Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha pedig pöttyöket festessz rá, dobókockának is kiváló.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#2) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Zsír lett a címe :DDD :C

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Maradok az ipod touch-omnál :DD. Ez veszett gagyin néz ki.

(#4) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez valami nagyon komoly :) Mo-n mikor lehet kapni?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#5) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Van aki ilyet meg vesz :U ?

(#6) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem mosógép jutott az eszembe első ránézésre. :))
Amúgy tetszik, csak sajna nagy.:( várom a gömb alakút.:)

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#7) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Érdekes koncepció :DDD

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#8) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erős lenne azt mondani, hogy összement a mosásban.:D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#9) madgie

madgie
(VIP)

Ezt azért nem egyszerű zsebre vágni :)

XuChi: Aha, akkor azért nem lelem az enyémet hetek óta! Nálad van? :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#10) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

Borg fényezéssel a Star Trek rajongóknál garantált lenne a siker.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#11) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ótvar. A színe és a formája egyaránt... :(((

Alléz Olympique de Marseille!

(#12) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt én biztosan nem vágnám zsebre.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) elefant válasza yakuza.tora (#11) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

megmondom őszintén, hogy szerintem én se rohannék azonnal megvenni, ha lehetne kapni, főleg ezért az árért nem. Deviszont, az sincs rendben, hogy elmész egy műszaki szakáruházba, vagy egy webáruházba, és csak egy csomó tökegyforma lejátszó közül tudsz választani. Oké, hogy neked nem tetszik, de valószínűleg nem is te vagy a célcsoport. Egyébként szerintem érdekes eszköz, valamekkora kereslet lehet, hogy lenne rá itthon.

(#14) TK36

TK36
(tag)

Szerintem meg cuki. :DDD
De érdekes megvalósítás, és lehet, hogy nem fognak érte tolakodni a pénztárnál, hogy megvegyék, de biztosan elfogy belőle pár darab.
Azért még pár színben kidobhatnák, hátha akkor jobban fogyna.

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#15) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekes elgondolás, biztos lesz piaca a terméknek :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#16) Rickenstein

Rickenstein
(senior tag)

Csuda, hogy még van igény egyáltalán az ilyesfajta MP3 lejátszókra. A cégnél kapott ingyentelóm is tudja ugyanezeket a funkciókat (MP3+FM).
Én ha vennék valami médialejátszót, akkor csak olyat vennék, ami legalább egy DivX-es filmet simán lejátszik

Loading... [████████░░]77%

(#17) kelzsoca válasza Rickenstein (#16) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Viszont akinek mp3 lejátszó kell, nem biztos hogy akar filmet is nézni, ezen felül a nagy(obb) kijelző jobban meríti az akksit is.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#18) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Hát nem egy szépségkirálynő. Bár lehet, hogyha nem lenne ennyire lekerekítve az éleknél meg a sarkoknál és fémből volna, jobban mutatna.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#19) Xaels válasza kelzsoca (#17) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Én pont az vagyok aki ha hordozható multimédia lejátszót keres akkor magasról leszarom(már elnézést a kifejezésért), hogy milyen nagy a kijelző és, hogy tapicskolós-e vagy sem. Nem filmet akarok nézni hanem sok-sok zenét hallgatni. Nem véletlen cseréltem le az iPod Touch-om egy Cowon D2-re. Több mint 2szeres üzemideje van, jobban szól minden tekintetben ugyanazzal a fülessel, bővíthető és az Fm rádiót sem spórolták ki belőle, árban meg sokkal barátságosabb volt.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#20) JanR

JanR
(őstag)

A cim odaba** :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#21) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Nem szoktak az ilyesmik tetszeni, de ezt a mosógépet azért megfogdosnám. :)

Now we're the ones who help to set the sun...

(#22) kelzsoca válasza Xaels (#19) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igen, ezt én is így gondolom, bár most már telefonról szól nálam a zene, de előtte én is kis kijelzős lejátszót használtam ami bírta rendesen szuflával :)

(#23) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. Feketében. De nem nagyon tudnám hová rakni, hogy ne nyomjon.. :D

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#24) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg egy minimosógép :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#25) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyonfasza, de valaki árulja már el, hogy a dákóba teszem ezt zsebre... :(((

(#26) kelzsoca válasza Tomate (#25) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Zsebreteszed, csak kicsit bővebb zsebes nadrág kell hozzá :DDD

(#27) mmdms válasza kelzsoca (#26) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor végülis evvel akarnak rávenni arra, hogy nagyobb zsebű gatyát vegyek?

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#28) Peter13 válasza Rickenstein (#16) üzenetére

Peter13
(tag)

Az én telefonom is (meg szerintem minden középkategóriás manapság), csak nem ennyi ideig. Rendszerint pár óra és teló nyema, aztán akkor se telefon, se zene.
És hiába tettem fel 8gb-os kártyára soksoksok albumot, vettem sztereo blútyúk fülest, a rövid üzemidő kissé zavaró. Ez a kis jószág mondjuk nem az én formavilágom (az én zsebem is kicsi :) ), de még mindig (illetve már megint) gondolkozom egy Sony MP3 lejátszó beszerzésén (s639-es pl 40+ órákat bír, az már úgy OK). Szóval szerintem ez az amiért van, és még lesz is igény ezekre a kütyükre

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#29) dying_star válasza kelzsoca (#26) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Ez inkább ilyen nyakban fityegtetős cucc, nem?:D

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#30) Typhoon47

Typhoon47
(senior tag)

gyökér dolog!

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#31) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Rubikkockát is csinálhattak volna belőlle!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#32) Tomate válasza kelzsoca (#26) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit? :U :)) Oké, hogy megpróbálják megmagyarázni, a hóembernek, hogy jó a kandalló mellett, de nyáron mikor nincs nálam kabát hova teszem? Az övtáskát viselők száma pedig szvsz igen kevés. Például nekem sincs övtáskám....

(#33) - = Zk = - válasza Tomate (#32) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nyakadba? ;) .....

amúgy nem csúnya, de tényleg furán dagadna a farmerem a metron ettől. ami nem baj, de ahogy a Pesti lányokat elnézem, nem "annak" a mérete érdekli őket :))
így énis maradok az 5800-ám mellett...

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#34) Beri

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, csak nem hordozható. Egy számmal nagyobb kivitelben (mondjuk 10x10x10) ébresztőórának vagy konyhába poén lenne :)

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#35) flashfly

flashfly
(újonc)

Szerintem jó agyalás, tetszik a formavilága :R
(az árát kicsit sokallom)

Még jó hogy nem gömb alakura csinálták, akkor legurulna az asztalról :DDD

"Ha azt gondolod képes vagy rá, vagy azt, hogy nem vagy képes, mindkét esetben igazad van."

(#36) forgonati

forgonati
(senior tag)

És mire jó ez? 5x5x5 cm :W Sehova nem fér el, pedig ezeknek a lejátszóknak az lenne a lényegük. Az én lejátszóm 6x4x0,7 cm, tehát lapos, vigan elfér a farzsebemben is, észre sem veszem hogy ott van, nem zavaró. De ez... Pfff

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.