Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Szép. Már megint ugyanaz a bélés új házban, tehát forradalmian új. Mint az is, hogy az eszközhöz tartozó driver-en keresztül az OS támogatott perifériaként képes kezelni. Ugyanis akármilyen tisztességes alkalmazás a perifériákat illik, hogy kezelje, ha azok szabványos OS csatlakozáson keresztül elérhetőek.

Vagy az az új, hogy ez a fentieket valóban tudja? (Kompatibilitás?) :F

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#2) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én 14k-t tuti nem adnék egy ilyenért, csak mert Microsoft van ráírva.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#3) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vagyok túl nagy szakértő a témában de még nem volt ilyenem és kellene egy jó. Az lenne a kérdésem hogy az 1,3 mp mennyire jó képügyileg mert nekem az kell hogy a kép jó legyen plussz hogy mikrofon is van benne vagy az külön kell hozzá venni??

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#4) shtml válasza plus44 (#3) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az 1.3 Mpixel már jónak számít, de ez valószínűleg csak interpolált képméret és a szenzor csak VGA felbontású. Mikrofon van benne, ez látható a képen.

Én ennek az árából nemrég 3 webkamerát vettem (Creative), szintén beépített mikrofonnal. A minősége so-so, de Skype-ra bőven megfelel.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#5) plus44 válasza shtml (#4) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem akkor ezt gondolom laptopra nem lehet rárakni de elég jól néz ki és ez nem lenne rossz. Tudnál ajánlani valamit esetleg 10k alatt vagy inkább pénz nem számít de beépített mikrofonja legyen 1,3 mp vagy jobb és lehetőleg ne túl nagy.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#6) shtml válasza plus44 (#5) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos ajánlani nem merek és nem is tudok, nem vagyok szakértő a témában. Nézz körül itt, elég sok leírást, mintaképet és véleményt találhatsz.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#7) Hombár Jenő

Hombár Jenő
(lelkes újonc)

A "lényegről" sajnos leírásból, paraméterekből nem lehet tájékozódni - árakból egy kicsit, egyéb, a leírásban szereplő ígéretekből szintén egy kicsit, tesztekből, review-kból pedig sokkal jobban. Ugyanis annál a jellemzőnél, hogy hány gigapixeles, százszor fontosabb, hogy:
- milyen a valódi felbontása,
- kevés fényben mennyire zajos, milyenek a színei (némelyik annyira mosott, hogy egyszerűen ocsmány benne az ember arca),
- milyen a dinamikája, vagyis milyen fény-árnyék különbségeket képes visszaadni (ellenfényben, lámpával való világításnál elég fontos; tipikus probléma, hogy a sötétek nagyon sötétek, a világos részek meg kiégnek, nincsenek részletei).
Aztán az optika élessége - a kicsik és olcsók a szélük felé nagyon homályosodnak -, a fókusz - pl. a fix vagy kézzel tekerős is lehet igen jó -, hogy vibrál-e, összeszedi-e a környezetben található elektromos zavarokat stb. Más most nem jut eszembe. :-)

[ Szerkesztve ]

(#8) plus44 válasza shtml (#6) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi szépen!!

Jenő: ezek fényében van valami amit tudsz ajánlani vagy olyan oldal ahnnan teszteket tudok olvasni vagy összehasonlítani több webkamot is?

(#9) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem egy VX1000-esem van nagyon ajánlani tudom csak mindenkinek.

0,3 nem gond, szép képe van. Azért tegyük hozzá a beépített mikrofon usb kábelen csatlakozik a géphez, egyszerű és nagyon praktikus megoldás.

Mindenkinek csak MS kamerát szoktam ajánlani.

gyúrunk vazze

(#10) waverider

waverider
(senior tag)

a kompaktsága rendben van nagyon :R
de az ára picit magas sztem. a tudásához képest :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#11) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

saturn,11k

gyúrunk vazze

(#12) MBazsee

MBazsee
(tag)

A VX1000-es tényleg jó, már bánom, hogy továbbadtam.

Most ilyenem van: [link]
Sajnos a képe nem a legszebb, a színek nem olyanok, mint más kamerán, de van rajta éjjellátó funkció, infravörös leddel, az viszont megfelelő.

Megfigyelő-kamerának lenne jobb, de ahhoz meg a kinézet nem passzol :(

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#13) plus44 válasza MBazsee (#12) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a VX 1000 mennyire volt jó. Mondjuk ehhez képest vagy tapasztalat szemp. Lényeg hogy tiszta kép legyen, beépítette mikrofon a többi annyira nem lényeg...

(#14) MBazsee válasza plus44 (#13) üzenetére

MBazsee
(tag)

Konkrétumokat nem tudok mondani, de a képe szerintem szép, valamint a színek is elég élénkek. Nem sokáig használtam, talán 2-3 napot, szinte csak kipróbálás volt.
Azért adtam tovább, mert előtte egy héttel vettem az MSI-t, a VX-1000-et meg egy oktatáson kapták a résztvevők.

Sajnos még próbaképet sem tudok linkelni... :(

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#15) hétalvó válasza plus44 (#13) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

én már 2 vx-1000-et vettem, de nem adnám el soha. nem kell több, pont jó. 5k volt.

gyúrunk vazze

(#16) plus44 válasza hétalvó (#15) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és tudnál képet linkelni és/vagy tapasztalatot mondani. Mmitn bővebbet:DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.