A kis Sharkoon keretek tetszenek! 
Meet me @ Dhen' Ess Hardware!

A kis Sharkoon keretek tetszenek! 

Teljesen rendben vannak. Design is és ár is ok.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
nekem azért is tetszenek a sharkoon-ok, mert ahogy látom a képeken, nem kell 80 csavart kitekerni, hogy bele tudja rakni egy hdd-t 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Kis kora reggeli fogalmazás-zavar: "nem csak HDD-ket fogadnak, hanem SSD-t vagy HHD-t is". Egyébként végre valami normális keret a vastagabb (12,5mm) vinyókhoz...
[ Szerkesztve ]
Hidd el, mindig lehet rosszabb...

bírom ezeket a szálcsiszolt holmikat mint a Sharkoon QuickStore Portable Pro
[ Szerkesztve ]
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Hát ja.
Mondjuk én még a Chieftec-nek bírom a kereteit, konkrétabban egy típussal találkoztam eddig, de az fém volt, elég stabil. A wincsi rögzítéséhez viszont 4 csavar kellett, de hát könyörgöm, arra való, STABILITÁSRA!
Egyébként a Chifinél is két műanyag pecket kell csak kicsavarni.

Sharkoon QuickStore Portable Pro tökéletes! Szép, hasznos, minőségi, olcsó!
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

Jónak tűnnek,kíváncsi leszek rájuk élőben is,remélem hamarosan lesznek a boltokban.
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

így van nagyon szép darabok lettek... 
Sharkoon QuickStore Portable Pro
ebből lehetne 3,5 is, nem sértődnék meg.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."