A Hawk-ot elfogadnám.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

A Hawk-ot elfogadnám.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

"Kistuningos"
Ez már-már cuki.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

én a radeonnal is megelégednék , és árban is sokkal barátibb nekem mint a geforce...viszont a Twin Frozr II-s hűtője jobban bejött a msi-nek
"Egy GeForce** és egy Radeonnal frissült a piac."
http://kefetemap.deviantart.com/
sparkle a kis trukkos: 1 slotos hatlap utan hirtelen 3 slotos hutes 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Úgy néz ki, a Sparkle vga stylistjai szerint is a lila lett a trend... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

Na az MSI is aztán variál, Twin Frozr III a 6870-re, Twin Frozr II-meg a 560OC és 6950 2gb-re. A 6870 Hawk 68k-ért egy vicc. A Sparkle GeForce GTX 580 sem a kinézete miatt kellene nekem.

Ez így van! 
"A 6870 Hawk 68k-ért egy vicc."
Van pofájuk ennyit elkérni azért a ....?? 
Akkor ez ennyiért ingyen van!!!! 
És még gyorsabb is!! 

Sparkle irtó gáz ezzel a homokos lila koton gumi designnal, büdös életbe nem vennék tőlük vga-t 

Nekem meg a Giga nem kellene, de hát kinek a pap....

A giga 5870-et már 54k-ért is láttam, pegazusnál az MSI N560GTX-TI Twin Frozr II/OC is 58k, szal 50k-t sem adnék 6870 Hawk-ért, de majd rájönnek hamar.

Azért a két kártya nem ugyan az a kategória! 
Alléz Olympique de Marseille!

Az újdonságokért többet kérnek még ha lassabb is.

Az MSI megint odatette magát...
... mármint a kommunikációban.
"gyakorlatilag hangtalan" Ezzel a lapátozással! Aha, megnézném én. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

mindkét versenyző igéretes!

"A Sparkle a GeForce GTX 580-at tupírozta fel egy igényes hűtővel"
Hát, ha ez a Milka csokipapír színű ventilátor az... Maga a hűtés még tetszene, de ilyen idióta színt választani...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ha leveszed olyan 30-40 %-ra a fordulatszámot, akkor talán elnyomja a táp vagy a procihűtő hangja. 
(#9) RyanGiggs
Annyiért nagyon jó áron van az 5870. 
[ Szerkesztve ]
[ Módosította: BioNiCMaN ]
A sparkle hűtő alakjáról egyből a super mario ágyúlövedék jutott eszembe:
[link]
.
The pain is my best friend.
Bár elfelejtenék azt a borzasztó színt a ventiknél..fehér vagy fekete jobb lenne.
És igen, csak azért válaszként, hogy reflektáljak a bullett billes észrevételre ;p
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Mekkora avatar istenem!

The pain is my best friend.
Hm ez a kék meg lila a Sparkle-nél!
Egyébként a hűtőborda kialakításáról az Alpenföhn Peter hűtője jutott eszembe: [link] Ott is megszakítja a bordasort a középen is előtűnő hőcső! Igaz más hasonlóságot nem vélek felfedezni! 
Az MSI viszont tetszetős!
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Ez a hawk cooler csak engem emlékeztet nagyon nagyon a twin frozer-re? Szinte total ugyanaz a kettő 
A sparkle coolere sokkal jobban tetszik 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
A világ első 364bites vgaja 
asd fgh jkl éáű
Szerintem soha nem fogom kiheverni a Sparkle = DDR2 drótozást az agyamban.
Az első amit megnézek minden sparkle hírben, hogy "milyen ram?"
Milyennapvan?
az a Sparkle GeForce GTX 580 úgy néz ki mint egy vibrátor 
Látom nagy tapasztalattal bírsz e témában 
A Sparkle GeForce GTX 580 Thermal Guru nagyon nagyon tetszik 
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
,,I,, 

Szerintem is nagyon jó árban van! 
Ma vett egyet a bátyám magának. (de jó neki)
3év garival, 57k-ért. Quad8400-as proci fogja hajtani 3.3Ghz-en,2Gb rammal.
Játékokban csak nem fogja vissza az fps-eket a "kevés" memória? 
S*Tom*: 54k-ért is láttál? De jó hogy csak most szólsz! (most már mind1)
Mi ezt találtuk a boltok polcain a legolcsóbbnak.
Ehh, de ocsmány a két lila ventilátor. 
Attól még jöhetne, átfújnám feketére. 
A Radeon-t is szívesen befogadnám.
RyanGiggs - Ha már olyan kártya, meg olyan processzor, akkor illene hozzá a 4GB RAM. RAM-ból sosem elég!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
a gtx480-amban nagyon nem szertem ahangját. de legalább a meleg nagy részért hátul egyből kitolja, be alig jut belőle.
de ezeknél a hatékony (?) megoldásoknál, ami az itteni 580-on is van, szinte az egészet szétfújja oldalra. még a bodák sem hosszában vannak, hanem keresztbe. fűtik a chipsetet, lapot, mindent. és kell másik 2-3 venti, ami kiszállítja a befújt forróságot.
szerintem ez így nagyon nem jó.
nekem a his iceq megoldásai tetszettek nagyon. azok jól átgodnolt hűtők, és még szépek is. kár, hogy nvidia-ra nem gyártanak megoldást. ez nem szép, de legalább cserébe ocsmány...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Szeretne majd venni még kettőt,csak jelenleg ezt is elég volt megvennie. 
De amúgy játékokban van látható különbség a 2Gb/4Gb között?
Amúgy az alaplapja se kutya. ( Asus p5qd-turbo )
Viszont a tápból olyan van neki mint az enyém, Gigabyte SuperB 460W
Ez lehet nem a legnagyobb táp márka, de "talán" a célnak megfelel.
faszántos darab az a 6800-as
az nV-re pedig csak annyit, hogy jó, de az a b..s lila szin agyrém
...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

ja igen ,ja igen! 
[ Szerkesztve ]

Sokat pedig nem kell keresni árgépen. [itt van], már ha tényleg van, nem kérdeztem. 4Gb ram nem árt játékoknál.
Nekem MSI TwinF.560OC-ra vagy inkább egy ref. Giga 6950 2GB-ra fáj a fogam, de várnom kell még 1 hetet.

Az AMD GPU-i nagyon közel vannak az 1GHz-hez léghűtéssel gyárilag. Kíváncsi vagyok melyik cég lépi meg először.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

40nm-en nincs olyan sok esély rá, majd 32-n könnyebb lesz. De ha valamelyik 40-en kihoz belőle egy ezrest, akkor le a kalappal.
364-bit...?
[ Szerkesztve ]
HA fogadni kellene azt mondanám az AMD. Igaz biztosra mennék mivel már elérték!: Sapphire Atomic HD4890 1G
(#39) CMMCQ: .....és 55nm-en!
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Engem nem érdekel a venti színe, úgysem azt fogom nézni.
A hangja sem? Mert azt kénytelen hallgatni az ember. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Ez szerintem még semmi, mert egyes gyártók már kiadtak 3-3,5 slotos hűtéssel ellátott vga-kat... na azok igazán borzasztóak! 
ezzel nem vagy egyedül, a fejemből szedted ki a gondolataimat 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Gondolom ebbe a hawkba is feszt emeltek,mint az 5770es szériánál,h azt a kis tuningot elérjék!
Ami persze gondolom itt is menne feszemelés nélkül....
Zte blade és Skate tokok olcsón!

Nekem is a Radeon jön be. Hangja és a színe nem számít. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Egyetértek, a Sparkle-nak ez a húzása annak fényében különösen érthetetlen, hogy az 580-as ref. hűtése állítólag (a teljesítményszintjéhez képest) még (viszonylag) halk is, és a 480-hoz hasonlóan jórészt a gépházon kívülre fújja a meleget. Tehát ha ez véletlenül halkabb is, mint a ref. változat, a hatékonysága erősen megkérdőjelezhető.
Valószínű, a drágább, vapor chamber-es hűtés nem tetszett nekik, legalább akkor tehettek volna rá 6 GB RAM-ot.
Én meg most filóztam el egy 560Ti-n, de akkor konkrétan fél év alatt a 3. VGA lenne a gépben (5770, 5850, után egy 560Ti)... ki kellene verni, mármint ezeket az alantas dolgokat a fejemből.
Valahogy így:

A 2GB lehet kevés lesz (néha)...
Én a Sandy-hez 8GB Ramot néztem... 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Te sem vagy kis pályás 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Nos igen, azért ennyire nem kéne enned a kártyákat! 
Ja képzeld van egy nagyon bosszantó dolog,most hívott a bátyám.
Megvettük neki a Crysis maximum edition-t, (gondolom nem kell bemutassam)
és feltelepítette az elsőt, és nem indul el.
Kérte a kódot, regisztrálta is magát, az EA-en, meg minden...
Aztán nem indul el,mert kéri a lemezt a G: , pedig az a daemon tools.
Nem is onnan telepítette. (hogy is telepíthette volna onnan!?)
Mi lehet???
Már az eredeti játékokat is crack-elni kell?
Pedig nem használhatta előtte senki a kódot mert az a doboz belsejében van,
és be volt normálisan csomagolva!
(tehát nem csak az a lopásgátló védte a vevőktől,és az ott dolgozóktól)
Ezt az ott dolgozókat azért említeném meg,mert azok lopják a kódot.
Ugyanis magunknak megvettük a Left4Dead2 című játékot,
ami csak a lopásgátló védte a lemezt a vevőktől, viszont
nem volt becsomagolva amikor kibontotta a pénztáros.
Hazavittük, írja be a kódot... a kód már aktiválva van!!! (anyáád!!)
Vissza is vittük, kicseréltük egy becsomagoltra, az már működött.
De mi lehet ezzel a Crysis-al?? (és akkor még a kalózokat szidják egyesek...)