Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) adamka16

adamka16
(őstag)

Hála Isten! Úgyis csak kaki notikat adtak...

(#2) Himym

Himym
(senior tag)

Okos ember alapból nem vesz Fujitsut na ennyit erről.

(#3) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Úgy vettem észre, csak "olcsó" notikat gyártanak ;]
Tehát a hír így szól, a FSC kivonul a notebook piacról :DDD

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#4) szuper-t válasza Himym (#2) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Okos ember meg tudja különböztetni a Fujinál a minőségi és a tömeg gyártott olcsó szériákat.
Sajnálom h kilép az alsó és középkategóriából így ha nem áll valaki a helyére akkor várhatjuk az árnövekedéseket :(

(#5) Mania válasza CsendesMark (#3) üzenetére

Mania
(őstag)

Akkor még nem használtál Amilo Pro-t vagy Esprimo-t.
Bár azok nem csilivili konzumer gyöngyszemek... :U

(#6) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

FS cuccokat már a support és cég vásárlókhoz való hozzáállása miatt sem vennék soha!

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#7) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:O

:D

alba gu brath

(#8) .mf válasza Himym (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Okos ember meg tudja különböztetni egy gyártó olcsó-gagyi és jó minőségű, különleges tulajdonságokkal ellátott notijait. Na ennyit rólad ;]

Fujitsu (nem FSC) Lifebook tablet-notim Wacom digitizerrel, IPS-panelos monitorral, és normál C2D procija ellenére akkori notikhoz képest elég jó akkus üzemidővel rendelkezett, amit az ODD-t kivéve még bay akkuval is bővíteni lehetett. Gondolom nem sok más gyártó által készített notit tudnál mutatni, ami mindezeket tudja...

---

Én a helyükben a középkategóriát azért még megtartottam volna, ott nagyobb a forgalom, mint a high-endnél.

(#9) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért írjátok FS-nek? Már régen enm FS, csak simán Fujitsu. Ugyebár.
más: hiba: ...további ütésálló....
megint más: "továbbá ütésálló, gumírozottak a sarkai és ellenáll a folyadékoknak, így igazi terepeszköz" Will it blend? ;]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#10) negyedes válasza Himym (#2) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Okos ember ismeri a Lifebook szeriat. :P

powerd by mango, no more droid

(#11) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Ez a tükrözős Lifebook komoly gép??? kinézetre nem gondolnám.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#12) kovy79 válasza Himym (#2) üzenetére

kovy79
(őstag)

Okos ember nem használ 750W-os tápot olyan konfighoz, mint a tiéd. ;]
Az én hozzászólásomnak is annyi értelme volt, mint a tiédnek...

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#13) nebali válasza kovy79 (#12) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

A fujitsu siemens élenjáró volt és talán az is a mai napig a komoly gépek és tablet-ek terén. héló

az alaplapomhoz a mai nap van upgrade amit fs gyártott tyan-nel, ráadásul ez a darab németországban készült.
tény hogy szar az alsó kat. de az is, hogy a legolcsóbb, amire emlékszem teljes noti! az egy fusi volt 72br-ért egy hiperabc-ben anno válság előtt. és fujtunk rá. most tömegével fogyna.

ez a cikk megerősít abban, hogy jó irányt vettek.
álmom egy eredeti fusi wacom tablet gumirozva medical felszerelésben wannal stb
megvalósult álmom egy 2710p. off jaj
pl
ebay

[ Szerkesztve ]

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#14) kovy79 válasza nebali (#13) üzenetére

kovy79
(őstag)

Teljesen egyetértek veled, de ezt miért nekem írtad. :)
A Made in Germany FuSi-k egyébként valóban minőségi darabok (persze kivételek mindig vannak).

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#15) JanR válasza kovy79 (#12) üzenetére

JanR
(őstag)

De hat az a 8500GT zabal, kell neki a tap.

Annyira birom, mikor valaki lefikazza a Fujitsu notikat. Nekem volt tobb darab is, mind mukodik maig, pedig az egyik tobb mint 4 eves...
Egyetlen 1 adta be a papucsot, de garanciaban csereltek (hires Amilo Pa 1538).

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#16) kovy79 válasza JanR (#15) üzenetére

kovy79
(őstag)

Ja. Én nem istenítem a FuSi-t, de az általánosítást elutasítom. Volt pl. több MSI notim mindegyik "ventizúgós" lett pár hónapon belül, mégsem mondom soha azt, hogy hülye, aki MSI notit vesz. Én nem veszek többet, az biztos, de burkoltan nem hülyézem le, aki vesz. Most egy kis FuSi notim van (nem volt szívem +120-150K-t kiadni egy uilyen tudású Thinkpad-ért) kb 1 éve és teljesen meg vagyok vele. Biztos bennem van a hiba...

[ Szerkesztve ]

(#17) pepperhaj

pepperhaj
(kvázi-tag)

Már nem azért de akik ennyire szidják a FS-t megnézem, hogy közülük hánynak van egyáltalán tapasztalata vele. Igen, az biztos, hogy az olcsóbb gépeik nem képviselik azt a minőséget mint a többi gyártó. Sajnos maguknak köszönhetik, hogy ezek miatt az olcsó gépeik miatt az a nézet alakult ki róluk, hogy a FS sz@r. Ezekre az új gépekre azért kíváncsi leszek.

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én drukkolok nekik, a FÉSZEK programjuk és a 3-5 éves gari szimpatikus húzás. Minél több minőségi szereplő, annál nagyobb árverseny, ezt ne feledjétek! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) CsendesMark válasza Mania (#5) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

olyan pénzen viszont már kapni rendes márkájú gépet is :DDD

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#20) Taky

Taky
(senior tag)

Úgyis csak a Lifebook-ok hírnevét rontotta...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#21) chipland

chipland
(lelkes újonc)

...be se kellett volna lépnie ezzel a sok sz@rral...

(#22) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Végre egy gyártó aki nem a ma divatos gagyizást követi. Csak így tovább!

pepperhaj:
Sajnos minden gyártó ezt csinálja, a Lenovo már a ThinkPad márkanevet is elkezdte leépíteni, FuSi Amilo szintű, oda nem illő gagyimodellek TP néven futtatásával.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#23) brabus

brabus
(lelkes újonc)

Azt én is nagyon szeretem amikor egyesek általánosítanak. Nekem pl. már több mint fél éve van egy FSC Amilo Pi3525 és minden gond nélkül használom. Oké, tudom, fél évből ne nagyon következtessek. Ismerősöknél is több FSC van (az egyiktől nem régen lopták el és újra FSC-t vett :R ). Minden nap megy, hétvégén szinte egész nap. Azért döntöttem az FSC mellett, mert ahol dolgozom nagyon sok Lifebook és Esprimo van (több PC és szerver is) és tökéletesen működik mindegyik. A német anyacégnél szintén, ott az infosok Lifebook-okkal rohangálnak. Érdekes mi? Pedig ők aztán megtehetnék, hogy vesznek valami divatmárkát...Szóval nem olyan rossz a Fujitsu.
Még valami: kb. egy éve jöttek hozzánk Acer notik, amiből már kettőt kellett cserélni, mert tönkre mentek....Még sem fogom azt mondani, hogy hülye aki Acert vesz.

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#24) Dr. Akula válasza brabus (#23) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A Lifebook és Amilo közt ég és föld a különbség. Erről szól a cikk is.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#25) brabus válasza Dr. Akula (#24) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

Értem én persze. De pl. az én Amilom-al sincsen baj, és az ismerőseimével sincs. Ezt mondom. Persze azért egy Lifebokk-nak nagyon tudnák örülni :K .

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#26) outsiders válasza brabus (#25) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

Na igen, az a baj, hogy sokan általánosítanak, holott típusonként eltérhet egy márka minősége, nem minden Fujitsu laptop rossz.... Az Amilo pi3560 szerintem például egy igen jól eltalált darab, sokan használnak ilyet a fórumozók közül, nagyon jó áron adták/adják és jó minőségű notebook, én 3 évre bővítettem a garit hozzá és így volt bruttó 150k..... Holott gt240m-es vga van benne, jól rakták össze és nagyon jó hűtési rendszere van, és ez is made in Germany az akksi meg az adapter kivételével...... Konzumer gépek közt is vannak jó laptopjai a Fujitsunak mostanában, nem csak a Lifebook széria a jó.

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#27) Dr. Akula válasza outsiders (#26) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Vagy csak te vagy pont a kivétel. A statisztika inkább ezt mutatja.

(#28) beef

beef
(lelkes újonc)

Nekem a gagyi kivitelből van 2 + 2 a kicsit erősebb pa2510-ből.
Lassan két éve üzemelnek hibátlanul, pedig kapnak port, hőséget rendesen.

(#29) taltos válasza Dr. Akula (#22) üzenetére

taltos
(senior tag)

Azért ne igyunk előre a medve bőrére. Mármint nem hiszem, hogy a Fujitsu nem azt a sokak számára antipatikus utat követi majd, amit mostanság a Dell és a Lenovo követ. Persze örvendetes, hogy most gondolom "bizonyítani" akarnak, vagy legalábbis arculatot váltani, és jó úton haladnak.

A Fujitsunak egyébként milyen itthon a szervízhálózata? Mennyire vannak jelen, és mennyire tökölnek a javításoknál?

(#30) Dr. Akula válasza taltos (#29) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Lehet hogy nem gazdaságos, az ilyen tré cuccokat tré áron kell adni, azon a haszon is tré. Inkább a profit felé fordulnak, ez a piac már túltelített és nem túl nyereséges nekik.

(#31) bogyo112 válasza adamka16 (#1) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Lehet, hogy ezután is olyanokat fognak gyártani, csak drágán...... ;)

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#32) L3zl13 válasza Mania (#5) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Használtam mindkettőt, meg Lifebookot is, de nem voltam elájulva. Nem mondom, hogy nem feleltek meg irodai használatra,

Amilo Pro V3505-nél az extra gombok (nem tudom a Fuji hogy nevezi őket pl WiFi ki-be kapcsolás stb) nem működtek. Valószínűleg szoftver kellett volna, de az oldalukon nem volt ilyen.
Esprimo V5555: Egyszerű, olcsó modell. Nem volt vele semmi gondom, de pozitívan sem nyújtott semmit az Acer vagy hasoló márkák olcsó modelljeihez képest.
Lifebook E8420: Elvileg csúcsmodell volt, de mindenképpen felső kategóriás. A hozzáadott driver hibája miatt nem lehetett egyszerre használni az ujjlenyomat olvasót azonosításra, és görgetésre. (Egy HP noti driverével sikerült megoldani a dolgot.) A mellékelt lemezek, amivel downgradelni lehetett volna Vistáról XP-re gyárilag nem működtek, manuálisan kellett telepíteni. A billentyűzet hullámos volt, és nem volt kellőképp alátámasztva (nem egy darabnál, hanem mind az 50-nél amit a cég vásárolt).

A gyári szoftverek szinte kivétel nélkül gyenge minőségűek voltak, időnként nem is működtek.

Megbízhatósággal egyébként nem volt különösebb gond. (Több mint 200 FSC noti volt a cégnél, ahol annó dolgoztam.) Viszonylag kevés meghibásodás volt.

Aki hülye, haljon meg!

(#33) szuper-t válasza chipland (#21) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

...Be sem kellett volna lépned, ha ilyen értelmes a hozzászólásod...

[ Szerkesztve ]

(#34) Jim Tonic válasza Himym (#2) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Okos ember nem ír ilyet.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#35) orbano válasza Jim Tonic (#34) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mekkora öngólt lőtt a szerencsétlenje ezzel a beszólással :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#36) orbano válasza szuper-t (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért elég szomorú, hogy sikerült ennyire ledegradálniuk fusiéknak a saját jóhírüket. régen mindenkinek a világverő, méregdrága csúcsminőségű notik jutottak az eszükbe róluk, most meg? persze lehet ez csak nálunk van így, mert az áruk miatt nem voltak olyan elterjedtek, de mindenképpen minősíti a szarjaikat, és alátámasztja a döntésüket is, hogy kivonulnak erről a piacról.

A vér nem válik VAZZE!™

(#37) alfa147

alfa147
(kvázi-tag)

Tehát most drágán árulják a sz@rt. :DDD

(#38) d4d

d4d
(kvázi-tag)

Szeretném, ha a következő gépem is ilyen szar lenne mint ez a csóró amilo amd procival amit most használok, hiba nélkül megy 2,5-3 éve, napi 15-16 óra használat mellett. Igénytelen recsegős műanyag az egész, és a hűtése is elég gyenge, főleg, hogy olyan programokat használok amik folyamatosan terhelik a processzort, így ki kellett találnom valami extra hűtést.

(#39) brabus

brabus
(lelkes újonc)

Találtam egy cikket, ami a notik megbízhatósági rangsoráról szól. A cikk angliai eredményeket taglal, de szerintem itt sem változhat nagyot a kép. Sajnos 2008. augusztusi, de így is érdekes lehet: http://itcafe.hu/hir/a_sony_es_a_toshiba_laptopjai_a_legmegbizhatobbak.html A Which? oldalán nem találtam meg a legújabb listát, esetleg ha valaki rátalál belinkelhetné ide.

(#40) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes, annó 1 éve rosszat irtam a fujitsu siemensről egy fórumon amit az állásom bánt.Aztán nem sokkal kivált a siemens a buliból , biztos azért mert olyan csúcsminőségű volt.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#41) flimo válasza alfa147 (#37) üzenetére

flimo
(őstag)

Az hagyján, hogy alapvetően idegesítő mikor valaki 36 hsz-t sem képes elolvasni, és beböfögi azt amit már előtte húszan, de most még egy k. nagy égéstől is megkímélted volna magad ;)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#42) mv válasza Jégkokó (#40) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

"annó 1 éve rosszat irtam a fujitsu siemensről egy fórumon amit az állásom bánt" ez komoly? :Y

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#43) Dr. Akula válasza brabus (#39) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az ilyen listáknak azért nincs értelme, mert márkát vizsgál és nem sorozatot. Nyilván a nagy gyártók (Lenovo, Dell, HP, FuSi) arányát lehúzzák a hulladék szériák (Lenovo 3000, Dell Inspiron, HP 500, FuSi Amilo), amiből nemcsak a hibaarány, hanem az eladott mennyiség is nagyobb mint ugyanezen gyártók üzleti notijaiból (Lenovo ThinkPad, Dell Latitude, FuSi Lifebook - a HP-nál a számozás megvariálása óta nemtom miből derül ki hogy melyik üzleti). Gyanítom az előbbieket lehúzva egész más statisztika jönne ki.

(#44) dabadab válasza orbano (#36) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a régen mikor volt? Mert amikor 5-6 éve szerencsém volt a Lifebookokhoz, akkor azok erősen másodvonalbeli cuccoknak tűntek - már persze a saját kategóriájukon belül.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#45) alfa147 válasza flimo (#41) üzenetére

alfa147
(kvázi-tag)

:DD Ó nem tudtam, hogy itt ekkora fos-siemens rajongók vannak! Tehát neked is fáj az igazság, hogy ilyen jó minőségűek. Én legalább tapasztalatból írom, hogy tönkrementen a notebookban az alaplap, memória, pixelhibás a kijelző, az akkut gariban cserélték, mert robbanásveszélyes volt a széria, ja ráadás a burkolat is elrepedt. Érdekes mióta dell, toshiba, asus -t használunk nincs semmi gond a gépekkel.Hogy van ez? Böfögjél rá valamit!

(#46) flimo válasza alfa147 (#45) üzenetére

flimo
(őstag)

Látom még mindig nem olvastál vissza.

Az állítólagos igazság meg miért is fájna? Nézz már az adatlapomra ;)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#47) Tim82 válasza alfa147 (#45) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs, de milyen Fujitsu-Siemens-ed is volt? Amilo?

Csak mellékesen jegyezném egyébként meg, hogy a "robbanós akku" dologról nem a F-S tehet, érintette a többi notebook-gyártót is (Sony, Apple, Lenovo stb.).

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#48) alfa147 válasza flimo (#46) üzenetére

alfa147
(kvázi-tag)

Nem és nem is fogok, mert nem pazarlom erre az időmet csak gondoltam megosztom veletek szomorú tapasztalataimat.Különben is 20 becsmérlő hozzászólás elfér az oldalon akkor a 21 is.Te meg csak olvasd lelkesen! :Y Amúgy se értem miért foglalkozol vele ha nincs is ilyen géped. Nekünk sajnos van.Ennyi.

(#49) Tim82 válasza alfa147 (#48) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Továbbra sem válaszoltad meg azt az egyszerű kérdést, melyik modell alapján szidod egy gyártó teljes termékkínálatát.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#50) dabadab válasza alfa147 (#45) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a stílus nem kívánatos itt a forumon, finomíts rajta.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#51) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

tenyérérzet-olvasó :Y

Az inkább tenyérerezet-olvasó akart lenni, nem?:) A cikkhez: helyeslem a Fujitsu döntését, ideje pozitív irányba billenteni a cég magyarországi megítélését, illetve illene kiverni az emberek fejéből a Fujitsu-Siemens szókapcsolatot is... Az viszont kár, hogy a középkategória kimarad az ezutáni termékpalettáról, én szívesen látnék közép- vagy felső-középkategóriás notikat is, pláne AMD platformon :K

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#52) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Az Amilo és Esprimo széria semmivel nem jobb vagy rosszabb mint bármelyik hasonló kategóriájú consumer gép. A fogyasztói társadalom számára gyárt olyan notebookokat amelyek ritkán garancia időn belül, gyakran garancia időn túl romlanak el.
Miért lenne értelme olyan notebookot gyártani ami soha nem romlik el? Ez kevés haszonnal járna de ha 1-2 évente újat vesz a fogyasztó a haszon duplájára akár triplájára is nőhet. A beépített alkatrészek minősége romlik, a fejlesztési idő csökken és a hozzá tartozó szavatossági szolgáltatás kevés.
Ha a gépek minősége kiváló volna a fogyasztónak csak akkor kellene váltani ha a technlológia kiemelkedően fejlődne és erre a fejlődésre szüksége volna (sajnos ez nem olyan könnyű mint szart gyártani). Ezek olyan összetett dolgok és olyan hatalmas pénzek és érdekek mozognak mögötte, hogy el nem tudnátok képzelni.
Ebből kifolyólag csak úgy érdemes a gyártók között választani, h mérlegeljük a szervízszolgáltatásokat (javítási határidő valamint annak minősége) és annak hosszát.

Amelyik gyártó gépére alapból 3év garanciát ad az vagy (1)jó minőségű vagy (2)az árba bele van kalkulálva a cserélt alkatrész ára. Természetesen nem szándékos tervezési hiba is benne van a kalapban.... Vagy nem? ;]
Én bízom benne, hogy az első fog megvalósulni.

www.laptopkalauz.hu

(#53) Paul119 válasza alfa147 (#37) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Saját marhaságodon röhögsz könyörgöm... :(

(#54) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Pedig jó sokat eladhattak belőlük. Több laikus ismerősömnek van Amilo-ja. :U :)

spyduck: Én inkább veszek egy jobb minőségűt kevesebb garral, mint egy olcsó, gyengét 2-3 évvel. Használni szeretném a notit és nem szervizbe rohangálni vele. :)

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#55) spyduck válasza Prof01 (#54) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Neked nem gyanús, h a gyártó egy adott gépre csak 1év garanciát ad (az általad megjelölt jobb minőségűre célzok)?
De amúgy teljesen igazad van viszont a mai világban elkerülhetetlen, h nem menj szervizbe ha viszont mégis akkor nagy mázlista vagy :)

www.laptopkalauz.hu

(#56) Prof01 válasza spyduck (#55) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát pl. a renew/asis programban értékesített HP üzleti notikat asszem 1 év garival adják, és eddig az ismeretségi körömön belül senkinek se ment tönkre egy se. kopp...kopp..kopp.. :)
Persze ez kivétel, más noti 1év garival tényleg gyanús lenne. :)

(#57) Napfénysüti válasza ^Clown (#18) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is szorítok. Volt FS notim nekem nem volt vele bajom habár minőségben tényleg nem érte el a TP-m szintjét, na de nem is egy árkategória a kettő. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#58) szuper-t válasza orbano (#36) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel 1 baj van h gyártott ő minőségit is. csak mi nem azt vettük így nem jogosan reklamálunk.

(#59) spyduck válasza Prof01 (#56) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

A régieket adták 1év garanciával, viszont a kedvese vevő megvétel után, a széria és termékszám leellenőrzése során ráébredt arra, hogy az az 1év garancia inkább 2-3év garancia. Ez mind az ASIS mind pedig a RENEW gépek esetében így volt.
Én 90%-ban ilyen gépeket használtam és nagyon meg voltam velük elégedve, természetesen néha értek meglepetések de mindent meg tudtunk oldani (gépcsere, alkatrész csere).
Az újabb ASIS gépeket 2év, az újabb RENEW gépeket pedig 3év garral árusították.
A HP kb. 4 hónapja már nem árusítja az ASIS gépeket így a jövőben csak RENEW-val lehet találkozni 3év garanciával. Ha netán lesz ASIS gép, annak valamilyen esztétikai hibája lesz és ritkaságnak fog számítani.

www.laptopkalauz.hu

(#60) Jim Tonic válasza Napfénysüti (#57) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Pont itt van lejjebb a statisztika, hogy a Fusi sokkal megbízhatóbb, mint a HP. Jó, mi? :)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#61) Napfénysüti válasza Jim Tonic (#60) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én annyira nem hiszek ezeknek a statisztikáknak. De amúgy Lenovom van nem HP. ;]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#62) Prof01 válasza spyduck (#59) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Aha, értem. Kösz az infót! :R

(#63) sputyi70

sputyi70
(lelkes újonc)

Az asszony egy Amilo Pro.v-3505-öt nyüstől már vagy 3-4 éve és semmi baja nem volt eddig. Felemlítettem neki egy uj noti vásárlását ,de hallani sem akar róla. Nyilván az alap dolgokra használja,de maximálisan megvan vele elégedve. Persze lehet ,hogy csak kifogtunk egy jó darabot. Azért remélem nem csak mi vagyunk pozitív véleménnyel a márkáról. ;)

(#64) spyduck válasza sputyi70 (#63) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Nekem is van egy V3505-öm, 2006 novemberi vétel. Csak az akksi purcant ki meg a winyán lett 1db bad sector, a winyát kicseréltem és tökéletesen működik. A gép CPU-ja 30-38 fok környékén mozog, valamit nagyon eltaláltak abban a gépben.

www.laptopkalauz.hu

(#65) sputyi70 válasza spyduck (#64) üzenetére

sputyi70
(lelkes újonc)

Igy van. Mondjuk az aksi szerintem már kaki lehet ,bár öszesen ha ment 5 órát .Fent hagyta a notin a nejem és persze táp-ról használja. :)) :D Na mindegy . Ettől függetlenül faxa a gép. :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.