aztarohadt, ma még nem hánytam, asszem épp itt az ideje... 
ízlésficam rlz
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
GAbre
(őstag)
Van ám áruk.... 
Zte blade és Skate tokok olcsón!

Sicilian
(őstag)
Ki vesz egyáltalán egybe gépet 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Lars
(senior tag)
Lehet hogy öregszem, de nekem az Acer design jön be a legjobban 

Lars
(senior tag)
Én éppenséggel gondolkodom rajta, hogy a jövetkező gépem már brand lesz. Túl sokat szívtam már életem során az összerakott gépekkel. Tudom, igényes alkatrészek. Na hát akkor is lehet szívni 

phanzetomox
(őstag)
jó kérdés...
bár ez a házilag gépösszerakós dolog csak itt nálunk divat annyira nyugatabbra gyakran egybe veszik meg.
[ Szerkesztve ]
Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html

Fr3eWar
(senior tag)
Igencsak felénk terjedt el ez a házilag gépösszepakolósdi, mert a magyar embernek minden forint számít nemhogy tízezrek. De tőlünk nyugatra a számítástechnikai boltokból tizedannyi van mint itt, van néhány nagy webáruház a gépösszerakóknak, a többiek meg veszik az előszerelt Alienware (Dell) gépeket a mediamarkt-ban. Én is azt venném ha lenne rá való.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Pedig mennyivel jobb összeszemezgetni ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit. 
Ezeknél a brand gépeknél kicsit olyan érzésem van, mint ha a fagyizóban is csak azt dönthetném el, hogy 2, 3, vagy 4 gombócos economic, standard vagy deluxe fagyit kérek.
Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de pizzából is olyan helyről rendelek, ahol nem előre összeállított fantázianévvel ellátott pizzák vannak, hanem egytől-egyig én választom ki, mi legyen rajta. (MixR egyébként, ha valakinek szüksége lenne rá)
Nekem is az tetszik, elég kellemes házikó. A többi viszont igazán undorító.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

M107
(senior tag)
Aki okos az magának rakja vagy rakassa össze a gépet.
Általában ezekben a legalja van benne.
Kivéreztetném magam minthogy egy ilyen előre összerakott gépet.
Szeretem megválogatni mit rakok bele igényeim szerint de szerintem sokan vannak ezzel így.
UI:
Ezekben Szutyok lg meg az olcsó dolgok tömkelege van benne
Mikor látsz Plextort, WD az ilyenekben főleg OCZ

Aki ilyen gépet vesz megérdemli.
Nem ide vág de én felakasztanám magam de soha sem vennék
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

pottyantós
(senior tag)
Tetszik az a HAF-X 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Lars
(senior tag)
Ezek szerint nem láttál még IBM vagy Dell gépet közelről.
Értem én hogy optikában ott van a plextor, de nem az az egy fő alkotóeleme van egy gépnek.
Nem a magyar pénztárcának találták ezeket ki. 
Ha már itt tartunk, a gamer notebookok is elég drágák, a következő notimat magamnak rakom össze. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Az MSI gép egyszerűen csesznye
, még az Acer a legszebb mind közül!
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#