az egész 7200.11 mizéria az 1.5 tb-osokkal kezdődött. kb. egy hete már olvastam a hírt a meghibásodó terrásokról az iponon.
gondolom a 2 oldal hírírói ugyanazokat a külföldi forrásokat használják, mert már túl sok az ugyanolyan, nagyon speciális hír, váltakozó első megjelenéssel...)
(- legutolsó a thermaltake htpc házak voltak, de vagy 100-at felsorolhatnék... látom előre, holnap itt fog jönni egy corsaire ssd hír...) - mindegy...
- természetesn tudom, hogy nem hírmásolásolról van szó, hanem közös forrásokról, csak az olvasó számára bosszantó, hogy a hírek harmadát, duplán, triplán látja. és itt nem a főhírekre gondolok, mint intel, ati, nvidia, amd, stb, mert azt természetes, hogy mindenki megírja, hanem a 2. kategóriás hírekre. valszeg Thrawn, Abu85 és az iponos j.o.k.e.r ugyanazokat a külföldi forrásokat használja...
Nem akarlak bánatani benneteket, mert nagyon-nagyon jó írásaitok, ellemzéseitek vannak. csak ez már kb. 2 hónapja akar belőlem kifakadni.
- remélem nincs harag!
nah: az önmagát lezáró probléma az 500-asokat nem érintette idáig. most már azokat is? vagy csak pár begőzölt, hülye felhasználó elkezdett frissíteni az 500-asokra is, amikor nem kellett volna?
nekem 3 db. 500-as 7200.11-em van. régebben készültek, így remélem azokat még semmilyen probléma nem érinti. - nagyon nem örülnék neki!
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html