Remek, de inkább összerakom én.
Arra azért kiváncsi lennék hogy milyen a szellőzése a háznak, pl egy 5970 v egy 480 esetén jó kis meleg lehet bent.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Remek, de inkább összerakom én.
Arra azért kiváncsi lennék hogy milyen a szellőzése a háznak, pl egy 5970 v egy 480 esetén jó kis meleg lehet bent.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Nem feltétlenül van benne meleg. Egy ilyen kicsi háznak nem kell sok venti a jó szellőzéshez. Viszont egy képet megnéztem volna az összeszerelt gép belsejéről.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Elöl elvileg egy 14 centis, fent pedig egy 12 centi házventije van + még lehet benne a procihűtő / a videokártya hűtő / a tápegység ventije is, így szerintem megbírkózik a dologgal.
Nekem tetszik, távlatilag gondolkodom egy kisebb méretű kocka (csak középkategóriás) játékgépben, a mATX volt eddig az irány, de lehet elcsábít egy ehez hasonló mITX is. Mondjuk a H55-ös chipset felesleges a külső videokártya miatt, de nem tudom gyárt-e valaki P55-öst mITX méretben (vagy hasonlót AMD-ben)

<DFI P55 MI-T36>. De amúgy miért zavar a H55? Nem abban van a GPU.
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil
(#5) szucsjanek

kicsit zsúfolt lehet a belseje 
pláne i7-tel meg 5970el 
Weblapkészítést vállalok! (HTML, CSS, Flash, PS)
Szinte már trend lett, hogy kis házba erőművet raknak... 

Jó drága kocka, de cuki.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Jó kis izomkocka
Nekem mindig is tetszett ez a koncepció.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Köszi, közben sajnos egyből eszembe jutott, hogy mi szokta a mATX oldalára dönteni a mérleg nyelvét a mITX-el szemben: az ár (meg az AMD-s chipsetek hiánya), bár a gép legalább 2-3 évig meglenne, erre elosztva a felárat talán vállalható lesz.
(Egyébként a házból van piros színű, az biztos gyorsabb is
)
A grafikus funkciókhoz kapcsolódó dolgokat feleslegesnek érzem a H55-ben ha külső VGA-val akarom használni, bár ez csak kisebb szempont (pl. a fix VGA/DVI/HDMI kimenetek miatt kevesebb más típusú csatlakozó lehet a hátlapon)
Közben rájöttem, hogy mi a probléma ezzel a konfiggal (a feleslegesen nagy teljesítményű tápon kívül): a ház előlapi kivezetései más USB 3.0-asak, de az alaplapon viszont csak 2.0 van, így ez a plusz kihasználatlan marad.
Végül is azt tesznek bele amit a vásárló akar, éppen ezért inkább összepakolom én, ha pedig komplett gépről van szó ez van ezt vedd meg címszó alatt, ilyenkor egy gyenge láncszemet mindig be szoktak iktatni, a hardver részbe.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Meg közben találtam olcsóbb mITX H55-ös deszkát is: ECS H55H-I
hát nemtudom,engem nem győztek meg
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Van egy szempont aminek az általam eddig látott LGA1156-os mITX lapok közül csak a DFI felel meg. Az összes többinek a PCI-E csatoló mellé tették a procifoglalatát, egyedül a DFI lapon van a másik oldalon, és a "chipset" a hagyományos helyén a procifoglalat és a PCI-E slot között. Nagyobb procihűtőnél ez alapfeltétel.
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...
Nekem tetszenek ezek a miniatürizált gépek, de kételyeim vannak a teljesítményét illetően. Azért egy mini ITX alaplap eléggé vissza tudja fogni a rendszert tuning esetén.
Egy ilyen kis kuckóban egy netezős, filmezős gépnek való konfig illik.
PL: SFX táp, H55, i3 530, (még vga sem kell)
De ez csak az én véleményem... 
Na ez kellene nekem (i7-930, 6Gb/1600Mhz, GTX470, 500Gb+2Tb, Corsair 650W) meg egy 127cm-es LCD tévé és helló szia.
Kezd iPon szint lenni...
Aranyos kis masina! Határozottan tetszik, de inkább magamnak raknám össze ennyiből...
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

i7-930 nem fog menni (max 860,870), vagyis én még nem találtam x58-as mITX lapot.
Kobaljov:
az usb3 most lehet felesleges,de ha később fejleszted a gépet örülni fogsz neki.
A szellőzéssel kapcsolatban én még mindíg szkeptikus vagyok, megnéznék azért egy tesztet teletömve. A sok tyúkbelet nem tudom hogyan lehet benne rendesen eligazgatni,hogy ne zavajon be a légáramlásba.
Igen, ezért volna jó ha már a deszka is tudná, pl. a Gigabyte mITX H55-ösén már van

Annyira sok tyúkbél nem kell egy mai gépbe, Ami meg muszáj az meg szerintem jól elvezethető ebben a házban.

A nagyobb gond a táp elhelyezése. Alaplap felé fújó procihűtő kizárható miatta, alaplappal párhuzamos meg nem biztos hogy elfér úgy hogy felfelé fújjon (ha már arra van a házventi ami segíthet neki).
[ Szerkesztve ]
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...
Erős kiskocka a nagykockáknak. 
Milyennapvan?
Hálópartikra tökéletes lehet 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

Ha még füle is lenne a háznak akkor lehetne hurcolászni is bárhova,takaros kis ház
Nekem nagyon bejön! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

egy CFX 5970 biztos betud fűteni , X58 is lángol és akkor még kérnék bele egy I7 975 EE procit
, de szerintem a LianLi gondolt erre is , kicsi ház de biztos jó huzatot lehet csinálni !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Pláne, hogy 1 db 5970 fér bele, és nem LGA1366. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Hm valóban. Akkor jó lesz egy 860 is bőven 
Kezd iPon szint lenni...
Fáin cucc. A szellőzést szerintem nem nehéz kis helyen megoldani.
Ott a nagy venti az elején, plusz a tápventi. És ha még a VGA is kifelé fúj a hátlapon, akkor minden meg van oldva 
Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

Idióta egy cucc, ha tuningolni akarsz és nem megsütni valamit, messziről kerüld.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Nem lenne rossz comó, de egy komolyabb konfigot biztos nem egy ilyen házba raknék 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Képzeld el ha azon az egy ventin nyomod neki a levegőt 3 nap alatt tele megy porral, ha meg szűrőt használsz naponta lehet takarítani, mi úgy oldjuk meg a dolgot hogy 3X120 ventin nyomjuk be a levegőt amik 75% mennek porszűrővel és 2x120 szívja ki 50%, így egy fél évet is működik takarítás nélkül, és bármilyen tuningos cucc beszerelhető.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Ezért is mondtam, hogy nem egy ilyen kecóba raknék egy olyan konfigot, ami termelni a hőt...
De aki meg csendet akar, pormentes belsőt és hideget, az használjon komplett vízhűtést ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Nem hiszem, hogy a tuningolók épp mITX-re vágynának..

Uhh, vagesz kis cucc, mini-rezsó 
.::www.megadanceradio.hu::.

A gamer nem egyenlő a tuningossal. Ebbe a kis házba remekül elfér egy erős vga és a kiszolgáló alaplap+proci. A hűtés pedig elég korrektnek tűnik, persze a tapasztalat az igazi. Az ember felkapja ezt a kis gépet, és mehet is lanpartyra, illetve szépen elfér az asztalon a monitor mellett.
Egy biztos, csakis moduláris tápot szabad belerakni, hogy a felesleges kábelek ne akadályozzák a légáramlást.
Az pedig tévhit, hogy egy erősebb konfig ebben nagyon melegszik. Ha jól működik a szellőzés ugyanúgy melegszik, mint egy nagytoronyban (amiben szintén jó a szellőzés).
Beginning is easy - Continuing is hard.
Azt is vedd számításba, hogy ez valószínűleg asztalon lenne elhelyezve, nagyobb házak pedig a földön vannak, ahol talán jobban kapnak a porból
Meg aki ilyen gépet vesz ennyi pénzért, oda takarító nő is jár aki meg felnyalja még a gép alól is a retket.
Kezd iPon szint lenni...
Van AMD-s mITX is ha más nem is, de ez igen [Zotac 8200 ITX] viszont ebben van vga (támogatja azt hiszem a Hybrid VGA-t kiváncsi lennék hogy muzsikálna egy 470nel
).
DFI Lanparty lapban (MI P55) nincs VGA kimenet, viszont van Soundblaster hangkari, de az Inteles 
Nekem speciel DFI lapja lenne a legjobb, mert azzal össze lehet dobni a jelenlegi legkisebb játékos gépet, amúgy azon csodálkoztam, hogy ebbe a házba elfér az 5890-es?
Azt hittem csak a nemsokára megjelenő új Silverstone házban[SG07] fér el.
Mint pár más fórumozó is írta komplett gépet sose vennék, majd én összerakom, túl egyéniskedő vagyok a komplett gépekhez (na meg magamtól nem kérek felárat
)
Szerk.: a Zotac link csak a főoldalra megy bocs, de megtalálod a lapot ott 
[ Szerkesztve ]
--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

Miért rendelhető ez XP-vel....komolyan nem értem, minek kell egy kb. 10 éves oprendszert még mindig "erőltetni".
nem erőlteti senki, ez egy opció.
[ Szeretkezve ]
Kövvezetek meg, de én akkor is imádom még mindig az XP-t függetletül attól, hogy 7et használok épp 
Erőltetés jobban van XP ellen mint mellette, mert nagyon sokmindenhez nincs már XP support, néha olyan notikhoz sem, amikhez előtte volt...
[ Szerkesztve ]
--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--
Igen van azért mutatóban AMD-s mITX -is, a linkelten kívül gyártott valaki 780G-set is, viszont ezek csak a régebbi (AM2(+)) proci foglalatokkal futnak illetve ATI videokártyával használnám így IGP nélküli AMD chipset lenne ideális, de ilyen nem nagyon van. Inteles vonalon ez a DFI lap ígéretes

hm tényleg P/H55 -ös lap van benne szóval 1156-os procik mehetnek csak. pedig egy Maximus II GENE -vel impozánsabb lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Az is belefér (darabokban
) 
Egy Asus RoG mITX lapnak nagyon örülnék...

Teljesen felesleges szvsz.
Indoklás: ez egy játékra kitalált gép, ergo nem létszükséges sokszor 8-10 éves, XP-re (vagy még régebbi OS-re) optimalizált program futtatása.
Akkor meg minek? Azt ne mndja nekem akárki is, hogy akinek van pénze ilyen gépre, az az OS-en spórol.
sokan ragaszkodnak az XP-hez, ennyi. nem erőlteti senki, az meg, hogy te feleslegesnek tartod, nem jelent semmit azoknak, akik szeretik, és ezzel választanák. de lehet, hogy senki nem kéri XP-vel, akkor sincs semmi, ez egy lehetőség, max nem élnek majd vele. nem tragédia.
[ Szeretkezve ]

Nagyon prima! Egy bajom van az ITX rendszerekkel. Az, hogy egy kártyával bővíthetők általában. Én pedig ragaszkodom a külső hangkeltőkhöz. Ha ezen változtatnák valamiképp az nagyon jó lenne. Mert ez a méret ezt leszámítva nagyon okés.
a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

Teszel rá egy külső optikai DAC-ot és kész. Még jobb is lesz, mint egy hangkártya.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Na, ez tetszik!
Legközelebb biztos, hogy ilyesmi gépet építek! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Azt aláírom, hogy a hivatalos XP telepítő ultragáz... viszont egy picit kell hozzá csak érteni:
Minden driverfüggő, ha azok passzolnak, akkor nincs semmi gond. A legtöbb notira is felrakható, egyszerűen csak integrálni kell bele a megfelelő meghajtókat, de vannak erre fullosabb gyűjtemények is (driverpacks.net). A mai négymagos gépeknél is, ha nem kell a csilli átlátszóság, akkor egy jóféle XP kerül fel egy egyedi MS témával, szépen feleslegektől letisztogatva (a DX10-11 meg le van szarva). Gyors (nem röccennek be az ablakok, mint a 7-en), a mai napig frissítgetik, jönnek hozzá az updatek, amit szintén integrálni lehet. Nem készül olyan wines program, amit nem tesztelnének XP-n.
Az újdonságok híve vagyok, de nincs értelme váltani, ha csak egyhelyben toporog az ember a Vista váladékos Win7-el. Ubuntu a cél, csak fixálgassák még a legújabbat... :] Az már lépés a jövő felé.
[ Szerkesztve ]
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16