Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bsh

bsh
(senior tag)

kívül is szellős... wow

(#2) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok Elite 335 van raktáron úgy látom

(#3) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

"A Thermaltake V3-ba vízhűtés nem szerelhető.", mert?

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#4) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt korábban Tt Matrix házam,jó volt...tapadrt rá a por,szivta mint egy porszivó(a ventilátorok minösége csapnivaló volt benne),egy elönye pehely súlyú volt....köszi :N

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#5) atkahun

atkahun
(kvázi-tag)

Szép kis ház, jó hűtéssel.(Tuningalapnak tökéletes)
Csak az ilyen házaknál a koszolódási faktor igen nagy (saját tapasztalat)

Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

(#6) Tomi_Sci válasza plömplöm (#3) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom nincs kivágva a hátulján a két kis lyuk a tartálynak :)

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#7) jones965 válasza Tomi_Sci (#6) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Ez még nem ok arra, hogy ne lehessen bele vízhűtést szerelni.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#8) Croissant válasza Tomi_Sci (#6) üzenetére

Croissant
(tag)

Pedig ahogy az alsó képsorozatot elnézem, mégiscsak ki van vágva, ott van a két lyuk a ventillátor alatt, szóval nem értem :) Viszont ennyiért ajándék ez a ház, mondjuk legyen 55-60$, mire ideér, de én lehet, hogy beruházok egyre. Van hely benne a vinyóimnak, fekete kívül-belül, tetszik.

(#9) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Ennyiért megéri szvsz. :C

Walter White is Bad*ss!!

(#10) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az szép.:Y

♥ prelude

(#11) Delta-Laca válasza plömplöm (#3) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

"A Thermaltake V3-ba vízhűtés nem szerelhető." Dehogynem...;]

Üdv.: Delta-Laca

(#12) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez már szinte nem is ház hanem váz. Nem jobb mint az én Element T-m, de legalább olcsóbb :D

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#13) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Jó pofa , olcsó, szellős mi kell ennél több.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#14) z00li válasza Gerisz (#2) üzenetére

z00li
(senior tag)

Egyetértek. Cooler master kicsit másképp. :)

(#15) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Thermaltake házam 2 is volt már.
Egy a 3x egy pedig a 4x K árkategóriából.
Mind a kettőben rezgett a vinyó, hangos volt a venti stb stb.
Szépek voltak, de soha többet TT!!!!

:N :N :N

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#16) urdongo válasza Pepe78 (#15) üzenetére

urdongo
(tag)

Hát igen... ezért kell az 5x K kategóriából venni TT-t. :D Bár nekem a Kandalf-ban is berezegnek néha a vinyók. De az ilyen apróságokat egy scytche vibráció elnyelő tökéletesen likvidálja alig valamivel kerül többe egy ezresnél.
A ventiből meg ugye olyat raksz bele amilyet akarsz. Pl nekem a TT házban csak Xigmatek ventik vannak szépen leszabályozva 5V-ra. Mondanom sem kell, hogy a ház leghangosabb eleme az egyébként is halk Enermax Modu 82+ (625W). Na meg a winyók néha kerregnek ugye. Mondjuk tömörítésnél.

[ Szerkesztve ]

(#17) Face8814 válasza urdongo (#16) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen... ezért kell az 5x K kategóriából venni TT-t

Ez tetszett. :C
Egyébként meg maximálisan igazat adok neked.
A magasabb árfekvésű házak esetében egyáltalán nem rossz a TT. Lehet vannak hiányosságai - sőt biztos - de az összkép rossznak nem mondható.
Ha újra házat kellene vennem a Lian Li, illetve a Corsair ezen modellje mellett a TT is bőven számításba kerülni.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#18) P00By válasza bsh (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nagy dolog :K :D

Delta-Laca: Ez igaz ;]

(#19) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, de nem is az igazi. Szerinte egy CM690 sokal jobb, és olcsóbb is.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#20) Olajbogyesz válasza Tidus (#19) üzenetére

Olajbogyesz
(tag)

Hát az 590-es sztem jobb mint ez a TT. Bár azt hiszem többe is kerül. De a CM beütése azért megvan... Ki másol kiről :F

ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

(#21) Geönczy válasza Olajbogyesz (#20) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Mindenki mindenkiről ;]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#22) Kucsek

Kucsek
(tag)

nekem eddig 2 TT házam volt ,vagy is most is az van.Elégedett vagyok vele a Tsunami szériában voltak gumi bakok a vinyónál,amit a az Armor + ból hiányolok :( ,de nem vészes.Bár nem egy kategória ezzel.Nálam soha nem volt hangos a venti,és még szépen meg is pakolhatom mindegy milyen hosszú a VGA :DD

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#23) poli27

poli27
(senior tag)

Jópofa házikó,bár nekem midi ház nem kéne :)

(#24) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

A Thermaltake V3-ba vízhűtés nem szerelhető
Dehogynem, csak akarni kell. :) Mindenbe szerelhető. Gondolom ez inkább az lett volna hogy nincs hátul lyuk a csövek kulturált kivezetéséhez. Házibarkács, vagy oldallap le.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#25) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ennyi pénzért szerintem megéri megvenni, de én akkor sem szavaznék neki bizalmat mert a rengeteg a rés, a furat és a nyílás, ami köztudottan minden belső zajt kienged a házból.

Tomcat

(#26) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

vegre fekete belul, olcso kategoriaban meg nem lattam, de meg magasban is ritka, nekem tetszik.

gyúrunk vazze

(#27) zed1983 válasza Pepe78 (#15) üzenetére

zed1983
(őstag)

Na ezzel én is így vagyok...

(#28) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak a belső fekete festés miatt cserélném le az M5-öm :D

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#29) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre egy olyan ház ami nagyon tetszik. Jó kis modding alap ;]

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#30) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom ennek is berezeg a vékony anyag miatt az oldallapja. ;]

(#31) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

"A Thermaltake ház mindössze 39 dolláros áron lesz elérhető."
gondolom de nem nálunk :N ...... mire ideér kishazánkba lesz vagy 15k az ára.... :U

(#32) Godimodi válasza Zájec (#31) üzenetére

Godimodi
(tag)

Igen ez a 39 dollár nagyon jól hangzik.Kiváncsi leszek mibe lesz mire ideér,hátha..

Subaru Tecnica International

(#33) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Emberek... Az igényességetek az egy dolog... Viszont az ár/szépség/érték/modern elrendezés faktor a lényeg...

(#34) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nocsak. Valami új, kellemes dolog ami végre nem drága! Persze arra azért kíváncsi leszek én is, hogy mi lesz a 39 dollárból mire ideér...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#35) newgamer válasza atike (#34) üzenetére

newgamer
(senior tag)

jön rá áfa, haszon stb. szerintem kb. 30-40%-al magasabb ára lesz itthon.

(#36) Susana

Susana
(kvázi-tag)

Ennyiért ajándék ez a ház! katt
5venti hely ráadásul nem is kicsik.
Full fekete kivül-belül.
Táp is alul van ilyet csak 15felett adnak!
Nincs rajta vízhűtő nyílás na bumm, ennyi pénzért..... Csak akarni kell és belelehet azt tenni!
Az már más kérdés hogy ugyan úgy néz ki mint a CM gladiator 600 csak kb: 6k olcsóbb!
Én majd beruházok egybe.

[ Szerkesztve ]

Acer Aspire One White 120GB 1GB Vista

(#37) exx válasza Godimodi (#32) üzenetére

exx
(kvázi-tag)

Hát igen, mire ideér... :U
(kicsit vastagabb lesz az az árcédula :O )

(#38) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Pont pár napja nézegettem a külsőre kísértetiesen hasonló Xigmatek Asgardot!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#39) Logitech76

Logitech76
(újonc)

Üdv mindenkinek! Ha esetleg nem jó helyen érdeklődnék előre is elnézést kérek. Szóval arról lenne szó, hogy bár néhány hozzászólónak nem nyerte el a tetszését, nekem nagyon megtetszett ez a ház (V3 Black), de amikor letöltöttem a műszaki leírását akkor azt olvastam benne, hogy max VGA méret 26,3 cm. A probléma konkrétan az, hogy egy ASUS ENGTX260-as kártyát álmodtam bele a házba, de annak a gyártói mérete 26,67 cm. Azt szeretném megtudni, hogy ez valóban a legnagyobb kártya (26,3 cm) amit bele lehet tenni ebbe a házba, vagy a gyártók arra is gondolnak, hogy esetleg a kártya mögött lesz egy merevlemez és ahhoz mérten akkora a belehelyezhető kártya hossz.Csak megjegyzésként a jelenlegi házam össz hossza másfél cm-rel rövidebb a V3-nál és még abban is van 30cm a merevlemez tartó keret és a ház hátlapja(VGA felfogató rész) között. Remélem, hogy tud valaki információt a dologgal kapcsolatosan, mert mind a ház, mind pedig a VGA jó lenne(nekem), de nem szeretném a kártyát házon kívül használni :D A válaszotokat előre is köszönöm szépen. :)

(#40) kill_bill1 válasza Logitech76 (#39) üzenetére

kill_bill1
(tag)

Hali! Én két napja vettem ilyet, majd délután meló után pontosan meg tudom mérni neked.

Nekem egyébként sapphire hd4850 van benne, ami valamivel több, mint 24 cm és ha mögötte van egy vinyó tápcsatival, meg a kártyában is van tápcsati, akkor éppen elfér. Szóval szerintem bőven jó lesz a gtx260, ha nem raksz közvetlen mögé vinyót.

Egyébként jó ez a ház, ennyi pénzért pedig főleg.

Egyem a nyoszolyádat.

(#41) Logitech76 válasza kill_bill1 (#40) üzenetére

Logitech76
(újonc)

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, főleg azért mert ilyen gyors válaszra nem számítottam, hiszen nem friss téma. :D Merevlemezt nem tervezek videókártya mögé tenni, eddig sem volt szokás ez nálam, szóval emiatt nem lesz gubanc, a kiszemelt vga segéd táp csatlakozói pedig bár a kártya hátulján találhatók de felső csatlakozásúak, szóval ez sem jelenthet gondot. :) Szeretném ha megosztanád velem az összes tapasztalatod a házzal kapcsolatosan, esetleg ha készítesz képet és azt megosztanád velem azért nagyon hálás lennék. Eőre is köszönöm szépen. :)

(#42) kill_bill1 válasza Logitech76 (#41) üzenetére

kill_bill1
(tag)

Nah megmértem, pont 30 cm van a merevlemez tartó keretig. Úgyhogy kényelmesen el fogsz férni. Képet inkább nem csinálok, mert már úgy beépítettem a gépet az íróasztalba, hogy nincs kedvem megint széthúzgálni, csak annyira kihúztam, hogy az oldalát leszedtem hogy hozzáférjek a mérőszalaggal :) .

Viszont linkelni tudok képet sőt tesztet is.

Teszt

Video

[ Szerkesztve ]

Egyem a nyoszolyádat.

(#43) Logitech76 válasza kill_bill1 (#42) üzenetére

Logitech76
(újonc)

Úhh ez nagyszerű hír. Köszönöm szépen és természetesen a linkeket is. Amúgy milyen a tapasztalat? Zörgés, kiszűrődő zajok. Korábbi házakhoz viszonyítva. :)

(#44) kill_bill1 válasza Logitech76 (#43) üzenetére

kill_bill1
(tag)

Korábbi házam egy noname ház volt, aminek a hátuljába 1 db 8 centis ventit lehetett tenni és annyi. Most bekerült a házba még egy videókártya és onnantól kezdve sütőként működött a ház, le kellett vennem az oldalát és onnan egy ventivel fújatni, hogy ne forrjanak a videókártyák :).

Most, hogy ezt megvettem inkább attól félek ki ne hűljenek nagyon :). Természetesen vettem még bele 2 db 12 centis coolert, mert gyárilag csak egy van benne hátul. Egyet raktam előre, egyet a tetejére, meg ami hátul van és gyakorlatilag tökéletes a szellőzése. De hát ezért vettem :) .

A ventillátorok hangja nyilván hallatszik, azért ez nem egy olyan robosztus, vastag falú, full szigetelt ház, de engem nem zavar. Mondjuk az is számít milyen coolereket veszel bele, nyilván lehet kapni halkabbakat is, én erre nem áldoztam plusz pénzt.

Az egész előlap porszűrős, és a táp alatt is van porszűrő, tehát ahol áramlik be a levegő, az ilyen szempontból jól megoldott. AZ külön jó pont, hogy alsó tápos, mert egyrészt jobban elférni a házban, másrészt a táp friss levegőt kap kintről, a meleget egyből kifújja hátul.

Vinchester rezonálást nem tapasztaltam.

Összességében meg vagyok vele elégedve. Hűtési szempontból nagyon jó (3 12 centis coolerrel), zaj szempontból vegyél bele halk coolereket (1 videókártyával lehet elég neked 2 cooler is) ráadásul ha a beszívó ventit nem előre rakod, hanem mondjuk a ház aljába, akkor szerintem még halkabb lehet.

Ennyit tudok mondani, én nem bántam meg, hogy megvettem.

Egyem a nyoszolyádat.

(#45) Logitech76 válasza kill_bill1 (#44) üzenetére

Logitech76
(újonc)

Nekem a jelenlegibe 2 db Noctua NF-P12-es van, ami szerintem nagyon jó hűtési célokra, ez alapból bele kerül a V3-ba amint meglesz, ha még lesz rá ezen felül igény akkor ismét Noctua ventit fogok venni pl NF-S12B ami ha igaz a gyártói specifikáció akkor max 18 db-es zaj mellett tud ~100 m3/h levegőt tolni. Szóval a ház hűtő ventilátorok miatt nem aggódom, csak hát ott a merevlemez, amire azt mondtad, hogy ok és a VGA, de mindenesetre ezt a házat biztosan meg fogom venni, mert nagyon sokáig kerestem. A VGA kérdés volt az egyetlen dolog ami miatt hezitáltam. Ja nagyon jók a linkek amiket küldtél...tesztett mindkettő. Köszönöm szépen. :)

(#46) tomiee85

tomiee85
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy az első ventillátorhelyre befér ebbe a házba 38mm-es venti (AC gyárt ilyeneket)?

Köszi

(#47) zsigus válasza tomiee85 (#46) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Első helyre biztos, hogy nem! Max hátra. Általánosságban az előlap 30mm-es a legtöbb házban, nagyobbat nem láttam vagy nagyon ritka vagy nincs.

Ha valakit érdekel amint megjön a V3-mam írok egy tesztet a logout-ra. (Csak jönne már :) ) bár még nem tudom mikor jutok el odáig de szerintem még a 7en meglehet.

(#48) Putya

Putya
(újonc)

Nah én is megrendeltem az ilyen kis kuckómat :) Kíváncsi vagyok hogy teljesít majd.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.