Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, ez értelmes kis kütyü... jól jöhet, ha az ember napokig/hetekig áramforrás nélkül van... mellesleg az ára sem vészes...

jó szokásuk a telefonoknak, hogy akkor merülnek le mindig, amikor épp kellene... ezt a dolgot én rövidre zártam annyival, hogy itthon van a töltő... munkahelyen meg az adatkábel, amin keresztül simán lehet tölteni usb-ről...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Gicz

Gicz
(tag)

ez nem az 1etlen!

nekem a sanyo féle töltő van, 5000mAh belső litium akksi, két usb kimenet ledes töltés visszajelzés, és tölthető konnektorból és usb ről is!

az istyle-nál kapható 12 ezer forintért

Macbook Pro 13 user

(#3) _Voyage_ válasza Gicz (#2) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

12 brutálisan sok érte, de nagyon jó cucc! :Y

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#4) Gicz válasza _Voyage_ (#3) üzenetére

Gicz
(tag)

jah én akcióban vettem 9 ért, mult héten néztem a győri saturnban: 19990 :):):)

de ngyon jó cucc, kirándulni mentünk hévíz, sátorozás 1 hét ilyesmi, és ott nagyon jól jött :)

[ Szerkesztve ]

Macbook Pro 13 user

(#5) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hasznos, jól jöhet bármikor. Főleg manapság, amikor nagyobb teljesítményű, hamar merülő okostelefonok vannak. Vagy azoknak akik sokat hallgatnak róla zenét.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#6) kelzsoca válasza bartucc (#5) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerencsére a Nokia tulajdonosoknak nem kell beszerezniük a mobiljukhoz, mert nem tölthetők usb porton keresztül :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#7) detroitrw

detroitrw
(őstag)

van ettől már elég régen jobb megoldás :U
ott vannak a napelemes töltők
az elsők között volt a Aigo S1100 ami 3(!) éves model ... és mindenféle kieg csatit tartalmaz
mostani ára 9 alatt van :K

kép

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#8) bartucc válasza detroitrw (#7) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nem terjedt el annyira, de valóban, voltak már eddig is hasonló megoldások.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) detroitrw válasza bartucc (#8) üzenetére

detroitrw
(őstag)

hááát ja, végülis fogyasztói társadalom van ... :W
:))

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#10) Ren Hoek válasza detroitrw (#7) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Az a vézna egy SATA power csatlakozó, vagy valami teló-é? nekem van egy külső tápom, és azon van ilyen SATA csatlakozó, SATA -USB adapterhez.

Nem írom alá!

(#11) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

jó cucc csak drága
ennyiből én már ihhon egy 16A-es töltőt összedobok magamnak noti aksiból:)

(#12) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Egész jól hangzik ez a cucc, meg a többi is amit itt linkeltek a fórumtársak. Lehet jövőre beszerzek én is valami ilyesmit mert mindig idegtohamot kapok ha lemerül valami cuccom és rendszerint elfelejtem őket időben töltőre rakni :DDD

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#13) detroitrw válasza Ren Hoek (#10) üzenetére

detroitrw
(őstag)

dehogy :DDD
inkább samsung félének nézem azoknak van hasonló :U
de ha jól emlékszek ilyen adapter csonkokat is gyártanak az újabb készülékek miatt
mivel leteznek univerzális hálózati töltők is amikbe lehet cserélni az adapter fejeket
az más kérdés hogy már voltak tárgylások a közös csatolófelület használatába, szal nemsokáig fognak mindenféle hülye dugós telók/és társaik érkezni :U

[ Szerkesztve ]

(#14) PHM

PHM
(őstag)

Hm. Ebben a méretben a 4 Iphone feltöltését azért nem nagyon hiszem.
Ahhoz a kütyüben legalább 6-7 Ah kapacitású akkunak kéne lenni.
Az ötlet amúgy jó, nekem is van hasonló szerkezetem.
Hasznos dolog, főleg hosszabb utazásokon.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#15) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

milyen világ az, ahol az akkumulátor kapacitását is iphone-ban mérik? :Y

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#16) nghost válasza Psych0 (#15) üzenetére

nghost
(kvázi-tag)

:DD

The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..

(#17) kelzsoca válasza Psych0 (#15) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát almának áll a világ :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#18) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Van bosszantóbb dolog annál, minthogy kifogy az elektromos eszközünkből az energia, és a pótlásáról sem tudunk gondoskodni? Persze, hogy van, de ettől még elég idegesítő, ha ilyesmi történik az emberrel."

:DDD

(#19) Egzee válasza Psych0 (#15) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan! Rohadt idegesítő... Mondjuk még mindig jobb mintha azt mondanák, hogy 3db 6234542i-t lehet vele feltölteni...

(#20) Psych0 válasza Egzee (#19) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért kéne bármilyen telefonnal mérni. A töltő X mAh-s és mondjuk 70%-os hatékonysággal tud tölteni. otthon megnézzük milyen akksi van a töltendő cuccban és 2 osztással kiszámoljuk, hogy hányszor tudjuk feltölteni. Speciel fogalmam sincs az iphone akkujának kapacitásáról és még csak nem is érdekel.

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#21) elefant válasza Psych0 (#15) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

jaja :DD

(#22) FTeR válasza Psych0 (#15) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

:DDD

olyan amiben a területet amerikai focipályában :W

[ Szerkesztve ]

(#23) FTeR válasza FTeR (#22) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

az űrtartalmat meg sárga iskolabuszban.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.