Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hito

hito
(őstag)

Jók ezek a shátülök, de felét sem éri általában mint amit kérnek értük :(

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külsőre még talán oké, de a bele az nem kellene. Nagyon nem.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) hito válasza Móci (#2) üzenetére

hito
(őstag)

Hát nem tudom...azért egy Q9650-nek 8GB DDR2 (vagy DDR3, arről nem szól a cikk) társaságában, 1TB vinyóval nem sok szégyenkeznivalója van még az i7-ek idejében sem. A 9800GT meg ki lehet vágni belőle és jöhet valami értelmes zsuga a helyére.

A hűtésről sem esett szó, lehet hogy egy komplett vizes szett van benne ;] Ezekkel a paraméterekkel már lehet megérné, de a szomorú igazság valószínűleg egy gagyi gyári hűtő és lassú DDR2-es ramok.

Ja és a Blu-ray optikát lehagytam...

[ Szerkesztve ]

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#4) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Ez nem kicsit ronda! Az a 40-50 éves konyhapadló dizájn az elején. :(

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#5) Móci válasza hito (#3) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az általad említett cuccokkal megérné, de ami a cikkben van, azokkal igencsak nem. ;)
Gagyi lesz, mese nincs.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) derceto

derceto
(újonc)

Egy normális videokártya nélkül még HTPC-nek is használhatatlan, de fájó a digitális/5.1 hangkimenet hiánya is. Netező gépnek meg drága.

[ Close the world. txEn eht nepO ]

(#7) derceto

derceto
(újonc)

tech spec:
Audio
# 5.1 Channel High Definition Audio
...
Back panel
# (1) Line in port
# (1) Line out port
# (1) MIC in port

Aha... biztos feltalálták az 5.1-es jack dugót.

[ Close the world. txEn eht nepO ]

(#8) hito válasza derceto (#6) üzenetére

hito
(őstag)

"Egy normális videokártya nélkül még HTPC-nek is használhatatlan"

Ezt azért gondold át...a HTPC-knek nem a Crysis alatt kell teljesíteniük.

Móci: sajnos. Amerikába a jenkiknek pont jó lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) Sicilian

Sicilian
(őstag)

No ez nem az igazi :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#10) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

SZ*R
még HDMI sincs rajta

-=The digital artist of the darkside=-

(#11) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Belso tappal ez nem jo semmire.

(#12) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Bar ezt a konkret modellt nem ismerem, azert vigyaznek a gagyizgatassal. Nem keves Shuttle konfigot pakoltam mar ossze, illetve hasznalok egyet-kettot, es hat olyan megoldasaik vannak, valamint olyan osszeszerelesi minoseggel dolgoznak meg a "legolcsobb" modelljeik eseteben is, hogy a sokak altal oly nagyra becsult es hypeolt almas cuccok nugodtan elbujhatnak mogottuk... nem flem, velemeny.
Az viszont igaz, hogy ez a harom konfig nem lett eltalalva, es dragak is... :(

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#13) CyberDragon válasza derceto (#7) üzenetére

CyberDragon
(újonc)

Nem, szerintem felfedezték az univerzális jack aljzatot.

3 sztereó jack aljzat -> 6 csatorna = 5.1

Másik módban meg Line out / Line in / Mic in

Mint egy rakás másik hangkártyánál :)

[ Szerkesztve ]

Üdv! CyberDragon

(#14) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

és ha nincs kedved bekapcsolni hátlapjára állítod és sakkozol rajta :P

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#15) lenox válasza nbg (#12) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Noname-nel jobb a beluk, almabol csak mac pro-kat szedtem szet, azoknal azert joval rosszabb. De pl. hp ws vagy desktopok szerintem jobbak, bar nyilvan az osszes shuttle-t nem lattam, de vagy 5 kulonbozot mar vettem.

(#16) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Kockába zárt teljesítmény :Y "...aha...intel G41+ICH7-LGA775-DDR2
Hát kb. 3 évvel ezelőtt még menő lett volna...

Ha saját magad állítasz össze egy ilyen konfigot, kb 1/5 árból kijön, mint itt a "performance"...röhej... :Y :DD

(#17) DriderG

DriderG
(tag)

Nekem csak egy normális mATX lap kéne iGP nélkül, AMD 770 vagy nForce 520-as lapkakészlettel... az a 2-3 bővítőhely meg bőven elég lenne, sőt kisebb házban is jól elférne. Csodálkozom, hogy az AsRock nem állt még elő mATX-es lappal iGP nélkül.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#18) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Nem tudom ki hogy van ezzel de ezek a Shutle barabone gépek külsőre szinte mind egyforma kocka max a festés más rajtuk. Nem túl fantázia dúsak a tervezőik.... A tudásról amit néha "nagyon nehezen" belepasszíroznak a gépházba ne is beszéljünk előttem már elmondták.... :F

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#19) DriderG válasza @aMoRF (#18) üzenetére

DriderG
(tag)

Nekem is ez az érzésem, mármint lehet, hogy kicsi és helytakarékos, viszont a 7-8 éves "dizájn" és az a tény, hogy az Asus Eee Box is hasonló teljesítményre képes (kivéve a CPU), illetve annyi, hogy nincs bővíthetőség, de mégis harmad-akkora, szebb, kevesebbet fogyaszt és olcsóbb is.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#20) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Ez nagyon drága. Ennyit nem ér meg.

Adok, veszek, üzletelek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.