Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#39) Logitech76

Logitech76
(újonc)

Üdv mindenkinek! Ha esetleg nem jó helyen érdeklődnék előre is elnézést kérek. Szóval arról lenne szó, hogy bár néhány hozzászólónak nem nyerte el a tetszését, nekem nagyon megtetszett ez a ház (V3 Black), de amikor letöltöttem a műszaki leírását akkor azt olvastam benne, hogy max VGA méret 26,3 cm. A probléma konkrétan az, hogy egy ASUS ENGTX260-as kártyát álmodtam bele a házba, de annak a gyártói mérete 26,67 cm. Azt szeretném megtudni, hogy ez valóban a legnagyobb kártya (26,3 cm) amit bele lehet tenni ebbe a házba, vagy a gyártók arra is gondolnak, hogy esetleg a kártya mögött lesz egy merevlemez és ahhoz mérten akkora a belehelyezhető kártya hossz.Csak megjegyzésként a jelenlegi házam össz hossza másfél cm-rel rövidebb a V3-nál és még abban is van 30cm a merevlemez tartó keret és a ház hátlapja(VGA felfogató rész) között. Remélem, hogy tud valaki információt a dologgal kapcsolatosan, mert mind a ház, mind pedig a VGA jó lenne(nekem), de nem szeretném a kártyát házon kívül használni :D A válaszotokat előre is köszönöm szépen. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.