Nofene, túl olcsó volt az AMD 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
A phenom II utolsó 3 procija kicsit érdekes. Egy árban vannak az 550-es, az 555-el...
Akkor már az 555-öt, és egy picivel jobb procit kapunk, mint az 550-en.... Megéri így az amd-nek?
Ki fogja venni az 550-et 
Meg az 550 ugyan ennyiba kerül mint a BE változat? Ezt valahogy sosem értettem, akkor a sima legyen olcsóbb, vagy valami... Ezt nem értem. 
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
x4 630 ,635 s 640 között az a 0 dollár az jól néz ki
de már nem evszek CPU-t majd a köv K sorozoatból
[ Szerkesztve ]
Ha elfogy az 555 megveszik az 550et.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Nem is tudom... még mindíg sokallom 
Modjuk ezek közül mind jobb mint a jelenlegi X2 7750-es, de az is elég mindenre, még játékra is. Persze azért álmodzok egy fain X4-ről... csak itt (kisvároskámban
) nem nagyon mozognak a kisker árak.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
"Az AMD a friss rendeléseket már az új árazás szerint veszi fel, ám a tiszavirág életű árlista is hivatalos volt, azaz a korábbi megrendelők olcsóbban kapják meg a termékek egy részét."
a mázlisták
, amúgy ez az árazás már reálisabb szerintem, mint a régebbi 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

M. Andris
(lelkes újonc)
lehetne olcsobb is még mindig a 6 magosok ára még mindig kurvamagas legalább is itthon az az ár ha jól átszámoljuk kicsivel több mint a fele mint itthon

menalcas
(őstag)
Sajnos ez ilyen, főleg csúcskategóriában jön jobban elő az ár különbség, már mint a kinti és az itthoni árak közt 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Én arra tippelnék ez csak az AMD listaára 1k rendelés esetén és a nagyker kisker majd beárazza "rendesen" ha odaér. De javítson ki valaki ha nem így van.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Jah, én 630-at vettem a múlthéten de kiderült, hogy Deneb lapkás és hibátlan, így Phenom II X4 925 lett belőle. ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

vanhalen
(senior tag)
"Én arra tippelnék ez csak az AMD listaára 1k rendelés esetén és a nagyker kisker majd beárazza "rendesen" ha odaér. De javítson ki valaki ha nem így van."
Plusz = Us dollárban adták meg, vagyis feltehetőleg adók nélkül értendő (ha jól tudom, akkor USA államaiban nem egységes a kirótt adó mértéke)
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
1-6$os emelések poénos ez a lista
Totál értelmetlen
bele ne haljon senki
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

Silentfrog
(őstag)
És még mindig egy áru az x4 925és a x 4 945 nah ezt megnézem magamnak itthon!
Aki másnak vermet ás az sirásó!
És mire átjön EU-ba, addigra megnő az ára, szállítás, VÁM, stb. aztán itthon még Ft-ba is kell váltani az árat, aztán nagyker ráteszi a hasznát, kisker szintén, mert valamiből nekik is kell élni.

HaZsolt
(senior tag)
Ezt nem kellett volna. Normális (végleges) árlistát először nem tudott volna kiadni?
Xtreme 3D Team Hungary

old gray
(PH! addikt)
Nézz szét az intelnél és nem fogod többé sokallni az AMD cpu-k árait, főleg ha platform szinten hasonlítod őket össze.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

lujó55
(őstag)
Látta, hogy veszik a cuccot, ezért egy picit emelt rajta. Nem nagyon, csak egy picit, mert ugye az intel alatt kell maradni egy két dolcsivaL 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
ez elég lol: az x2 250-em ára 66$ -> 64$, majd 64$ -> 66$
kb, mint a benzinárak... egyik héten olcsóbb lesz 3ft-tal, következő héten meg drágább ugyanennyivel... (vagy többel)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Isti^
(lelkes újonc)
Azért ez az 1$ - 2$ emelés nekik nagyon nagyon sok plusz bevételt jelent...
ez nem sokat jelent... főleg nem bevételt, mivel olcsóbban kapja mindenki, aki ezalatt a rövid idő alatt rendelt náluk... itt nincs olyanról szó, hogy "hirtelen mekkora kereslet keletkezett emiatt a -2$ miatt"
(mondjuk hazánkban) a kereskedők meg aztán tényleg ki vannak segítve azzal, ha ezalatt a rövid idő alatt ilyen minimális engedménnyel vásárolhattak... a nagykernek be kell nyelnie időnként a kisebb haszonkulcsot, ha előre megbeszélt áron akarja kiszolgálni a kiskert és nem akarja elveszíteni... a kisker meg örül néha, ha az adott típusból elmegy pár darab az adott héten... nem megváltás egyiknek sem ez a 2$ egy 64-66$-os procinál...
(kereskedelemben dolgozok és szvsz. aránylag stabilan felrajzolható a processzorok "életgörbéje": nagyjából 1 hullámvonalként lehet felírni minden egyes típusét, ezt gondolom azok is elemezgetik akik az árakról döntenek és most csak kicsit fel akarták kavarni ezzel a húzással az állóvizet... megvan rajta nekik szépen a haszon mindenképp
)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Örülj hogy nem olyan mint a gázár:
Ha a piacon drágul, drágul a fogyasztónak, ha a piacon olcsóbb, akkor is drágul (vagy jó esetben szintben marad), mert jól megmagyarázzák bullshittel hogy miért nem, olcsóbb soha sem lehet.
Olyan mint amikor Hofi mondja a cucilizmusról:
"Rosszul megy nyugaton, begyűrűzik ide is. Mit lehet tenni? Na de ha nyugaton jól megy, na az ménem gyűrűzik be soha?" 
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
"Ide begyűrűzik még a begyűrűzés is!" 

Gabboo
(tag)
Hátezmilyenmár.....
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Krissz1986
(újonc)
ez igy van!! rohadt drága itthon a 6 magos! bár nem csak az!! itthon ugye minden drágább!! érdekel mikor lesz valami változás!! és a legrosszabb az hogy ez lánc szerü% ami most nagyon drága az zuhan 1 év mulva de lesz hejete 1 jobb ami meg még drágább! persze ennek igy kell lennie ! de akkor mért adjak most ki annyi lovét ha 1 év mulva fele annyi! ( ha minden igaz)