a mérete nekem is picit nagynak tűnik. mondjuk lehet azoknak szánják, akik micro lapot akarnak laptop procival, tehát minimális áramfelvétel és hőleadás. a passzív táp tehát nagyon jó ötlet;> viszont megtartja a bővíthetőséget és az egyszerűbb szerelhetőséget a méretek miatt. eléggé specális, de nekem jónak tűnik.
alulra szerelt táppal inkább a 4pines csatlakozóval (tehát a prociéval) van gáz. jelenleg egy CM690esem van (táp alul) p5k + fsp 500W táp társasággal. ezzel nem is lenne baj, ha nem egy x800gto+sb x-fi fatality pro gamer lenne a slotokban (mindkettő kb egy méretű, és nem épp alacsony... x-fi a legalsó slotban bővíthetőségi okok miatt). a tápot speciel meg kellett fordítanom, mivel nem volt hosszabbító kábelem. a 20+4es viszont lazán elért a helyéig. mondjuk hangkártya nélkül/alacsonyabb kártyával nem lett volna baj. eddigre természetesen már túl voltam a kábelmanagementen (alsó ventihely betöltve), szóval nem voltam ideges
viszont pozitívum, hogy ha nem moduláris a tápod, viszont újabb (50millió kábel), akkor a nemkellőeket begumizva el lehet rejteni egyszerűen a ház aljában, kisebb a káosz és jobban ki lehet használni a helytömeget.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.