Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bahama

Bahama
(kvázi-tag)

Ennek végképp nem látom sok értelmét. Kap az ember 9 jó nagy gombot, amitől 10 centivel nagyobb lesz a billentyűzete. Aztán gamer mert van háttérvilgítása.
Nem hiszem, hogy konkurenciája lehet az Art Lebedev-nek. És azt inkább nevezem gamernek, még ha csak a quakes profilját vesszük.

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

(#2) peterkeT válasza Bahama (#1) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Azt a külön 9 gombos billentyűzetet lehet meg is venném, jópofa gadget, de csak akkor, ha az ára elírás, és nem 200, hanem 20 dolcsi az ára. :D

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#3) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Maga a billentyűzet rész elég gyenge ránézésre is, keménynek tűnik. Jobban szeretem a puhán (azért mégsem laptoposan, de könnyen nyomható) használható billeket. Emellett csúnya is.

(#4) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

128 mega memória? nem túlzás az egy kicsit?

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5) Kriza válasza DeltaPower (#4) üzenetére

Kriza
(őstag)

Nekem is ez ugrott be. Régen ezt (hasonlót) megoldották volna párszáz kilóbyteban. Csak hát nagy számokat kell a dobozra írni...

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#6) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjátok már meg, miért nem lehet ilyen bill.-t csinálni pontmatrixos kvarckijelzővel, és Casio Illuminator jellegű háttérvilágítással? Olcsó lenne, tartós, és praktikus.
Uff. Beszéltem.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ez elég tré... Régen láttam valahol egy olyan OLED-es billentyűzetet aminek minden billentyűje OLED volt. Nem ilyen gyengén látóknak való nagyságú gombokkal volt megcsinálva hanem normális méretű billentyűkkel. :N

Kezd iPon szint lenni...

(#8) kagyula válasza Puma K (#7) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Csak nem a címben is említett Art Lebedev stúdió billentyűzetéről beszélsz? :K

Legyen minden, sokszor.

(#9) orbano

orbano
(PH! félisten)

nem értem az ilyen vackokat.erre valók az ikonok és az egér... :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) Puma K válasza kagyula (#8) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Azt már nem tudom, Játékcsillag nevű újságban láttam róla egy képet még régebben. Egy olyat szívesebben vennék csak gondolom nem 20k Ft-ba fog kerülni...

Kezd iPon szint lenni...

(#11) Puma K válasza orbano (#9) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Játék közben veszi az ember hasznát.

Kezd iPon szint lenni...

(#12) kokyt

kokyt
(senior tag)

Lassan már ezeknek a cuccoknak is elindulhatna lefelé az ára. Kicsit ( de inkább nagyon ) soknak találom érte a 200 $-t :U

(#13) v.tom

v.tom
(őstag)

Egyenlőre nekem az art lebedev optimus maximus billentyűzete viszi a prímet. Nagyon komolyan megoldották. Kát hogy 1200 euro. :O

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#14) Puma K válasza v.tom (#13) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

AZAZ! Arra emlékeztem én!

Kép

Szerk: Nézzétek meg jobban a billentyűket.

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#15) v.tom válasza Puma K (#14) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nem semmi a cucc egyébént. Arra azért kíváncsi lennék, hogy addig mit csinál, amíg a szoftvere el nem indul. Nem szeretném, ha mondjuk bios-ban nem lehetne használni;) De szerintem csak megoldották ezt a kérdést is.

(#16) Kriza válasza v.tom (#15) üzenetére

Kriza
(őstag)

Gondolom a profilokat a saját memóriájában tárolja, és a Wines cuccal csak módosítani lehet.

Azért egy ilyent nem ütnék olyan nagy hévvel játék közben, mint a mostanit :-)

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#17) v.tom válasza Kriza (#16) üzenetére

v.tom
(őstag)

De jó manapság már nem nagyon nyomják a mortal combat-et. :) Nekem hamar elhullottak alatta a billentyűk :(

(#18) Kriza

Kriza
(őstag)

Biztosan ilyen kis kijelzők vannak a lottósorsolás kis gömbjeiben is. Ott csak 90db kell... ;]

(#19) dkekesi válasza v.tom (#15) üzenetére

dkekesi
(kvázi-tag)

Akkor már inkább [ez itt]. Még billentyűk sincsenek. Különösen az utolsó kép a durva. Kár hogy még nem létezik (vagy szerencsére, mert mindenki sírna az árcédula láttán).
Bár lehet, hogy nem is olyan jó: nincs fizikai visszajelzés a billentyűleütésről (hacsak nem force feedback-es a felület :)) ).

(#20) Puma K válasza dkekesi (#19) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Áááá de ez kínzás nekem. :O
Bakkkkker ez de durva!
PFFF kell egy ilyen! :O

Szoktam v djzni és tudnék 1-2 jópofa dolgot csinálni! :B ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#21) v.tom válasza dkekesi (#19) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én is nézegettem az optimus tactus-t. Az van írva a honlapra, hogy koncepció még. Szerintem már kész, csak nem merik kiírni az árát. Viszont a benne rejlő lehetőségek brutálisak. Én valami hasonló módon képzelem a jövő kezelési módjait. Gondolj csak bele: Ez a megoldás megtoldva azzal, hogy mondjuk a microsoft modszeréhez hasonló surface cuccot is pakolnak bele. Na az már tényleg mindennek a teteje lenne.:) (jah, és a tatu csajok sem gyengék a billentyűzeten :) )

(#22) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az Art lebedev féle, legalább színes, nem monokróm
igaz, amilyen régóta ígérgetik már :U
mire meg készen lesz, már sokan fognak ilyet gyártani

True Success is Blonde

(#23) s200 válasza simonzé (#6) üzenetére

s200
(kvázi-tag)

Mondjátok már meg, miért nem lehet ilyen bill.-t csinálni pontmatrixos kvarckijelzővel, és Casio Illuminator jellegű háttérvilágítással?

Lehet.
Volt is.
Már jó húsz évvel ezelőtt.
Akkoriban a piac nem komálta, "utcai" használatra nem jött be.
Az iparban viszont használják.

A United Key's is csinált régebben LCD-s kiegészítő gombokkal ellátott klavot.
Meg még néhány más cég is.

[ Szerkesztve ]

(#24) s200 válasza s200 (#23) üzenetére

s200
(kvázi-tag)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.