Mióta PC-t használok azóta keresek/imádkozok egy ilyen lehetőségért, mivel mindenki tudja hogy egy LCD monitoron ami 60Hz-n működik a kép ocsmány, csíkos, szakadozó, lesz 60FPS felett, egyszerűen nem lesz szép sima, egyenletes minden, ami tönkreteszi a játékélményt.
Mindenki a v-sync-et tartja megoldásnak, meg a triple bufferinget, és lehet hogy bennem van a hiba, és nekem kéne megszoknom, de én olyan iszonyatos input lagg mellett nem tudok játszani. BC2, Deus EX, Test Drive Unlimited, Mass Effect, és sorolhatnám egyszerűen játszhatatlanok, már a menüben érezni hogy késik az egér kurzor, nem hogy játékban. Legkönnyebb úgy észrevenni ha körbe körbe mozgatod az egered, brutális mikor a kezed már lent tart, a kép meg valahol negyednél. Az egyetlen megoldás erre mindíg is az FPS limitálása volt, mint mondjuk Call of Duty részeknél, CS-nél, Crysis-nál konzolból.
Ha ez a driveres megoldás megszünteti a felesleges képkocka termelést, és ezzel a melegedő kártyákat, illetve input lagg nélkül játszható lesz a játék akkor én váltok nvidiára, az több mint biztos.