Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

Nem értem őket, egy ilyen aranytojást tojó tyúkot én csak a legutolsók között, kényszerből adnám el... hacsaknem a teljes kiszállást tervezem.

(#2) bteebi válasza .mf (#1) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Pont ezt akartam mondani. Ha már rossz helyzetben vagyok, akkor igaz, hogy a legnyereségesebb üzletágamra lesz leginkább vevő, de ha eladom azt, ami nyereséget termel, és csak az marad vissza, ami veszteséget, akkor még kellemetlenebb helyzetbe kerülhetek...

Te is fiam, Bluetooth?

(#4) Pantal válasza .mf (#1) üzenetére

Pantal
(senior tag)

Kényszerben voltak, lehet.

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#5) bteebi válasza naszvalo (#3) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Ez is benne lehet, sajnos... :(

Talán az előző Kodak-os hír kapcsán írta azt valaki, hogy milyen érthetetlen az, hogy egy cég ráül a babérjaira, nem fejleszt, aztán meg elmegy mellettük a fél világ (Nokia, Kodak pl.). Mondjuk a Kodak-nál kicsit árnyaltabb a helyzet, de végülis ott is arról van szó, hogy nem követték a piaci igények változását.

Te is fiam, Bluetooth?

(#6) arn

arn
(őstag)

ubernagy szarban lehetnek, es nagyon kell a penz...

http://project-brian.blogspot.com/

(#7) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

R.I.P. Kodak.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Hm ez nem valami jó hír! Főleg egy ilyen múlttal rendelkező cég esetében.

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#9) macilaci78 válasza Giot (#8) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ennek a nagy múltú cégnek a jelek szerint nincs jövője. :(

transzakcióba

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) Stauffenberg válasza banhammer (#7) üzenetére

Stauffenberg
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz a hír a digitális részleggel kapcsolatban ír, de tudjuk, hogy a Kodak név még mindig az analóghoz köthető. És sajnos ott is nagyon csúnyán szét van barmolva...

Egyre inkább a Kodak is már csak egy fejezet lesz a fotográfia történelmében.

indepvisual.blog.hu | peter-n.tumblr.com | World of Warplanes - Alpha test pilot

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.