kíváncsi vagyok mennyit kóstál egy ilyen cucc itthon 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

kíváncsi vagyok mennyit kóstál egy ilyen cucc itthon 

milyen kis cuki 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

A készülék tervezése során igen nagy hangsúlyt fektettek a hordozhatóságra, így tömegét sikerült 22 dekagrammban maximalizálni
A marketing diadala. A költségcsökkentés miatt mindent integrálnak mindennel, minden lehetséges alkatrészt műanyagból gyártatnak, stb., és ezt eladják pozitívumként.
A 36-szoros optikai zoom sem erős közepes, hanem erős túlzás (még egy jó állványról is necces).
Félreértés ne essék, ez nem a JVC ellen szól, mindegyik gyártó ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
Perillustris

Ezzel nem értek egyet. szerintem tényleg a hordozhatóság miatt próbálják meg jobban leszorítani a súlyt meg csökkenteni a méreteket.
36-szoros optikai zoom, mint érték közepes ebben a kategóriában. mi az hogy erős túlzás?

Oké, akkor maradjunk annyiban, hogy ez egy win-win helyzet. Nyilván a konzumer piac elbírja ezt.
Azért túlzás, mert 36x-os zoom-ot nem tartasz meg kézből, sőt - mint írtam - állványról is necces (akinek ilyen kamerája van, biztosan nem minőségit használ).
Perillustris
Hát a 36-os zoom tényleg olyan dolog, amit vagy kihasználsz vagy nem. Most nem igazán. De egy családi kis kamerának, ami minden helyen elfér, szerintem egy ilyen ideális lehet.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
(#7) eclipse006
Szerintem még sok is az a zoom,de amúgy kiváncsi lennék hogy milyen felvételek készítésére képes.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Én is inkább arra lennék kiváncsi milyen minőségű filmet csinál,és
mennyi fér rá arra a 32Gb-ra!? Mondjuk XP módban.
Na meg az ára az ami még lényeges! 
[ Szerkesztve ]

szerintem nem túl sok fér 32gb-ra , de biztosan lehet valahogy bővíteni 

SDHC-vel lehet azt írták.
Na de még azt is venni!??
Akkor lehet már ott vagyok ahol ez.
Most ez tetszik nekem, csak éppenséggel az ára nem tetszik! 
Legalább is a pénztárcámnak nem. 
[ Szerkesztve ]

Tényleg jobbnak tűnik, főleg ha ez is tudja a Full-HD-t
"800 ezer pixeles felbontás"-ú CMOS-ból extrapolálni-vagymi.

Részben igazad van. Ám ha normális optikai stabi lenne benne, akkor hidd el, a 70x-es zoom-ot is meg lehet tartani (bár ott már nem árt egy egyszerűbb állvány
). Saját tapasztalat Pana SDR-S26-tal.
Egy jó kis bemutató.
stutga: interpolálás. 
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Van arra mód egy ilyen kamerával, hogy pécés b@szakodás tömörítgetős hajtépés nélkül, mindenféle gagyi analóg-digitális konverzió elkerülésével pl egy dvd/blúréj íróhoz csatlakoztatva(pl firewire) egyetlen gombnyomással kiírja a nem kocka, idejét műszaki agyalásnál hasznosabban eltöltő felhasználó a felvett anyagot hordozókorongra?
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

Mivel firewire nincs rajta, ezért a leggyorsabb/legegyszerűbb a mellékelt AV kábellel. Illetve nem tudom, hogy hdmi kábellel (már ha az írón lehetséges, mint bemenet) meg lehet e oldani. Egyébként ha dvd-re írod, szvsz nem ront a minőségen az AV kábel.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Megnéztem volna a felvétel körülményeit. Nyilván egy szellőcskementes tetőtéri ablakból lett filmezve, egy profi, betonstabil állvánnyal. Egy életszerű felvételre is kíváncsi lennék.
Perillustris

Csináltam egy videót, egy 3000 forintos állványról.
A te szavaiddal élve, akinek ilyen kamerája van, annak ez tökéletesen elég.