Ha veszek egy ilyet, lehet növesztek még öt ujjat. 
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Ha veszek egy ilyet, lehet növesztek még öt ujjat. 
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
"néhány óra alatt apró darabokra szedhető."
És könnyen szervizelhető?
Egy átlag mókusnak akkor ez kétszer több óra.
Amúgy a teljes második bekezdés egyetlen mondat? Mert akkor nem jön össze az eleje és a vége. 
Erre gondolok:
"A Motorola XOOM belsejében egyébként" ... "modult kapott."
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Néhány "vacak" kis alkatrész és kész is a modern multimédiás eszköz.
(#2) stevve
Azon a néhány órán én is meglepődtem. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Ha már így szétkapták, nem írták össze az alkatrészek árait? Jöhetnének a fikázók.
There’s no time like the past.

A kérdés az, hogy a különálló üveg és LCD nem jelenti-e azt is egyben, hogy a szennyeződések, pára könnyebben bejut a kettő közé?
Bár manapság már ezzel nem szokott gond lenni...

Sto eta? "Qualcomm PM8028 rádiófrekvenciás illesztő"
(Nem vagyok hobbielektronika.hu elofizeto, bocsika...
)
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
"...akár 15 ujj érintésének követésére is alkalmas Atmel mXT1386 vezérlő is helyet kapott..."
Itt már értelme is van. 
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Gondolom rossz fordítás eredménye a mondat, ez nem "illesztő".
Egészen pontosan ez egy (rádiófrekvenciás) power management chip (szép magyarosan
). A PM utal a Power Management funkcióra a nevében. A Qualcomm cuccok némelyik RF vezérlője (ami felel azért, hogy milyen hálózatot tud használni adott készülék) nem tartalmaz ilyen power management IC-t, ezért szokták ezt melléjük rakni. Betették a Verizon iPhone 4-be is például, de a Motorola is használja több készülékben.
Én sem vagyok szaki, egyébkénk. 
PH semleges