Nem értem őket, egy ilyen aranytojást tojó tyúkot én csak a legutolsók között, kényszerből adnám el... hacsaknem a teljes kiszállást tervezem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
bteebi
(senior tag)
Pont ezt akartam mondani. Ha már rossz helyzetben vagyok, akkor igaz, hogy a legnyereségesebb üzletágamra lesz leginkább vevő, de ha eladom azt, ami nyereséget termel, és csak az marad vissza, ami veszteséget, akkor még kellemetlenebb helyzetbe kerülhetek...
Te is fiam, Bluetooth?

Pantal
(senior tag)
Kényszerben voltak, lehet.
A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

bteebi
(senior tag)
Ez is benne lehet, sajnos... 
Talán az előző Kodak-os hír kapcsán írta azt valaki, hogy milyen érthetetlen az, hogy egy cég ráül a babérjaira, nem fejleszt, aztán meg elmegy mellettük a fél világ (Nokia, Kodak pl.). Mondjuk a Kodak-nál kicsit árnyaltabb a helyzet, de végülis ott is arról van szó, hogy nem követték a piaci igények változását.
Te is fiam, Bluetooth?

arn
(őstag)
ubernagy szarban lehetnek, es nagyon kell a penz...
http://project-brian.blogspot.com/
R.I.P. Kodak.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Hm ez nem valami jó hír! Főleg egy ilyen múlttal rendelkező cég esetében.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

macilaci78
(PH! addikt)
Ennek a nagy múltú cégnek a jelek szerint nincs jövője. 
transzakcióba
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Igaz a hír a digitális részleggel kapcsolatban ír, de tudjuk, hogy a Kodak név még mindig az analóghoz köthető. És sajnos ott is nagyon csúnyán szét van barmolva...
Egyre inkább a Kodak is már csak egy fejezet lesz a fotográfia történelmében.
indepvisual.blog.hu | peter-n.tumblr.com | World of Warplanes - Alpha test pilot