Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Az optika foglalata gumírozott csíkkal van körbefuttatva, amely balkezünk fogását teszi kényelmessé."

Ez így azt jelenti, hogy a bal kezünknek jobb fogása lesz tőle. Pedig egyrészt kevés ember fogdossa a bal kezét fényképezés közben, másrészt nem lesz tőle jobb fogása a bal kezünknek szerintem. Szóval a fenti mondat helyett azt hiszem valami olyasmire gondolt inkább a cikíró, hogy a gép fogása kényelmesebb lesz a bal kezünknek.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#2) MLaca válasza Szten Márs (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

köszönöm az észrevételt, javítom.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) Cenzur

Cenzur
(újonc)

Tudna valaki feltenni ezzel a géppel lőtt rossz megvilágítású helyeken készült képeket mert nagyon kiváncsi lennék rá, hogy teljesít ott mert a mostani gépem szörnyű képeket csinál (nagyon zajos) a lakásban lámpafénynél és leszeretném cserélni. :R Előre is köszönöm

Audaces adiuvat fortuna!

(#4) Flow válasza Cenzur (#3) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hali! Ez a gép optikai képstabilizátorral is rendelkezik, ezért (szinte) ugyan azokhoz az expókhoz kisebb iso-t is be lehet állítani. Magyarul ha 1/60 iso 800 volt, akkor most 1/30ad is lehet iso 400-zal, vagy még jobb... Persze ez csak ott segít, ahol a bemozdulás miatt kellett az érzékenységet feljebb csavarni. Sajnos nincs olyan képünk, ami megfelelne a kritériumaidnak, de a tesztábrákról lehet következtetni... :R

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#5) Cenzur válasza Flow (#4) üzenetére

Cenzur
(újonc)

Na pontosan ezért kérdeztem mert a mostani Nikon gépemmel fotozott képek nagyon elmosódtak homályosak. De ezzek szerint ha olyan gépet veszek amelyikben van képstabilizátor akkor csökkenthető a képzaj. Mi a véleményed a Kodak z1015-ről mert abban is van képstabilizátor ha jól tudom? :DD

Audaces adiuvat fortuna!

(#6) MLaca válasza Cenzur (#5) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

pont most vittem vissza a forgalmazóhoz, hamarosan cikk készül róla!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#7) Cenzur válasza MLaca (#6) üzenetére

Cenzur
(újonc)

Remek akkor azt még megvárom aztán majd meglátjuk mit veszek köszi. :C

Audaces adiuvat fortuna!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.