán). Sajnos ahogy látom elhagyták a Latitude On opciót, ez sem volt túl hosszú életű :( . Pedig az ötlet zseniális, de valahogy nem sikerült elterjeszteni (mintha maga a cég sem nagyon próbálta volna eladni). Szóval maradok az E6410-nél. A Vostro-k viszont nagyon szépek lettek, ha magamnak kéne gépet választani, esélyes lenne.

Laci

(#42) audi100td válasza Saint_ (#40) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Hat ja, meg fater D630-asa is szebb, pedig az is rusnya. ;]

(#43) Saint_ válasza audi100td (#42) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Sot meg mutter d520asa is....

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#44) ro_bert17

ro_bert17
(őstag)

A 15"-os latitude-on num pad van? :F
Az ez előtti latitude annyira pofás darab szerintem. Számomra igazi notebook külseje van. Nekem ez meg olyan mint egy tepsi. Vagy egy nagy púderesdoboz?

Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

(#45) erdoke válasza audi100td (#33) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Természetesen nem a gyártó tehet róla, hanem a gyevi bíró. :P
A kinézet meg úgyis tök mindegy üzleti vonalon, annyira nem rondák, hogy szemponttá váljanak a döntési mechanizmus során. Amelyik cégnek bejön a temető fekete, és kifizeti a + 30 %-ot a kevéske extra tudásért, az megveszi a kínai kínait, akinek meg annyit nem ér, az marad az amerikai kínainál. :)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#46) audi100td válasza erdoke (#45) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ezt a 30%-ot honnan vetted? Latom nem csak intel, Dell fanboy is vagy. :U

Összeraktam a Dell-nel es a Kinainal is a lehetösegekhez merten egy azonos konfigot, nem sokkal, de a Dell jött ki dragabban. :U

E6420

T420 T420

A Dell-nel megvilagitott billzetet kertem, ugyebar a ThinkLight alapbol feature a T szerianal.

[ Szerkesztve ]

(#47) erdoke válasza audi100td (#46) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem tudom, hány céges laptop beszerzéssel kerültél eddig kapcsolatba, de az írásod alapján ki tudom találni...
Fanboságra: Könnyen előfordulhat, hogy én már akkor ThinkPad-eztem, amikor te még a csattogós szárnyú falepkét tologattad. :P

[ Szerkesztve ]

(#48) audi100td válasza erdoke (#47) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Majd ha szemelyeskedes meg ferdites helyett konkret adatokkal szolgalsz, vissza lehet terni a temara, addig ez nem mas mint trollkodas, persze ahhoz ertesz.

Az meg vegekepp szanalmas, hogy a koroddal menözöl, ha mar az ervekböl kifogytal, nem vagy gyerekes egy kicsit? :U

Ja, es nem csak cegek vesznek corporate gepet, tudom ök vasarolnak nagy tetelben, de az engem megis hogyan erint? kb. magasrol leszarom, melyik ceg milyen engedmenyt kap, teljesen irrelevans maganszemelykent nezve.

[ Szerkesztve ]

(#49) Napfénysüti válasza Immy (#16) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig nekem is tetszett. Komolyságot sugárzott, látszott rajta hogy üzleti gép. Most 2* kellett megnéznem hogy ez komolyan Latitude. Rettentő gagyinak tűnik. :F

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#50) erdoke válasza audi100td (#48) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az enterprise notebookok hány százalékát veszik magánszemélyek? 1 %-át? Melyiket szarja le az értelmes ember, a 98-99 %-ot? LOL
El kellene húzni azt a szemellenzőt, mert így nehéz lesz...
Nem menőztem a korommal, csak a fanboyozásodra válaszoltam, hogy talán vissza kéne venni, mert más esetleg sokkal régebben ismeri a ThinkPad-et vagy a Latitude-ot.
BTW, te hány évig használtad az egyiket, és mennyit a másikat? Összesen hány darabot? Vagy csak az arcos duma megy? Én 13 év alatt elfogyasztottam 2 TP-t és 5-6 Latitude-ot...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.