Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) craine12

craine12
(fanatikus tag)

Miért nem lehet gigás portokat tenni azokra a szegény routerekre? Ennyire megdobná az árat? :F Pedig már majdnem megfelelt az ADSL2/ADSL2+ modemes verzió az igényeimnek. Így kénytelen leszek tovább várni. :(

No woman. No cry. No kidding.

(#2) tgabi333 válasza craine12 (#1) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

Igen, mivel ez nem egy végpont, ahhoz hogy az összes porton legyen 100mbit, neki elég sok adatot le kell kezelnie belül ( 4 * 100mbit) ez még egy usb 2.0 alatt van viszont a gigabitesből már 4*1000mbit ami nem piskóta...

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#3) craine12 válasza tgabi333 (#2) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Nem értem, hogy jön ehhez az USB áteresztőképessége? :F Én a gigás LAN portokat hiányolom, mivel már régóta van a D-Linknek is olyan routere, ami belső hálón képes 1000 Mbites sebességet biztosítani. Sajnos az nem 802.11n-es, és modem sincs benne. Bocs, ha elsőre félreérthető voltam.

(#4) gex75 válasza craine12 (#3) üzenetére

gex75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

N-es gigás : DIR-655
hamarosan megjelenő N-es(2,4 - 5 Ghz) gigás gamefuel : DGL-4500

Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

(#5) craine12 válasza gex75 (#4) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Köszönöm. A 655-öst láttam már (valami miatt az nem volt tökéletes), de a gamer 4300-as utódjáról még nem hallottam, úgyhogy majd utána nézek, hátha az. Mondjuk jobb szeretném, ha modemmel egybe lenne, de asszem ez álom marad. (Pedig most egy ilyenem van, US Robotics MAXg kivitelben, de sajna az se nem n-es, se nem gigás. Viszont csak egy doboznyi helyet foglal :D)

(#6) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

a 615-ös modelröl van valakinek tapasztalata?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.