Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ahhoz képest, hogy Klipsch, nem is olyan drága... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#2) mephi666 válasza lezso6 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyira nem ismerem a márkát, de 80dolcsi fejhallgatóért nem kutya... ez tényleg ilyen szépen is szól?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) aboriginal74 válasza mephi666 (#2) üzenetére

aboriginal74
(fanatikus tag)

Hát Ők sem ma kezdték....Klipsch nézz csak utána és rádöbbensz nem kicsit jó.... :C

[ Szerkesztve ]

i don't know, but i need energy

(#4) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem rossz!
Én ezt szeretném:

Igaz, nem 80 dollár :O :D

(#5) Integra válasza P00By (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezt én is, de ennyit képtelen vagyok érte fizetni:(
jó nekem a seni cx is.
amúgy vicces, hogy mihez ajánlják.. miért nem irják oda mindjárt, hogy "apple-re optimalizált hangzás" - még a végén valaki elhiszi ezt a blődlit.. :)

[ Szerkesztve ]

(#6) Stiky válasza Integra (#5) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Tuti valaki ez alapján meg is veszi. Ha most SanDisket vagy bármi mást írnának, akkor sok Apple termék tulaj (tudjuk melyik földrészen ;] ... ) csak legyintene rá, hisz nekik csak az kell ami ahhoz van "optimalizálva". És be is kajolják a sajtó bla-blát :U

#4 - Hanem £80 :D ... az se ócsó.

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) Nyugdíjas válasza Integra (#5) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Egyébként is zsigerből lehányunk mindent aminek köze van az Apple-hez. Sőt! AZt is utáljuk aki szereti a termékeiket ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#8) ^Clown válasza Nyugdíjas (#7) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van :DDD

A 18 ohmos impedancia kicsit szúrja a szemem, de amúgy rendben van, nekem nagyon tetszik, a csomagolása is igényes. De még marad a jó öreg CX300 :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) Solicidium válasza P00By (#4) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Nem akarok reklámozni, de aprók között van ilyen Bose eladó.

Kíváncsi lennék, hogy például egy cx95-höz képest milyen ez a Klipsch. Úgy láttam, hogy a cx95 a forint gyengélkedése miatt aránytalanul megdrágult, tehát árban mindenféleképpen vetélytársak lehetnének, már csak a hangzás a kérdés.

Egyébként, ha már váltok majd cx95-ről akkor UltimateEars Triple.Fi 10 pro-ra váltanék csak :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Támadni kell!

(#10) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Figyelmesség, hogy lekerekítették a fémdoboz sarkait, így legalább nem szabja ki a szemeteszsákot.

A lényeg, a fülhallgató biztos szuperül szól!

(#11) P00By válasza Integra (#5) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én se akarok ennyit :(

Nyugdíjas: Csak ne nézzék meg az adatlapodat ;]

(#12) gr4yer válasza Integra (#5) üzenetére

gr4yer
(újonc)

Na-na azért a Pc-ek se mind nobel díjasok lásd pl.: 2gb-os középkategóriás vga-k. Azért szerintem aki azokat megveszi az okosabb mint az az ipodhoz optimalizált termékek vásárlói. :DD

Mondjuk vannak olyan termékek amik tényleg ipodhoz készültek pl. van bennük dokk.

(#13) Nyugdíjas válasza P00By (#11) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Rájönnének, hogy ironizálok? ;]

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#14) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Azt nem értem, hogy az ilyen típusú fülesekhez miért nem mellékelnek valami hozzáillő csipeszt? Amíg nyugalomban ülök, minden fasza, de amint elkezdek sétálni, netán futni, a kábel mozgása/súly szép lassan húzza kifelé a fülemből, és ezek csak akkor szólnak jól, ha nagyon jól illeszkednek a fülbe.

(#15) Nyugdíjas válasza Mauzes (#14) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Vagy ha eszel. Annál rosszabb nincsen :D Olyankor esélytelen, hogy benne is maradjon a füledbe...

(#16) MBazsee válasza Nyugdíjas (#15) üzenetére

MBazsee
(tag)

Vazze mennyi bajotok van! :D
Be kell mellé szerezni egy ilyent és nem esik ki a füledből. :)

Altermatívák:
kép 1
kép 2
kép 3 (szerintem ez lenne a legjobb :DDD )

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#17) Balika911 válasza MBazsee (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Vagy egy ilyet. :D

(#18) Stiky válasza MBazsee (#16) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

jeeeez... :C
A harmadik esélyes. :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#19) Ste válasza MBazsee (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a csincsillára szavazok :)

80dodó is szép ár a fülesért mindenesetre :U

True Success is Blonde

(#20) shteer válasza Balika911 (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez legalább gazdaságos :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#21) P00By válasza Solicidium (#9) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Az UltimateEars nagyon nem ez a kategória :N

(#22) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Impedanciát miért nem lehet szépen magyarul ellenállásnak fordítani?

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#24) Solicidium válasza P00By (#21) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Hát árban semmi féleképpen, bár csak egy egyessel van több az árcédulán (forintban a többi szám előtt :DDD ). Hangzásban sem állítólag, de azért egy összehasonlítás erejéig meghallgatnék pár in-ear fülest.

[ Szerkesztve ]

Támadni kell!

(#25) cain69 válasza Shim (#22) üzenetére

cain69
(őstag)

:O :O :O OMG, OMG. talán mert nem ugyanaz a kettő? és akkor sem lesz, ha még kétszer beírod.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#26) CYBERIA válasza ^Clown (#8) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Nekem meg a „10-től 19 000 Hz”. Az kamu.

Egyébként nem olyan vészes az a 18 Ohm, ha elég érzékeny mellé.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#27) KMT válasza Shim (#22) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Őstagtól picit ciki.

(#26) CYBERIA :
A 10 az tényleg, de mi a hihetetlen a 19 kHz-ben?
A 18 ohm abszolút nem sok, egy alap lejátszó simán elboldogul 32 ohm-os fülessel is.

Kíváncsi lennék a hangjára.

[ Szerkesztve ]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#28) Lewzke válasza Shim (#23) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Azért mert az impediancia a tápfeszültség frekvenciájától függ . A hangtechnikában az impedanciát 1 kHz-en "mérik" . Mivel tekercs található benne Z nem egyenlő R-el . Hanem Z= R négyzet + XL négyzet (egész gyök alatt) és itt pedig XL=2 x pi x f x L . L-az a tekercs induktívitása.R pedig a tekercs ellenállása.

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#29) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

10-tol 19 000 Hz-ig...

Hat eleg keveske.

Egy kicsivel dragabb Sony fulhallgato is tobbet tud (Sony MDR-EX85LP)

(#30) Skizz válasza twollah (#29) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért, 30khz-ig hallassz? nem high-end kategória, meg mp3-akhoz ajánlják, szóval ha nem normális körülmények között hallgatsz valami rohadt jó lossless anyagot, akkor azaz 1khz nem oszt nem szoroz, mp3 úgy is a magas tartományban vág...

a sony papíron mindig mindenkinél többet tud, aztán az audio cuccaik jórésze egy kalap szart nem ér maga a kategóriájában...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#31) Solicidium válasza twollah (#29) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Ha akár csak az in-ear fülhallgatók általad említett értékeit végignézed, lehet látni, hogy mekkora a szórás gyártótól (és sokszor azon belül szériától) függően, és ezek az értékek semmit nem mondanak el az adott füles minőségéről és arról, hogy milyen zenei élményt nyújt. Ilyenkor az jut eszembe, hogy minden komolytalan cuccra rá van írva, hogy 20-20.000 Hz. Persze-persze...

Támadni kell!

(#32) twollah válasza Solicidium (#31) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

IMHO a Sony foleg a magasabb arszegmensben mar nem nevezheto komolytalan kategorianak.

A neten talalhato tesztek alapjan 70-80%ot adtak ra, mas oldal 5 csillagbol negyet.
Szoval csak nem lehet gagyi.

(#33) Skizz válasza twollah (#32) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

botfülűek előre.. :))

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#34) palbence

palbence
(kvázi-tag)

bose in-earem van 3 hónapja 26ért vettem saturnban 10/10es fülhallgató, ezt még nem próbáltam, de jó lehet.

(#35) Solicidium válasza twollah (#32) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Félreéetettük egymást. Én Sony in-ear-t nem hallottam még, szóval nem tudom, hogy milyen minőséget képvisel. Csupán arra próbálok rávilágítani, hogy a megadott frekvenciatartományok mennyire esetlegesek és a valódi hangminőségtől függetlenek szoktak lenni.

Támadni kell!

(#36) Shim válasza Lewzke (#28) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a kimerítő választ, így már világos :K

KMT:
Mi a ciki? Azért mert rég regisztráltam egy számtech fórumra, nem lehetek rossz fizikából?

[ Szerkesztve ]

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#37) twollah válasza Skizz (#33) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Nyomdaban vagy mas zajos helyen dolgoznal egy ido mar annak is orulnel, hogy meg hallasz.

(#38) nyunyu válasza Shim (#22) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Impedanciát miért nem lehet szépen magyarul ellenállásnak fordítani?

Mert nem egyenaramrol van szo...

Villamosmernokul: Z=gyok(R^2+(j*omega*L)^2+(1/(C*j*omega))^2), ebbol a fejhallgato tekercsenek jellemzoen csak frekvenciafuggetlen R ellenallasa, es L induktivitasa van, C kapacitas nem jellemzo.

(Kevesbe villamosmernokul i-nek szoktak irni a gyok(-1)-et, nem j-nek :DDD )

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#39) nyunyu válasza MBazsee (#16) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Be kell mellé szerezni egy ilyent és nem esik ki a füledből

Bakker 75 dodoert a kifuto AKG K240 Studio-t osztogattak eBayen (amig lehetett kapni), az eleve nem esne ki a fuledrol.
Viszont utana nem akarnal MP3-at hallgatni, mert hallani lehet a 320kbites tomorites hibait is :))

(#40) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Csodalkozom, hogy meg senki sem linkelte az Image S4 adatlapjat.

Bakker, van pofajuk ilyet irni a FAQ-ba a miert jobb a fuldugo mint a fejhallgato kerdesre, hogy nem kocolja ossze a serodat :Y

Egyebkent ennek a topiknak nem a Multimediaban lenne a helye?

(#41) Lewzke válasza nyunyu (#38) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Hát én nem ezt írtam? :DD
Wááá ... ne mutogasd már azokat az AKG füleseket . Kár , hogy itt Erdélyben szinte nem is kapni , ha igen akkor nagyon drágán . :O

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#42) CYBERIA válasza KMT (#27) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Csak az hihetetlen benne, hogy nem hiszem el.
Ha annyira igaz, amennyire a 10 Hz, akkor semennyire nem igaz.

^Clown kollégának valószínűleg épp az volt a baja a 18 Ohm-mal, hogy abszolút nem sok, sőt majdnem kevés. Tranzisztoros erősítőnél nincs olyan, hogy túl sok.

Nyunyu: igazából ennél a helyzet sokkal bonyolultabb, egy hangszóró helyettesítőképe önmagában is elég bonyolult. Egyébként is, hangszórónál az hogy impedancia nem egy sokatmondó valami, annál már többet számít az impedancia minimum, csak hogy egyet mondjak.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#43) nyunyu válasza Lewzke (#41) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Wááá ... ne mutogasd már azokat az AKG füleseket . Kár , hogy itt Erdélyben szinte nem is kapni , ha igen akkor nagyon drágán. :O

Persze nekem sem volt ra tavaly zsem, amikor hazhozszallitva kijott volna ~18k-bol, erre vehettem helyette itthon K242HD-t 30k-ert. :W
Azota mar 36k-ert merik :))

(#44) kariad

kariad
(senior tag)

Engem az a szappanos doboz fogott meg!! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#45) sanzi89 válasza kariad (#44) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam én is írni. Úgy néz ki a doboz, mint nagyapám hallókészülékének a doboza. :D

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#46) CYBERIA válasza sanzi89 (#45) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Na ez is valami olyasmi :)

(#47) honfoglalo

honfoglalo
(fanatikus tag)

Tapasztalat nincsen róla?
Érdekelne!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.