Panelgyártó nagyhatalom is lesz a Samu. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Panelgyártó nagyhatalom is lesz a Samu. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

htc már nem kapott oledet igy már s-lcd-t sem fog 
hihi

Ott az LG IPS. Nekünk ez csak jobb lehet. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Már régen az. 

Pontosan! Bár az is igaz, óriási mennyiségben rendel is panelt (AUO stb.)

Akkor mondjuk úgy, hogy tovább növeli a befolyását a piacon. 

Remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben, mert jó kis technológia.

Most érdemes Samu részvényt venni.
Én azért szorítok nekik, hogy bejöjjön, bár az S-LCD-nél van jobb is.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Már egy ideje az. 
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Mindig is az volt 
Telszámom: 30/847-98-09
Érdekes... Én még nem sok készüléket láttam, amikben IPS panel lett volna, szóval lehet nem lesz jobb az nekünk.
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Így igaz, és tartok attól, hogy a hazánkban forgalmazott LCD TV-k jelentős hányadába nem Samsung panel kerül, hanem az AUO, CMO, Chunghawa..stb. Nem tudom mennyit változott a helyzet, de 2006-2007-ben a Jászfényszarui gyárban egyetlen Samsung kijelzővel szerelt TV-t sem láttam....csak a felsorolt 3 kijelzőt szerelték be a TV-kbe.
Szóval ha nem változott a helyzet, akkor a mi szempontunkból lényegtelen...szart kapunk 
Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

LG-kben meg ott a iPhone is.
Nem emeltem ki a "nem sok" jelzőt.... 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Biztos hogy változott a helyzet mert én 1-2 évvel ezelőtt dolgoztam Gödön a Samsung egyik gyárában. A 42 colos plazmákba és a 37colos lcd tv-kbe biztosan nem ezek az olcsóbb panelek kerültek. Bár ezt inkább az öcsém tudná megmondani, ő ugyanis közvetlenül ott dolgozott a kijelző részlegben.
Egészen pontosan a 37" lcd -be kerülnek a vacak panelek, egészen egyszerűen azért, mert ilyen méretű panelt nem is gyártanak. Csak a drága közép, és felső kategóriás termékeikbe kerülnek tisztességes darabok, az összes többi dzsunka paneleket kap. Ha egészen biztos akarsz benne lenni, hogy eredeti Samsung gyártmányú panellel szerelt tv -t vásárolsz, akkor sony -t kell venned. Legalábbis a közelmúltban ez volt a helyzet.
[ Szerkesztve ]

Igaz, hogy jó az s-lcd, de nézzétek meg a sony a csúcsmodellekbe mindig is sharpot rakott. Valószínű az a legjobb, enyémben is az van(bár nem csúcskategóriások).

ez óriási.ki gondolta volna mondjuk 10 évvel ez előtt,hogy ekkora céget mint a sony,leköröz a samsung.nem semmi.
üdv.

Az összes Csehországban (vagy Szlovákia, nem emlékszem) gyártott és Magyarországon hivatalosan forgalmazott 40/46LE Samsung TV-ben CN és AUO panel volt 2 éve, egyetlenben sincs Samsung panel. Tudom, mert kb. 10 boltot jártam végig, és mindenhol megnéztem a készülékház oldalán a matricát.
[ Szerkesztve ]

A mindig is egy kicsit érdekes, 2010 óta rak az LX, HX és egyes NX modellekbe 10. generációs Sharp panelt. Előtte S-LCD volt.
úgy tűnik, nagyon hisznek az OLEDben. várom már az új pentilemátrixos Xperiámat 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Nem lennék meglepődve ha az ájfón ötbe se ez, se SAMOLED nem jutna "véletlenül", cserébe az apple jófejségéért. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Csak az a probléma, hogy az Iphone-nak az LG gyártja, és szállítja az IPS paneleket, nem a Ssamsung, ha jól tudom a Samsung telóba nem is gyárt IPS panelt. 
mrhitoshi: Hidd el sokkal jobb az S-LCD-nél, színhűségben jobb az Super Amoledenél egyedül a fekete színe rosszabb rajta.
[ Szerkesztve ]