Ócsó író meg lemez mikor lészen?
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Ócsó író meg lemez mikor lészen?
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Láttatok már valakit, aki használta is ezt a Lightscribe teknolodzsit?
De nem csak egy-két tesztkép erejéig, hanem úgy rendesen?

mod: ja úgy nem. Viszont 10-ért kéne a Blu Ray olvasás miatt, de úgyis minimum 20-nál fog kezdődni.
[ Szerkesztve ]
Médiák helyett médiumok, nem? A média a médium többes száma 
(#5) dying_star
Szerintem egy húszast megér. Már valóban csak a jó árú lemezek hiányoznak..
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
Ja, a pszichológus meg csak hímnemű, mi? Ennyire ne akarjunk már okoskodni, csak azért, mert egy adott szó más nyelven mást (másképp) jelent
. A médiák teljesen elfogadott és helyes írásmód, a médium szó meg a magyar köznyelvben nem az adathordozóra használatos, hanem legtöbbször az szellemvilággal kapcsolatot teremtő személyt hívjuk így.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Jóvannna
Gondoltam okoskodok egy kicsit,mert mást nem tudtam... Leültem,egyes.
[ Szerkesztve ]

Jókis cucc.. én most akarok lightsrible-s írót, én használnám 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Az létezik, hogy a PC-s Blu-Ray író már csak 50ezer forintot kóstál? Ez a meghajtó ennyiért kell a francnak.
A lemez árakat tudom, az semmit se változott jó ideje, piszok drága, 160-200Gb-os HDD ára majdnem.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

"Leültem, egyes"...

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

De mééé kelle nnek ilyen ocsmánynak lenni?
Ez alapkövetelmény kék irányzatban? ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

plextor lightscriebes mindent iró (kivéve hd) és olvasó 65K volt nemrég lemezek meg 1000-1500ft közt vannak már (LG) egyszer irható ujrairhato meg van 2500ftért

nekem bejön ez a cucc, tetszik. már vártam ki rukkol elő ilyennel.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

1000-1500? Hol? Mondjuk lehet, hogy én néztem rossz helyen, és zárjegyes árakat láttam, megeshet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Kiszámoltátok már, hogy az ára már tuti? 139 dolcsi az biza csak 25K áfával. Tehát nem igazán ajánlott 50 meg 60K-s írókat itt dícsérni.

Hát én továbbra is dícsérném az 50-60k-s írókat, mivel ez hiába annyi amennyi ez csak olvasni tud.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
100Gb/10perc? te jo isten, az 10GB/perc...kicsit le vagyok maradva meg a 8x DVD irasnal... 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Én például használom. Egy fokkal kultúráltabb mint alkoholos filccel összemaszatolni a lemezeket. Az igazán jó albumokat szoktam kiírni, és az autóban egész jól mutatnak a tartóban... Nem teljesen haszontalan technológia. Érdemes egyébként kétszer felírni a lightscribe részt best minőségben és akkor tuti jó lesz a kinézet... igaz ez elég sok idő 
[ Szerkesztve ]
www.xbox360szerviz.hu

Ez hogy jött ki?
www.xbox360szerviz.hu

Jelen!
Több évig használtam a technológiát, de meguntam az állandó várakozást az ígért szines lemezekre.
Vettem egy Canon 4500-at, azóta fotókat nyomok a felületre 
Szóljatok ha végre színes lesz a LS.
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
mi? ha 100gb-ot 10perc alatt ir meg, akkor nagyondurva szamitas szerint is 10GB-ot ir meg 1perc alatt..nem? 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Szerintem az Gigabit lenne és nem GigaByte, nem?! 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
az a komoly
Bakker rossz hirt kommentaltam.Erre akart menni az eredeti post...
Elnezest

Igen, de ettől függetlenül byte-ról beszélünk nem bitről. 
Csak a TDi!

Ja, így már világos a 100GB!
Akkor nem szóltam.

[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Ez nálunk valószínűleg 30k alatt nem lesz kapható. 58k-ért olyat lehet kapni, ami a BR-t, DVD-t írja-olvassa, emellett még a HDDVD-t is ismeri, igaz csak olvasás szinten. Úgyhogy ajánlott inkább az írókat dicsérni. Ha azt nézzük, ez mennyivel tud többet, jobban megéri, ha újgenerációs optikai meghajtót akarok venni. Mert ugye aki csak PC-be vesz ilyen meghajtót, valószínűleg írna is hozzá lemezt, aki megengedheti magának a még legolcsóbban is 80-90k közötti asztali lejátszót, az nyilván már nem tökölne ilyennel.
Anno a DVD olvasó, meg a combo drive (CDRW, DVD olvasó egyben) sem volt épp egy jó üzlet.

Az az LG drive amire Te gondolsz még azelőtti gyártás, hogy eldőlt volna a BD vs. HDDVD háború. Az LG még mindíg nem tudta kiárulni a készleteit, ezért kapható (ennyit a piaci boomról és a tervezhetőségről). Az újabb Combo driveban már nincs benne a HDDVD olvasás, mert már tavaszi fejlesztés.
www.xbox360szerviz.hu

Én ujrairható LG bluray lemezt láttam a médiában 2500 pénzért kiszámolható könnyen akkor mennyi az 1x irható kb
(#29) Celithrandi válasza tupacamaru (#16) üzenetére

persze, de vehetsz asztali olvasót is 60 ért

én az enyém 1 év alattt ki se próbáltam, nem érzem logikusnak hogy a 25Ft os cd helyett 250ért vegyek, mert jó mutat a tokban

én most nem igen értem, valami kavarás van az árakkal, a Pio árul nettó 20ért blu olvasó kombót, a Sony meg bruttó 49ért asztali blu olvasót.
csak nem változott a piac enynit 8 nap alatt
mind a TDK, mind a Sony speciális, a karcolásoknak és egyéb környezeti behatásoknak fokozottan ellenálló védőréteget használ
Link
Different songs for different moods.
Az LG lemez azért olcsóbb mint a többi, mert előre lekötötték hosszútávra a gyártókapacitás jelentős hányadát, így annyit gyártatnak amennyit nem szégyellnek, a fennmaradó részen meg osztozik az összes többi cég.
Szerintem már minden gyártó ilyen réteggel látja el a Blu-ray lemezeket.
Different songs for different moods.

az ilyen "óccsósodik a bluray" híreket mindig kicsit kétkedve fogadom. Egyrészt nem tartom életkpes formának, emberek, 21. század, nehogymár még mindig ilyen lemezes adattárolásra legyünk szorulva...
a másik meg, hogy hiába írják, hogy olcsóbb lesz, nem lesz az még jódarabig. HD ről is már mióta beszélünk - legalább jó 5 éve volt, hogy először megnéztem egy HD trailert, és azóta is csak úgy emlegetjük, hogy a valamikori jövő megoldása....
Csa tudnám, miért ilyen problémás ez a blu ray ? Én személy szerint jobban örülnék, ha nem csak ezt nyomatnák, hanem végre kidobnának MKV képes asztali lejátszókat, amire USB vel rálehet kötni vinyót, vagy nagyobb pendriveot. Legalábbis a nagyfelbontású rip 4,5 giga körül, felesleges ennek a többszöröse csak mer blúréj
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X