Óriási ez a T1125N, de azért én félteném a zsanért...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Óriási ez a T1125N, de azért én félteném a zsanért...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
250ezer ft-ért szerintem kicsit túlzás... 

Hát igen húzós az ára
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Ha az árat nem nézzük, nekem tetszik 
The world outside can burn in flames.
(#6) DeathAdder

Gigabyte nem rossz 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone
Valamiért nem szeretem a Gigabyte termékeket. De ez a saját nyomorom.
Formula 1 - Ferrari! mi más?

A Gigabyte T1125N nagyon jó, nekem mostanában ezek a tablet/netbook kombók jönnek be, és ennek még teljesítménye is van, de ez a cirka 270.000ft amibe kerül nagyon sok! 

A table-t jópofa darabnak ígérkezik, ha nem nézzük az árát 
Pontosan erre gondoltam, de ezt a hírben szereplő majdnem bármelyikről elmondható. Csupán az ár függvénye minden.

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

gyorsan egy pár dolog:
javítsátok légyszi: 2db USB 3.0 port van rajta, mint az a képen is látszik
másodszor van dokkolós verziója is, amibe DVD írót is tettek!
link
reméljük mihamarabb az eu-ban is kapható és nem járunk úgy vele, mint a FS TH700-al.

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Jogos!
http://logout.hu/blog/zotyi85/index.html

végre jo a tablet, csak az ára az sajna nem. Tökéletes kiszereltség, de hogy 1300 dodo??
8-900-ért filoznák rajta

Azért a méretéhez képest elég komoly hardverral rendelkezik a T1125N, ráadásul ahogy nézem fémházat kapott, gondolom az akksija sem kutyafüle, ha nem is 250k-t de 200k-t egész biztosan megér
Hasonló méretben 100k-ért fele ekkora teljesítményt sem kapunk.
Mondjuk a zsanérja nekem kifejezetten taszító.
Ne rendeljetek kínából utángyártott noti ventit mert szar mind, tapasztalat...