Első pillantásra nagyon megtetszett ez a kis ASUS masina, de pár dolgot nem értek.
Miért a GMA X4500 HD-t használják amikor elvileg a cpu mellett ott figyel egy jobb megoldás?
Az ára jelenlegi árfolyamon 132K, ami szerintem sok érte. Mondjuk ha Win7 nélkül is hozzá lehetne jutni, akkor egy 100-ast megérne. De akkor még nincs rajta áfa és társai... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
sutszi
(senior tag)

DV
(senior tag)
Az Eurocom oldalan nem talaltam a kisebbik modellt...
A nagyobbikhoz viszont hozzajon meg: Wireless: WLAN 802.11a/b/g/n and Bluetooth v2.1 + EDR, S/PDIF output. (A kijelzo LED-es hattervilagitasu, 1x USB 3.0; 3x USB 2.0 (a három 2.0-s mellett egy egy? 3.0-s USB aljzat is került rá), akku 6 cellas.)
[ Szerkesztve ]

Sicilian
(őstag)
Az Asus az tetszik, jól néz ki ..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
A GMA X4500 HD-t én sem értem, viszont az ára szerintem jó, nem sok érte, ha azt vesszük, hogy elvileg elveri az eddigi ultralow Penryn-eket, és az azokkal szerelt notik is hasonló árban vannak (Lenovo U350, Acer Timeline 1810).
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Zodicus
(fanatikus tag)
Szerintem a 132k jó ár lenne érte, de attól félek, hogy mire ideér min 150k lesz.

Himym
(senior tag)
Első noti bejövős ugyan se egy usb3.0? 

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Az Eurocom az tetszetős így elsőre nem csak azért mert "kívül-belül fekete" hanem hogy nem az a gány maszatolódó új lenyomat gyűjtő festése van. Ez jó pont mindenképp.
De az 1920x1080-as felbontással nem vagyok kibékülve. Mi a fenének kell 15"-os kijelzőhöz ekkora felbontás még talán a 17-eshez csak-csak, de ehhez 
Főleg egy "gamer" masinához ott pont a kisebb natív felbontás lenne célszerű a minél magasabb fps érdekében.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
én most vadászok hasonló asust, csak az a bl30jc. abba azért beszorult egy 310-es zöldség az integrált mellé, meg egy optikai meghajtó... bár azt is csak 6 cellás aksival hozzák, amiben 8 cellás van abban meg az előbb felsoroltak nincsenek...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Himym
(senior tag)
NEm mindenki gamelni szeretne. 

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Ja értem én, de akkor minek venné ezt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

.mf
(PH! addikt)
Elírás, az X4500 még a Penryn / C2D-s géphez tartozik, ezek még csak nem is kompatibilisek...
Szerk: Benéztem... 
[ Szerkesztve ]
Trolololololol | Steam: thomahu
bl30jc??? 

virkir
(PH! addikt)
Lesz az minimum 200 is mivel a dollárban megadott árat nálunk számold euróval.
Ennyit a magyar árakról.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

zazahoho
(őstag)
asus bejön ,de csak áfa nélküli áron ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Zodicus
(fanatikus tag)
Sajnos mindig ez van. 
Na, úgy már drága! 
Jaja, argep.hu ez majdnem 629 USD.
Lehet elírták és 629 KWD, azaz kuvaiti dinár! 

sutszi
(senior tag)
.mf #11: Ugyanerre gondoltam én is, valóságnak túl nagy hülyeség lenne.
Igen pontosan erre gondoltam, hogy a bejelentéskori 132K (629USD) sok érte.( Mert ha másra nem is de iránymutatóként jó.) Tudván amit tudunk mire ideér kb +1 csillió százalékos növekedésen megy át. 
Mondjuk viccet félretéve, ez a duplázás azért jól elrugaszkodott a valóságtól. A hiénák... 

Himym
(senior tag)
Igen, de ezt a notiba tolod bele de nem mind képes fogadni, vagy én tok valamit rosszúl? 
Jó ez a fekete design.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
u30jc. nem tudom miért írtam bl-t
bocsi
Van ahol 8 cellással hirdetik, de érdemes rákérdezni, hogy valóban azzal van-e szerelve? Én is szemezek vele (az i3-350M procissal!).
[ Szerkesztve ]
én nagykerből hozom, ott tuti hogy csak 6 cellás, de nekem végülis teljesen mindegy. max 2-3 órákat szoktam repülni, becsekkolás miatt úgyis veszek mellé majd még egy aksit, és az ha lehet 8 cellás lesz. máshol nem fontos az akkus üzemidő, viszont ha otthon vagyok és lehet egyet csapatni valami henteldagyonugordát-tal akkor az nekem már elég. a többire meg bőven sok az a proci.
nekem nagyon szimpatikus hogy kicsi, benne van az odd, korrekt vinyó, proci vga se fapad, és 150k körül megállna nekem... ennyiért szerintem bőven jóság.