Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

A zoomháborúnak jobban örülök mint a MP-háborúnak :C Nem semmi, hogy mekkora távolságból lehet értelmes képet készíteni :U

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#2) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Az ár tényleg nem túl reális. Ennyiért veszek egy SLR-t egy alap objektívvel. Persze akinek fontosabb a nagy zoom, vagy a könyebb készülék annak azért lehet alternatíva.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#3) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Brutál tényleg ez a 24x zoom. *-* Győőr-Győőr... :DDD

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#4) Flow válasza hemaka (#3) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hééé, Te is győri vagy? hm... nem kerestelek még meg priviben? Na várj csak... ;)

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#5) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah kezdjük szépen sorban: nekem pl a zoom nemigazán fontos, mert úgysem használom, csak nagyon kis mértékben, ergo sose azt néhem hogy húú ez most épp 24x-es, de biztos van akinek ez lesz az álom gépe. :)
Ránézésre igényes kivitelezés, amit az ujjat megtámasztó bütyök és a különböző anyagok csak jobbá tesznek.
A kijelző eszméletlen nagy :D de ez a jó, viszont a gombok elhelyezése és kinézete sajna már kevésbé sikerült...

A záridő szvsz lehetne legalább 1/4000 is, a super makro teljesen rendben van, ahogy a scene üzemmódok is, összességében mindazon tudással rendelkezik, amire annak van szüksége, akit a családi kattogtatásnál kicsit jobban érdekel a fényképezés, de egy tükörreflexeset nem tud (vagy nem akar) megvenni, vagy megtanulni a használatát. :))
Sajna magyarul nemtud, de ez felett még szemet lehet hunyni. A menü ezen kívül jól megtervezett, a retusáló nem feltétlenül szükséges, de biztos piszkálja a tulajdonos fantáziáját, szóval nem feleslegesen került a gépbe.

A nappal szembeni fényképezést eszméletlenül jól bírja!! :Y Ez nagyon nagyon sok jópont a Kodaknak, legalábbis részemről. A zoomos képeken az értékek tudtában is meglepődtem (nem kicsit, nagyon :DDD ), egyszerűen brutális. Bár a makro rovására ment, akinek inkább a távolba látásra van szüksége, nem a közellátásra, annak ez abszolút nem jelent hátrányt. :)

Ha tényleg 85000 lesz a tervezett 95000 helyett, akkor bizony le a kalappal, mert ennyit megér az a néhány kompromisszum. (legalábbis sok embernek, nekem pl a fuji s6500 helyett nem, de ez csak magánvélemény:) ).

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#6) Male válasza h-yle (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...nomeg nem mindenhová mehetsz be SLR-rel. (pl tenisztornákon ez szokott a határ lenni... más kérdés, hogy mennyire ellenőrzik)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a töltő oly ismerős...nálam Energizer címkével futkorászik.. :)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#8) Male válasza BlacKSouL (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam meg Varta felirattal :DDD
...kíváncsi lennék kinek a terméke valójában...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) philoxenia válasza Male (#8) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Hou Kiao Pszing Dzsunkaműhely.... :DD

(#10) Male válasza philoxenia (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Az még oké, hogy a Kodak nem gyárt külön töltőt, de hogy Energizer és Varta néven is fut ugyan az...
(Mondjuk elégedett vagyok ezzel a töltővel :) )

(#11) Flow válasza Male (#10) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy annyira bonyolult egy ilyet töltőt összerakni. Stabil áramerősséget adjon le, meg ne töltsön túl, ha lehet.

(#12) Male válasza Flow (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom... nem igazán értek hozzá :B ...de az biztos, hogy pl a Nikonomhoz adott tempósan nyírja ki az akksikat... 10-15 feltöltés után gyakorlatilag használhatatlanná válnak (már csak az egeret viszik el). Ugyhogy inkább matricázzon a Kodak, mint valami hasonló sajátot mellékeljen :(

(#13) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

megnéztem a tesztképeket (jó, hogy sokféle téma van), sztem botrányosan szarok. vágom én, hogy 12 mpixel, meg 24x zoom, de semmire nem megy vele az ember, ha ez az eredmény. lehet ezt azért jobban is csinálni, pl. Pana FZ28, Canon SX 10. nyilván azok sem tökéletesek, de a különbséget zongorázni lehet.

(#14) Flow válasza rumos14 (#13) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azokhoz képest ez olcsóbb lesz (nagy valószínűséggel), és zoomban is többet tud. Gondolom ez látszik meg...

(#15) rumos14 válasza Flow (#14) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem nem lesz érezhetően olcsóbb, a képminőségbeli különbség viszont érezhető. ilyenekre fel lehetne hívni a figyelmet a tesztekben: milyen közegbe érkezik a gép, mik lehetnek versenytársai, azokhoz hogyan viszonyul. őszintén szólva 500 vagy 6xx mm zoom totál mindegy ilyen gépeknél.

(#16) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik gép kapta eddig a képminőségre a legnagyobb százalékot?

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#17) orbano válasza h-yle (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és az az SLR alapobjekívvel hogy lát majd el 600mm messze? :) javaslom nézz utána a 600milis obik árának!

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) roti86

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

ZOOM-ZOOM-ZOOM. Ez tényleg nem semmi, bár az ára borsos. :(((

Megbízhatóságom: http://tinyurl.hu/AfLR/ | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#19) Cenzur

Cenzur
(újonc)

Nem tudom miért mondják többen, hogy brutális az ára én itt néztem és még 80 ezer sincs pontosan 77660 magyar forint. link: http://www.pixmania.hu/hu/hu/2584832/art/kodak/easyshare-z980.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
Itt lehet ennyiért kapni, igazán az érdekelne, hogy kevés fénynél milyen képeket csinál?
A választ köszönöm előre is!! :DD

Audaces adiuvat fortuna!

(#20) szasza007

szasza007
(újonc)

Sziasztok.
Én Z980-t szeretnék,de valóban nem valami jó gép?
Milyen gépet vegyek szerintetek?Most egy FujiFinePix S5600-os van.Szeretnék nagyobb zoomot a mostani 10x vagyis 380mm,de a makró is lényeg lenne a mostani 1cm és meg vagyok vele elégedve.Esetleg 1-2 gép ami szóba jöhetne?

szasza

(#22) atifarkas

atifarkas
(tag)

Uj firmware van a keszulekhez a kodak honlapjan. Verzio: 1.01
Leiras eleg szukszavu:
This firmware version provides improved audio synchronization when capturing HD 1080 video.

Ez igy eleg nullanak hangzik... De ami boki a szemem az a "HD 1080 video"?? Elvileg csak 720-ig tud rogziteni videot! Vagy most csak szimplan felre irtak?

(#23) SpyK333 válasza atifarkas (#22) üzenetére

SpyK333
(tag)

Hello emberek!

Tudom hogy nem típus azonos kérdést teszek fel, de lenne egy kérdésem.
Van egy KODAK EASY SHARE C340-es gépecském. Miért csinálja azt hogy berakom a koppra töltött elemet és villan egyet zölden ( feltöltött elem ) aztán elkezd pirosan villogni ( merült elem ). És mondom frissen veszem le a töltőről.

Tudna nekem ebben valaki segíteni?

MI lehet a baja? Ki tudja nekem ezt orvosolni? Bármilyen megoldás érdekel!

üdv! SpyK333

" Ha el kell buknunk, bukjunk el stílusosan! "

(#24) atifarkas válasza SpyK333 (#23) üzenetére

atifarkas
(tag)

Regebbi fenykepezoknek 3V kellett (2x 1,5 AA 1,5V-os Elem) De az AA aksikbol csak 1,2V jon ki. Az ilyen fenykepezo gepeket speci aksival mukodnek csak. Vagy lehet egyszeruen tonkre mentek az aksik...

(#25) SpyK333 válasza atifarkas (#24) üzenetére

SpyK333
(tag)

Ezekre már én is gondoltam, De a zsír új akksikkal is ezt csinája. Sima ceruzaelemes egyébként a gép.

" Ha el kell buknunk, bukjunk el stílusosan! "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.