88mm magassággal miért kompakt? A gyári A64 coolerek egyike sem magasabb 65mm-nél, és van közöttük kifejezetten jó is. Ráadásul szintén CM
Si vis pacem, para bellum.

88mm magassággal miért kompakt? A gyári A64 coolerek egyike sem magasabb 65mm-nél, és van közöttük kifejezetten jó is. Ráadásul szintén CM
Talán mert a 88mm-es magassághoz egy 120mm-es ventilátor társul? 
hála a procik csökkenő hőtermelésének, egyre kevésbé tudnak a procihűtőgyártók igazi újdonságot bemutatni. már felszálltak a csúcsokra, azokra már nincs szükség. a jelenlegi technikával egész kicsi hűtőket is lehet csinálni, de egy szint alatt azt is felesleges. 1x120 helyett 2x80mm? ez teljesítményben mennyivel jobb? imho nem sokkal, ha egyáltalán kimutatható. RT alá úgyse fogja egyik jáccás se hűteni a dolgokat, és igen jó eséllyel egy normálisan megalkotott alaplap esetén az extra hűtésre nincs is már szükség. persze aki tuningol, annál más a helyzet. de az valszeg nem ezt a hűtőt nézte ki magának.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Pofás hűtő, és hűti a alpot is. Tulhajtóknak ideélis, főleg kisebb házakba, szerintem az ára is tűrhető lesz. Sikergyanús széria.
Füge
Nemhogy nem jobb, de egyenesen rosszabb. A 120mm-es venti hatásos keresztmetszete picit nagyobb, mint két 80-asé együtt, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a 2 darab 80-as rotorja több helyet vesz el, mint az egy 120-asé.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

A hangjáról nem is beszélve.
SZVSZ életképesebb az egy 12 cm-es.

Teljesen igazad van 12 cm az igazi, nagy légszállítás alacsony fordulaton, így kicsi a zajszint!
Füge

most akkor sikergyanús vagy nem? 

Lehet egyedül maradok a véleményemmel, de nem szimpi. A cikkben szereplő kép alapján túl sűrű a bordázata, ráadásul egy CM jellegzetességekkel felturbózott Freezer 7 LP benyomását kelti, ergo kicsit koppintásgyanus. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
mindha 12essel árulnák.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
7LP az egy k*jó lapos hütő HTPCbe. Ez meg oda nemvaló.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Szerintem dupla hűtő nem kell rá! Egy db 12 cm ventivel jó lesz. Jelenleg SCYTHE ANDY SAMURAI MASTER -t használok szintén 12 cm hűtővel, az nem hangos, és jól hűt. Az elve ugyan ez, csak ez kis házba nem fér. Ezért gondoltam, hogy sikergyanús, nekem ez a tematika, hogy a lapot is hűti nagyon bejött.
Füge

Nem lapos az, hanem átlagos magasságú. És csak LGA775-re jó.
Eladtam a proci hütőmet az újat meg 2hete nem hozzák meg az E8200höz. így boxos hütővel használom de a régi beállításon: 3800mhz kis+fesz.
Tökéletesen viszi, net/photoshop közben mint a régi monstrumnál 0hang, max játék, vagy vmi nagyon durva közben pörög föl pont ott ahol az új hütőjével is majd felpörögne.
egyre inkább azon vagyok, hogy lemondom a 8Ks szörnyeteget.... semmi értelme nincs. Aki rekordot akar dönteni vagy kell neki az a +200mhz vegye meg, én aszem nemfogom.

Megértelek.
Én is elcsodálkoztam, amikor cseréltem Ninjara.
De az már megvan, és benne is van a gépben, és benne is marad.
Először én is HTPC felhasználást szimatoltam, de ahhoz magas lehet a hűtővel, és talán felesleges is.

Hát ha a régi gyári intel hűtő magasságához (kb 60mm) mérten,
azért nevezhető laposnak (40 mm)...
Viszont valóban csak 775-re jó ami manapság (sajnos) nem feltétlenül hátrány...

Nekem most a vinyóim hűti egy hasonló 12cm-es CM ventillátor. Kb 700-at forog, és minden hangosabb nála. Volt, amikor 8cm-es coolink hűtötte. Az 1500 körül pörgött és "sokkal" hangosabb volt. Épp elég volt, hogy hallható volt. Szerintem is sokkal jobb egy 12cm-es hűtő, mint azonos légszállítást produkáló 1 v 2 db 8cm-es...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Gyárilag is adhattnának már 1-2 höcsövet és kész..... úgy dobozolni...
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Nem tudom miért emlékeztem 62mm-es magasságra... De az 53mm sem egy nagy csökkenés magasságban.

Hát googliban megnéztem a külföldi árakat és 40-50$ között van szal mire ideér sztem ugyanennyi euró lesz. Ergó nem lesz valami olcsó :S
'Use your brain and you have a good day.' :)
sőt az xp-120 is 63mm venti nélkül. vagyis ventivel ugyanekkora és már elég régóta a piacon is van
True Success is Blonde

Valszeg csak azt irígyelték meg
eléggé hasonló kialakítás. Bár ez picit jobbnak tűnik, mert lineáris, de sűrűbb.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
tehát akkor szerinted az is rendjén lenne, ha a CM jövőre kiadná a saját Ninja-ját, picit javítva? 
True Success is Blonde

lehet olcsóbb lenne...
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Addig nincs gond, amíg a legjobbakat másolja
Legalábbis nekünk felhasználóknak csak jó a konkurencia.... De amúgy persze ejnye-bejnye ![;]](/dl/s/v1.gif)
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

bazz, tök jó ez a href.hu 

hali!
használ már ilyen hűtőt valaki? most állítok össze egy gépet, és igazából már csak egy csendes, és hatékony hűtő hiányzik (E2180-as procira lesz minimális tuninggal).
cooler master centurion 590 :: intel e5200 :: cooler master hyper 212 :: geil ultra 2*2gb :: gigabyte geforce 9800gt :: zalman vf900cu :: wd green 1tb :: wd 250gb :: cooler master silent pro 500w :: zalman zm-mfc1 plus black :: samsung 2243sw

valaki?
cooler master centurion 590 :: intel e5200 :: cooler master hyper 212 :: geil ultra 2*2gb :: gigabyte geforce 9800gt :: zalman vf900cu :: wd green 1tb :: wd 250gb :: cooler master silent pro 500w :: zalman zm-mfc1 plus black :: samsung 2243sw