Ha pedig pöttyöket festessz rá, dobókockának is kiváló.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Ha pedig pöttyöket festessz rá, dobókockának is kiváló.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Zsír lett a címe

[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Maradok az ipod touch-omnál
. Ez veszett gagyin néz ki.
Ez valami nagyon komoly
Mo-n mikor lehet kapni?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nekem mosógép jutott az eszembe első ránézésre. 
Amúgy tetszik, csak sajna nagy.
várom a gömb alakút.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Érdekes koncepció 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Erős lenne azt mondani, hogy összement a mosásban.

Ezt azért nem egyszerű zsebre vágni 
XuChi: Aha, akkor azért nem lelem az enyémet hetek óta! Nálad van? 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Borg fényezéssel a Star Trek rajongóknál garantált lenne a siker.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Ótvar. A színe és a formája egyaránt... 
Alléz Olympique de Marseille!
Ezt én biztosan nem vágnám zsebre.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

megmondom őszintén, hogy szerintem én se rohannék azonnal megvenni, ha lehetne kapni, főleg ezért az árért nem. Deviszont, az sincs rendben, hogy elmész egy műszaki szakáruházba, vagy egy webáruházba, és csak egy csomó tökegyforma lejátszó közül tudsz választani. Oké, hogy neked nem tetszik, de valószínűleg nem is te vagy a célcsoport. Egyébként szerintem érdekes eszköz, valamekkora kereslet lehet, hogy lenne rá itthon.

Szerintem meg cuki. 
De érdekes megvalósítás, és lehet, hogy nem fognak érte tolakodni a pénztárnál, hogy megvegyék, de biztosan elfogy belőle pár darab.
Azért még pár színben kidobhatnák, hátha akkor jobban fogyna.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Érdekes elgondolás, biztos lesz piaca a terméknek 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Csuda, hogy még van igény egyáltalán az ilyesfajta MP3 lejátszókra. A cégnél kapott ingyentelóm is tudja ugyanezeket a funkciókat (MP3+FM).
Én ha vennék valami médialejátszót, akkor csak olyat vennék, ami legalább egy DivX-es filmet simán lejátszik
Loading... [████████░░]77%
Viszont akinek mp3 lejátszó kell, nem biztos hogy akar filmet is nézni, ezen felül a nagy(obb) kijelző jobban meríti az akksit is.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Hát nem egy szépségkirálynő. Bár lehet, hogyha nem lenne ennyire lekerekítve az éleknél meg a sarkoknál és fémből volna, jobban mutatna.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Én pont az vagyok aki ha hordozható multimédia lejátszót keres akkor magasról leszarom(már elnézést a kifejezésért), hogy milyen nagy a kijelző és, hogy tapicskolós-e vagy sem. Nem filmet akarok nézni hanem sok-sok zenét hallgatni. Nem véletlen cseréltem le az iPod Touch-om egy Cowon D2-re. Több mint 2szeres üzemideje van, jobban szól minden tekintetben ugyanazzal a fülessel, bővíthető és az Fm rádiót sem spórolták ki belőle, árban meg sokkal barátságosabb volt.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Nem szoktak az ilyesmik tetszeni, de ezt a mosógépet azért megfogdosnám. 
Now we're the ones who help to set the sun...
Hát igen, ezt én is így gondolom, bár most már telefonról szól nálam a zene, de előtte én is kis kijelzős lejátszót használtam ami bírta rendesen szuflával 
Nekem tetszik. Feketében. De nem nagyon tudnám hová rakni, hogy ne nyomjon.. 
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
Tényleg egy minimosógép 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Nagyonfasza, de valaki árulja már el, hogy a dákóba teszem ezt zsebre... 
Zsebreteszed, csak kicsit bővebb zsebes nadrág kell hozzá 
Akkor végülis evvel akarnak rávenni arra, hogy nagyobb zsebű gatyát vegyek?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Az én telefonom is (meg szerintem minden középkategóriás manapság), csak nem ennyi ideig. Rendszerint pár óra és teló nyema, aztán akkor se telefon, se zene.
És hiába tettem fel 8gb-os kártyára soksoksok albumot, vettem sztereo blútyúk fülest, a rövid üzemidő kissé zavaró. Ez a kis jószág mondjuk nem az én formavilágom (az én zsebem is kicsi
), de még mindig (illetve már megint) gondolkozom egy Sony MP3 lejátszó beszerzésén (s639-es pl 40+ órákat bír, az már úgy OK). Szóval szerintem ez az amiért van, és még lesz is igény ezekre a kütyükre
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Ez inkább ilyen nyakban fityegtetős cucc, nem?
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

gyökér dolog!
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Rubikkockát is csinálhattak volna belőlle!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Kicsit?
Oké, hogy megpróbálják megmagyarázni, a hóembernek, hogy jó a kandalló mellett, de nyáron mikor nincs nálam kabát hova teszem? Az övtáskát viselők száma pedig szvsz igen kevés. Például nekem sincs övtáskám....
nyakadba?
.....
amúgy nem csúnya, de tényleg furán dagadna a farmerem a metron ettől. ami nem baj, de ahogy a Pesti lányokat elnézem, nem "annak" a mérete érdekli őket 
így énis maradok az 5800-ám mellett...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Nekem tetszik, csak nem hordozható. Egy számmal nagyobb kivitelben (mondjuk 10x10x10) ébresztőórának vagy konyhába poén lenne 
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

Szerintem jó agyalás, tetszik a formavilága 
(az árát kicsit sokallom)
Még jó hogy nem gömb alakura csinálták, akkor legurulna az asztalról 
"Ha azt gondolod képes vagy rá, vagy azt, hogy nem vagy képes, mindkét esetben igazad van."

És mire jó ez? 5x5x5 cm
Sehova nem fér el, pedig ezeknek a lejátszóknak az lenne a lényegük. Az én lejátszóm 6x4x0,7 cm, tehát lapos, vigan elfér a farzsebemben is, észre sem veszem hogy ott van, nem zavaró. De ez... Pfff
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...