Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

Ki ad 220 dollárt egy ilyen TN-es csodáért, amikor egy picit többért (47e ft-ért) van nagyobb, 23 colos IPS-panelos monitoruk is (U2311), ami egy napon se említhető ezzel...

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Mire jó a legvékonyabb panel, ha nem tudom falra akasztani, mert a csati eltart?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) BioNiCMaN válasza macilaci78 (#2) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kevésbé porosodik. :DDD

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#4) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Biztos sokat számít mennyire vékony a kijelző, bár nem tudom ki az aki oldalról nézi használat közben ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) macilaci78 válasza BioNiCMaN (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ugyanannyira porosodik, csak a vízszintes felületet eldarabolták és szintben eltolták, hogy ne legyen elég egyszer végighúzni rajta a rongyot.

Megvan, miért jó! kifér a rácsok közt! :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) kerelo

kerelo
(senior tag)

A vékonyság helyett,inkább jobb lenne elfelejteni már a TN+film panelt.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#7) banhammer válasza macilaci78 (#2) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

És vigyáznod is kell, hogy el ne vágd az ujjad vele, mert olyan vékony a káva.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) Nyx89 válasza kerelo (#6) üzenetére

Nyx89
(fanatikus tag)

Én tökéletesen meg vagyok elégedve a TN paneles 22 colos monitoraimmal, mind a hárommal, programozni ideális. Ízlések és pofonok, amíg ekkora az árrés, én biztos maradok az olcsóbbnál..

A vékonyság pedig szimpla esztétikai szempont, valakinek ez is mérvadó, törődj bele :)

[ Szerkesztve ]

(#9) fokukac válasza Nyx89 (#8) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

igazad van, ha kódolsz, ahhoz nem kellenek színek, az csak elvonná a figyelmed... :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.