A GG az nem azt jelenti, hogy G**i a Gigádba? 
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
A GG az nem azt jelenti, hogy G**i a Gigádba? 
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma

Nem.
Noob is not a level, it's a state of mind.

cod4-ben igen
www.oaziscomputer.hu

es masban nem 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Ez jó, de a btw-t nem látom
az az igazság nem tudom minek a rövidítése, én vmi by the way-t hallottam.
Football More Than Just a Game ..

én meg úgy tudom a GG-t hogy Golden Gate xD 
azt megköszönném, mert elég kevés az időm mostanában.
Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com
vagy best to wish
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Akár. Igazából az ilyen mozaikszavakra rengeteg féle hosszabb verziók vannak. És nem mindenki használja ugyanarra a rövidítéseket. Lehet az is, hogy valaki épp sérteget a másikat, amíg a másik megköszöni neki a dícséretet 
De persze, aki jobban benne van a dolgokban tudni fogja a mi a dörgés 
[ Szerkesztve ]

az RPG lehet "Rocket Propelled Grenade" is
nem láttam az mmorpg-t. (massively multiplayer online roleplaying game)
KEK=LOL
A GL-hez a Grenade launcher-t is oda írhatnád.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
a re tudtommal az újrát jeletni,nem csak akkor használják,hanem pl afkzás után is Q(^.^Q)
Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r
Most már tudom hogy mi az az imba. Tegnap futottam bele először starcraft 2 fórumon. Mikor már vagy tizedjére írta le valaki hogy imba ez, imba az, elkapott a harci ideg és utána néztem hogy mit jelent.
Lenne egy olyan javaslatom hogy esetleg lehetne abc sorrendbe rakni a kódexet.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Az RR is a re egyik változata. RR leginkább restart-ot jelent. Például elindul egy kör codban és ha valaki kifagyott cb-n, akkor beírják, h rr és fast resi lesz.

WB = Welcome Back, üdvözöllek újra.
A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team

Bocsi, dupla, már nem tudom szerkeszteni. Még lenne egy pár ami eszembe jutott.
k - oké
kk - okok
woot - örülni valaminek, We Owned the Other Team - Szétcibáltuk a másik csapatot
; Want One Of Those - kell nekem azokból ; Wow, Loot - wow, muníció
[ Szerkesztve ]
A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team
wp-t is beletehetnéd
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

RE - Return:
CS-ben nem csak AFK-ból való vissza térést jelent, hanem az adott szerverre való visszatérést is. Ezt azok használják, akik napszaktól függetlenül, szakasosan lógnak egy szerón, annak törzs tagjai. Tehát ha 1 nap 5x mennek vissza a szeróra, nem hi-t írnak, hanem re-t, mert a többi törzstag úgyis tudja, kiről van szó.
AA - Arena:
Eddig csak Unreal Tournamentben láttam, Last Man Standing modnál, jelentése, hogy a két utolsó ember, aki még játékban van, a pálya közepén találkozik, hogy ne egymás keresésével teljen a játékidő.
#64: Így van, RR általában Restartot jelent.
Ha már írták ezeket, bocs, majd átolvasom.
Amúgy grat, jó ötlet ez a topik! 
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

dvd -> dnd
Whose motorcycle is this? It's a chopper, baby. Whose chopper is this? It's Zed's. Who's Zed? Zed's dead, baby. Zed's dead. | SGS
lmhdao - Laughing My High Definition Ass Off = szétröhögöm a HD seggem
Ezt ki találta ki?