Milyen microATX-es alaplap-ba tehető két combos VGA?
A kettő nekem ellentmondásosnak tűnik.... 
A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

Milyen microATX-es alaplap-ba tehető két combos VGA?
A kettő nekem ellentmondásosnak tűnik.... 

Nekem is ez jutott eszembe. Létezik egyáltalán ilyen lap?
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Lehet, hogy külön opcióként adnak mellé egy speciális alaplapot is 
ASUS ROG Rampage II Gene X58 Micro ATX vagy MSI X58M vagy EVGA X58 SLI Micro csak hogy a nagyobbaktól kerestem. De van a Gigának is.
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
NZXT-hez képest nem is csúnya.
Milyennapvan?

Az EVGA-nak vannak olyan mATX lapjai amibe SLI rendszer is kiépíthető.
Szerintem valami ilyesmire gondoltak a tervezők is.
Nah mire leírtam így reggelről, már válaszoltak is rá... 
A házikó maga viszont nem tűnik rosznak...
[ Szerkesztve ]
Power of HardverKER...

Legalább ennél is alulra kerül a táp.
Finom kis kuckó 
Nem is néz ki olyan olyan rosszul... 
A felhasználok többségének meg elég is lenne. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

"Nem is néz ki olyan olyan rosszul..."
Biztosan jól néz ki, csak azt nem tudom, hogy egy fekete házról mi a f***ért kell fekete háttérrel csinálni képet... 
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

AMD oldalrol meg talan a DFI JR 790GX-M3H5. (Csak sajna nincs olyan m-ATX lap, ami 790FX chipsetet es 2db 16x PCIe 2.0 foglalatot hozna... )
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Baráti húzás volt az alaplaptartó lemez kivágása. Én is pont abba a cipőbe vagyok a procihűtőmmel, hogy az egész gépet ki kell rámolnom, ha például újra akarom pasztázni, vagy esetleg kicserélni a bordán a ventit, vagy akár tesztelés céljából kiszedni a procit és elvinni vagy betenni egy másikat a helyére...
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
Beleférne szőröstől, bőröstől az Obsidianomba. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Nagy zsuga lenne! 

Nekem nagyon tetszik, fekete, semmi csicsa, mindennek van benne hely
(kicsit kevesebb mint megszokhatuk) de nagyon pofás.
folyton sír a szátok a kék ledes világítás miatt, na ebben nincs 
nekem csak a fogantyú nem kéne rá, azt vajon ellehet róla távolítani ?
mert alul van a táp és az alaplapi lemez kivan vágva, kábelek hátulra rejthetők
szóval ha emberi áron lesz, elgondolkozok rajta 
-=The digital artist of the darkside=-

Nem értem, ha ennyire hűteni kell a gépet akkor miért nem valamelyik porszívó gyártó cég a legnagyobb a házpiacon. 
Egy rakéta porszívóba mi férne be?
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Tetszetős kis kuckó, nem rossz 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Egyre jobban tetszenek a miniatürizálási koncepciók.
Könnyen lehet, hogy a következő gépem kis méretű lesz - az ma már nem kizáró ok gamer pc esetén sem.
Határozottan tetszik, szívesen lecserélném rá a mostani házat.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Tetszik, merész akivitelezése!
Üdv: Zoli
Nekem nagyon bejön!
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Ez ATX-es méretben sem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Nekem sokkal jobban tetszik ez a kecó, mint pl a Guardian az NZXT-től 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Nem nagyon vagyok AMD fan
mármint chipset és proci terén
woland_y2k: [link]
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Végre, egy fekete mATX-es ház! A belseje nagyon tetszik, a külseje már kevésbé...
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Hát remek a belseje,a külseje kicsit ijesztő,se meg tudnám szokni.
Élöben biztosan jobban fog kinézni
[ Szerkesztve ]

A nem túl tájékozottaknak 890GXM-G65. Ill pcie2.0-ból a 8x is sok mindenre elég.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Szerintem gyönyörű lett
,és van egy pár micro atx lap amibe lehet 2 vga-t rakni.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

a micro atx lap miatt szerintem elég felejtős, de tetszik a hordozhatósága ami egy LAN partyn nagy előny 

Antec P180 mini régóta képes akár 5970-t befogadni.
És akár cf vagy sli is belemegy.
Ráadásul igényesebb az egész mi az NZXT bár nem tudom ez mennyibe kerül.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Hopp, tényleg. Köszi! 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
De amúgy meg ha lanparty-s ház, akkor minek bele 2 vga?
Jó hogy gamer meg minden, de egy 5870 vagy 5790 is bőven elég még egy 24"-os moncsihoz is, ahhoz hogy viszonylag normálisan lehessen vele játszani.
Ha meg az illető több monitoron nyomja, akkor meg megint érdekes lanpartyra hurcolászni 2-3 monitort 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Én is kerestem mielőtt megvettem az M5-öt de akkor nem volt MO-n most meg olcsóbb mint az M5
Isee: Hát vannak ilyen elvetemültek 
[ Szerkesztve ]

Kifejezetten tetszik ez a ház. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Szép kuckó!
Az oldallap olyan mint a haf 922-é 
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Nekem nem jön be.
Lehet, hogy túl konzervatív vagyok.
Valamiért én az egyszerű dolgokat szeretem. 

Piszkosul bejön ez a gépkuckó, de emiatt nem fogok új alaplapot venni. Nekem bejönnek az NZXT házak csak nem egészen az én pénztárcámhoz igazítva árulják őket 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Érdekes a formája. Nem mondanám, hogy tetszik. 
Alléz Olympique de Marseille!

Szerintem ez valami iszonyat randa, de ne kövezzetek meg 
Szépnek nálam EZ számít.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Lehet, hogy szép az a Lian-Li, de annyiért én simán kihagyom. Egyébként speciel szerintem úgy néz ki, mint egy szerver rack.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Olyan mint egy mini chaos vagy keverem?
nekem tetszik!
Team Jammin'

bocsánat az m59-l kevertem!
szerintem érdekes dolgokat csinál az NZXT!
nem az az unalmas már már retro házgyáros....
Team Jammin'

Szerintem úgy néz ki mint egy végfok, nagyon jól megy házimozi felszereléshez!
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.