Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Pacák

Pacák
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztosan jó ötlet csuklóból alulra tenni a tápot? Mi van, ha nem elég hosszú a 20/24 tűs kábelkorbács és a user ezért szív? Nem egy szívderítő állapot a vadonatúj rendszer összerakását egy ilyen malőr miatt elhalasztani. Tudom, hogy van átalakító/hosszabító amivel sok-sok centit nyerhetünk a szent cél érdekében -, de rondán fest. :)

Jaj. Ez az elsőzés az indexes fórumokon is a halálom. Majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam a bold szedést felül. Le az elsőzéssel

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#2) Stalker-2572 válasza Pacák (#1) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nekem P182B-m van, ott is alúl van a táp és nagyobb ház ennél. Tápvásárlásnál meg kell nézni elég lesz-e a kábel ennyi.
Amúgy frankó kis ház ez nagyon :))

All Black...

(#3) Enszuke

Enszuke
(őstag)

A mereteit biztos, hogy jol irtatok?

(#4) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Szép ez a ház, jól mutatna a mostani Chieftec-em helyén, az sem sokkal nagyobb ennél, sőt....

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#5) pip válasza Pacák (#1) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

az antec szokot mindenfele kiegeszito kabeleket csomagolni a dobozba, figyelnek az aprosagokra

(#6) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Pofás kis viskó, még a belső tér szinterezésére is figyeltek.

Szerintem az alúlra helyezett táp nagyon jó megoldás, egyszer talán lesz is olyan házam, amely ezt alkalmazza. Azután költhetek még vagy 20k-t egy passzív tápra. :U

Only a Sith deals in absolutes.

(#7) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Ez most miért is micro :F

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#8) Johnny Cage válasza pip (#5) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

A P180-hoz nem pakoltak, pedig az ennek a háznak a nagytesója. És nálam is problémát okozott a tápkábel meghosszabbítása, persze ez csak a rövidebb kábelezésű tápoknál gond.

(#9) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a nagytestvére van és nagyon szép és jó. A tápkábellel meg semmi bajom nem volt.

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#10) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez bazi nagy. A munkahelyen most egy Dell Optiplex GX745-öt használok (small form), ha épp venni akarnék otthonra is egy desktop gépet, annál nagyobb biztos nem kéne.

[ Szerkesztve ]

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#11) daa-raa válasza ]Phobos[ (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Senki sem mondta, hogy mikro. A hírben mini szerepel, lapból meg csak microATX fér bele, ahogy a cím is mondja.

Si vis pacem, para bellum.

(#12) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Ez nagyon szép lett,tetszik.

(#13) boba6 válasza Adrián29 (#12) üzenetére

boba6
(senior tag)

wow
ha valaha lecserélem a SOLO-t szerintem csakis egy ilyenre :C bejövős
sajna hazai ára még nincs

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#14) xedos

xedos
(PH! addikt)

Mini-micro?
Ez a ház szerintem tök átlagos méretű -normál ATX lapokhoz!
Micro atx-es lapnak böhöm a ház! Oda max 30x30-as való...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#15) k3l3r0n válasza xedos (#14) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

ATX házakon 7db kártyahely szokott lenni, ezen meg csak 4 van. Jellemzően mikroATX-es laphoz van a ház...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#16) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Nagyon pofás ház lett, bár az alulra szerelhető táp kicsit furcsa nekem. Bírnák egy ilyet magamnak,remélem elfogadható árok vesztegetik majd.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#17) Satan_Claus válasza boba6 (#13) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Nagyon tetszik ez a ház :R :Y

(boba6: pedig már kérdezni akartam az árát :D )

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#18) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a mérete nekem is picit nagynak tűnik. mondjuk lehet azoknak szánják, akik micro lapot akarnak laptop procival, tehát minimális áramfelvétel és hőleadás. a passzív táp tehát nagyon jó ötlet;> viszont megtartja a bővíthetőséget és az egyszerűbb szerelhetőséget a méretek miatt. eléggé specális, de nekem jónak tűnik.

alulra szerelt táppal inkább a 4pines csatlakozóval (tehát a prociéval) van gáz. jelenleg egy CM690esem van (táp alul) p5k + fsp 500W táp társasággal. ezzel nem is lenne baj, ha nem egy x800gto+sb x-fi fatality pro gamer lenne a slotokban (mindkettő kb egy méretű, és nem épp alacsony... x-fi a legalsó slotban bővíthetőségi okok miatt). a tápot speciel meg kellett fordítanom, mivel nem volt hosszabbító kábelem. a 20+4es viszont lazán elért a helyéig. mondjuk hangkártya nélkül/alacsonyabb kártyával nem lett volna baj. eddigre természetesen már túl voltam a kábelmanagementen (alsó ventihely betöltve), szóval nem voltam ideges:)

viszont pozitívum, hogy ha nem moduláris a tápod, viszont újabb (50millió kábel), akkor a nemkellőeket begumizva el lehet rejteni egyszerűen a ház aljában, kisebb a káosz és jobban ki lehet használni a helytömeget.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19) daa-raa válasza Szlovi (#16) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Antec P180 Mini bruttó 31 188.- Ft debreceni kiskerben. Mocsok drága, akármennyire Antec, meg háromrétegű oldallap.

A mérete meg tényleg el van írva a cikkben. Valójában 212 x 436 x 435mm (W x D x H) A cikkben a csomagolás mérete szerepel.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#20) .mf

.mf
(PH! addikt)

A méretek el vannak írva - ahogy a többiek is megjegyezték, egyrészt a külső méretek, ezen kívül a felső ventillátor nem 120mm-es, hanem 200-as.

(#21) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a méretei alapján egy nagy torony értével vetekszik :Y
az armorom volt ennél picivel nagyobb és még táncolni is lehetett benne egy atx lap mellett
ebbe "meg csak" matx?

True Success is Blonde

(#22) Szlovi válasza daa-raa (#19) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

31K?? :YMocsok drága, akármennyire Antec, meg háromrétegű oldallap.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#23) Petya25 válasza .mf (#20) üzenetére

Petya25
(őstag)

Nem is értem, hogy lehet rá 120-ast írni?
Szemmel látható a képről, hogy nagyobb, direkt kerestem is a szövegben.... :F

[ Szerkesztve ]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#24) kircipeti válasza daa-raa (#19) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Akkor mar inkabb a P182-es nagyteso 33k-ert.
Valaki tesztelt mar esetleg P18x sorozatu hazat morajlos WD winyokkal?

http://tinyurl.com/kircip

(#25) GrimReaper válasza kircipeti (#24) üzenetére

GrimReaper
(fanatikus tag)

P182 van, meg benne egy Seagate barracuda, meg egy ősöreg Maxtor, el nem tünteti a zajokat a szigetelés, de azért sokat számit.
Btw, nagyon tetszik, hogy full feketére fújták a belsejét is, állatul néz ki. :C

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

(#26) benny23 válasza kircipeti (#24) üzenetére

benny23
(fanatikus tag)

Hát Nekem P182-m van benne egy 36Gigás Raptorral!
A TT Soprano berezgett tőle mint állat és nagyon nagy hangja volt!
Ebben egy picit serceg!
Azt nem mondom, hogy teljesen elhalkította, de a TT Soprano után egy álom! :R

''Úr Isten... ez nem ejtőernyő, hanem hátizsááák''

(#27) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép ház, de számomra a DVD kivétele előtti ajtónyitás, majd az azt követő ajtóbezárás elképzelhetetlen és baromi felesleges lépésnek tűnik. Szóval le az ajtóval!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#28) benny23 válasza simonzé (#27) üzenetére

benny23
(fanatikus tag)

270 fokig nyílik! :D

''Úr Isten... ez nem ejtőernyő, hanem hátizsááák''

(#29) Kombat válasza benny23 (#28) üzenetére

Kombat
(őstag)

Utánna meg törik! :DDD

Egyébként szerintem, ha tényleg 30K akkor nem éri meg az árát. Ott a nagytesó 33K-ért és az szerintem szebb is! :)

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#30) fonak válasza simonzé (#27) üzenetére

fonak
(újonc)

Attól függ gyakran cserélget-e az ember dvd-ket.... :)
Nekem is ajtós házam van, az ajtaja amúgy állandóan nyitva van, ha dvd-ket használok, ha jó ideig nem kell, akkor meg becsukom :C
Kinézetben meg elegánsabb egy ajtós ház...

(#31) Johnny Cage válasza kircipeti (#24) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Nálam P180-ban van egy 40 gigás Seagate Barracuda meg egy 500 gigás nidec motoros (a zajosabb) Samsung vinyó.

A seek-elés hangját abszolút nem hallani, de először egy ütemes búgást tapasztaltam, amiről aztán később kiderült, hogy a két vinyó fordulatszámának különbségéből adódik - külön rekeszekbe költöztettem őket és azóta nem hallani semmit, a vinyók abszolút némák, nem tudnám megmondani, hogy mikor töltenek és mikor nem.

(#32) Johnny Cage válasza fonak (#30) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

...ráadásul e ház ajtaja teljesen rányitható az oldalára, ami azt hiszem, hogy egyedülálló dolog...

(#33) kircipeti válasza Johnny Cage (#31) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Koszi a valaszokat mindenkinek! Igen, engem ez az utemes morajlas zavart rendkivuli modon, de keszitettem sajat winyotartokat 5.25" helyre szerelve (obibol kb 300Ft-bol osszejon :)) ). Foleg ez erdekelt, hogy mit kezdene ezzel a P182, mivel oda a speci tartoimat elegge gyalazat lenne beszerelni :DDD meg keves 5.25" helye is van.
Elrendezesben a Ninehundred tetszene a rengeteg 5.25" miatt, de az meg nem zajszigetelt.

http://tinyurl.com/kircip

(#34) zlin

zlin
(kvázi-tag)

Nekem is a Bátyja van ennek a miniMe-nek, nagyon szeretem! Sokat levesz az ajtó úgy summa a zörejekből, főleg a vinyó hangjaiból.. :K Azt gondoltam, ez olyan 25 körül lesz, és azt is kicsit sokalltam volna érte! :U
Jó dolog, hogy van utód !

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.