Ki ad 220 dollárt egy ilyen TN-es csodáért, amikor egy picit többért (47e ft-ért) van nagyobb, 23 colos IPS-panelos monitoruk is (U2311), ami egy napon se említhető ezzel...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Ki ad 220 dollárt egy ilyen TN-es csodáért, amikor egy picit többért (47e ft-ért) van nagyobb, 23 colos IPS-panelos monitoruk is (U2311), ami egy napon se említhető ezzel...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - Hope you guess my name
(#2) macilaci78

Mire jó a legvékonyabb panel, ha nem tudom falra akasztani, mert a csati eltart?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Kevésbé porosodik. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Biztos sokat számít mennyire vékony a kijelző, bár nem tudom ki az aki oldalról nézi használat közben ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

Ugyanannyira porosodik, csak a vízszintes felületet eldarabolták és szintben eltolták, hogy ne legyen elég egyszer végighúzni rajta a rongyot.
Megvan, miért jó! kifér a rácsok közt! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

A vékonyság helyett,inkább jobb lenne elfelejteni már a TN+film panelt.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
És vigyáznod is kell, hogy el ne vágd az ujjad vele, mert olyan vékony a káva.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Én tökéletesen meg vagyok elégedve a TN paneles 22 colos monitoraimmal, mind a hárommal, programozni ideális. Ízlések és pofonok, amíg ekkora az árrés, én biztos maradok az olcsóbbnál..
A vékonyság pedig szimpla esztétikai szempont, valakinek ez is mérvadó, törődj bele 
[ Szerkesztve ]