Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

X4 630 (4 mag) 3,4 GHz 4 x 512 kB 95 W 100 dollár 99 dollár
Én ma szereltem egyet be és annak 2,8Ghz az üzemi órajele (igaz a tulaj izmos tuningot is kért) és ugy 3,4 lett belőle:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

Jól meg van kavarva az alsó táblázat...

A helyes órajelek:

235e - 2,7GHz
245 - 2,9
250 - 3,0
255 - 3,1
260 - 3,2
435 - 2,9
445 - 3,1
630 - 2,8
635 - 2,9
640 - 3,0

Egyébként az új árazást elnézve jó pár proci feleslegessé válik.

[ Szerkesztve ]

(#3) Televan

Televan
(senior tag)

Ezeket a 2-5 dolláros árcsökkentéseket nem értem. Vagy lehet , hogy én nem vagyok elég skót?

És itt van ez is.
X4 910e (4 mag) 2,6 GHz 4 x 512 kB 6 MB 65 W 175 dollár 169 dollár
X4 905e (4 mag) 2,5 GHz 4 x 512 kB 6 MB 65 W 165 dollár 169 dollár

Logikus , hogy a kettő közül a 910e -t veszem meg.Minek egy áron adni?

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#4) Abu85 válasza audi100td (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

"A legtöbbet a Phenom II X4 sorozatba tartozó Black Edition jelzésű négymagos megoldások ára esett, aminek a játékosok bizonyosan nagyon fognak örülni."

Érdemes játékra 4 magos processzort venni? Éppen most gondolkodom egy komplett AMD (játék)gépen, s az X2 260-nal szemezek.

(#6) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Szerintem az itteni árakon meg sem fog látszani az árcsökkentés.
Legalábbis a pár dolláral csökkentett procikon.

(#5) Balika911 ha uj gépet veszel ,főleg játékra akkor csak négymagosat.
Már jol használják a játékok a kettőnél több magot.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#7) vzsryl válasza Balika911 (#5) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már van néhány 2-nél több szálon futó játék (GTA4, BFBC2, FC2 stb...) és egyre több lesz belőlük.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#8) gyiku válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

izmos tuning alapfeszen? :DDD

(#9) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó "ötlet", ugyanezt elkövethetnék a videokártyákkal is, ha nagyobb mértékű csökkentés az sem baj.

Az élet kegyetlen .

(#10) Ger_man

Ger_man
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hmmm... ha itthon is csökkennek lehet h komolyan elgondolkodok egy 955ön :))

(#11) FRENK1988 válasza gyiku (#8) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát egy pöttyet megnoszogattam a kicsikét:D. Amugy jah semmi agyonfeszelés

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) Tockos25

Tockos25
(lelkes újonc)

Kinn lehet, hogy csökkenek az árak, de itthon nem fogjuk nagyon megérezni - a forint majd elintézi!

AMD, ATI - the BEST

(#13) Balika911 válasza vzsryl (#7) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszi, s természetesen Silentfrognak is! Az a helyzet, hogy az új játékokkal ritkán játszom, a mostani E8600-ammal pl. meg vagyok elégedve. A 260-as gyengébb, de lehet elég lesz. A fogyasztás is szempont, mert minél halkabb gépet szeretnék összerakni.

Szerintem az lesz, hogy kezdésnek megveszem az Athlon II-t, aztán ha kevés, akkor mehet bele a négymagos. Nem drágák ezek a jószágok, ha rosszul csinálom, akkor is egy Big Mac menü árát ha bukom az eladáson. :)

(#14) KicsiUbul válasza Televan (#3) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek az arak nagykereskedelmi partnerekre vonatkoznak, ezres nagyságrendű tételek esetében. Ott már van jelentőssége 1-2$ nak is.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#15) Khaal

Khaal
(őstag)

Szerintem ennél a két sornál el lett írva valami:
X4 910e (4 mag) 2,6 GHz 4 x 512 kB 6 MB 65 W 175 dollár 169 dollár
X4 905e (4 mag) 2,5 GHz 4 x 512 kB 6 MB 65 W 165 dollár 169 dollár

Nem sok értelme lenne ha még meg is emelnék a 905e-nek árát, hogy ugyanannyiért menjen mint a 910e.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#16) Abu85 válasza Khaal (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Há én most ezzel nem tudok mit csinálni. Az AMD ennyit írt. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) Archer

Archer
(őstag)

Érdekes, hogy egy kategórián belül több procinak is ugyanaz az ára. Így tényleg úgyis mindenki a legmagasabb jelűt veszi a többinek meg nincs értelme. Bár nálunk úgyis beárazzák majd őket 1-2k különbséggel :(

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#18) siriq

siriq
(őstag)

Szepen csokkenek az X4-k arai(phenom). Az uj arak is megerkeztek tobbe kevesbe. Most akcioztak be a procik arait(UK). Vegul nem rosz huzas.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#19) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Hu de fain lenne egy 1090T olyan 50 k-ra mérséklődne ! :C Ennyit még ki is adok prociért többet nem!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#20) siriq válasza Crytek (#19) üzenetére

siriq
(őstag)

Annira nem ment le az ara. Viszont kesobbi akcio kereteben 50 korul lehet az ara.
Inkabb 56-60 K-ra tippelnem az arat.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#21) Crytek válasza siriq (#20) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

AMD-t szeretnék majd 50K körül valami jót.Intelre hiába várok 80 alá se fog menni a 6 magosainak az ára.
Arra leszek kíváncsi az új amd proci majd mennyire lesz ütős most már felfogja e venni a versenyt az ezer éves intellel.

[ Szerkesztve ]

(#22) audi100td válasza Crytek (#21) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Az ezeréves intel-lel már felvette (core 2), csak a mostanival nem, de fordulhat még a kocka...

(#23) Ősember válasza siriq (#20) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

az ilyen árakat mire alapozzátok? :) most durván 70k itthon boltban és ebben a táblázatban 10 dollárt csökkent a vételár. a 10 dollár hogy jön ki nektek több, mint 10 ezer forintra???.

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#24) Crytek válasza audi100td (#22) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ez már nem fog amióta megvették atit csak a VGA-ra koncentrálnak ami látszik is hisz NV fölé nőttek elég szépen!

(#25) siriq válasza Ősember (#23) üzenetére

siriq
(őstag)

Arra alapazom, hogy nezem az angol arlistakat. Itt olcsobb(mar most olcsobban adjak mint eddig). Persze ha otthon normalizalodik a forint arfolyama akkor meg nagyobb ugrasnak lehet az ember szemtanuja.
Kisseb 6 magos amd-t persze mar lehet 50 korul venni. Sot 50-ert, most neztem.

[ Szerkesztve ]

(#26) HaZsolt válasza siriq (#25) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Itt az ideje egy 965 BE beszerzésére. Most olyan 45 ezer körül lehet kapni. Árcsökkentéssel lesz ez 40 is:)

Xtreme 3D Team Hungary

(#27) audi100td válasza Crytek (#24) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nem véletlenül vették meg az ATI-t, nem csak azért, hogy vga-t gyártsanak...

(#28) siriq válasza HaZsolt (#26) üzenetére

siriq
(őstag)

Sot. Ahogy keresgelem az arat annal jobbat talalok. Atlag arral szamolva kicsivel tobb mint 40-ert el lehet hozni.

[ Szerkesztve ]

(#29) .mf válasza Balika911 (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Én idén télen esedékes gépcserénél A II X3-at fogok nagy valószínűséggel venni, aztán majd Bulldozer kerül a helyére. Az X3 alig drágább, egy maggal több, órajelben alig kevesebb, és még annak is van esélye, hogy a negyedik magot aktiváld, míg az újabb X2-k nem letiltott magosok.

(#30) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hozzánk mikor ér el ez az árcsökkenés?

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#31) vanhalen válasza TheChos3nOne (#30) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Majd ha elérjük Hollandia színvonalát

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#32) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

létezik az, hogy az X4 955 139Dollárba kerül és 200Ft-os árfolyammal számítva, mindössze 27800Ft ?

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#33) kovsol válasza mrhitoshi (#32) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

lehet rosszul tudom, de ezek nagybani árak ezres nagyságrendű darabszámra

csak azt tudnám miért adják egy árban a különböző erősségű procikat? van aki így is a kisebbet veszi ? vagy így több hasznot rakhat inkább a nagyra az eladó gondolom :)

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#34) [CS]Blade2 válasza mrhitoshi (#32) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

ÁFA, BÉFA, haszon, stb. Mire ideér már nem dollár, hanem euró, aztán a magyar is rátesz, és rögtön 40-45K az a 28.

(#35) Crytek válasza kovsol (#33) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Arra nem gondolsz hogy ez által ki akarják futtatni a különböző szériákat? Én első körben erre tudok gondolni!

(#36) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy ennyire igyekeznek $300 környékén tartani a 1090T-t. Melyik i7-est veri, hogy ennyire nyakasak? :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#37) torma1981 válasza [CS]Blade2 (#34) üzenetére

torma1981
(senior tag)

Most 42-45e az ára. Biztos hogy megy ez lejjebb. Már most sok helyen 955BE 39e

(#38) JoolsNOS válasza Televan (#3) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert a 910 elfogy és utána már csak a 905 marad úgyhogy azt is elviszik.

[ Szerkesztve ]

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#39) Oliverda válasza [CS]Blade2 (#34) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 165 dolláros listaár mellett 39K az ára. Akkor az új 139 dollárossal 40-45K lesz? Logika és tájékozottság rulez.

leviske: Renderben pl. jó párat. Vannak még páran akik munkára és nem suprrpi-re meg 3dmárkra veszik a gépüket.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#40) Balika911 válasza .mf (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszi az ötletet, még utánakérdezek a megfelelő topicban. Az X3-mat azért nem vettem számításba, mert a 3 több, mint egy, de nem osztható kettővel és ez amolyan meg nem értett gyerekké teszi. Tudom, így adjatok tanácsot. :)

(#41) Tockos25 válasza leviske (#36) üzenetére

Tockos25
(lelkes újonc)

Nem sok i7-est ver el, de mégis csak 6 magos! Sok emberke megveszi csak hogy 6 magos procija legyen - így nagyobb a hasznuk.

AMD, ATI - the BEST

(#42) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#13) Balika911: Azért Core 2-ről 260-asra váltani szerintem nem feltétlen jó ötlet. Akkor már inkább X2 555, vagy az is sokat fogyaszt?

(#24) Crytek: Nem csak a GPU frontra koncentrálnak, csak míg az R600 egy jól bővíthető és nem mellesleg már kész architektúra volt a kezükben, addig a K8-a nem volt már elég átgondolni ahhoz, hogy a Nehalem-mel felvegyék minden téren a versenyt a Bulldozer meg az eddigiek alapján nekem úgy tűnik, hogy nem lett volna korábban kivitelezhető, még akkor sem, ha az ATi miatt nem kerülnek padlóra.

(#39) Oliverda: De azoknak meg nem lényeg, hogy Black Edition legyen. Bár, ha a 75T is BE lesz, $240-ért akkor vegyük úgy, hogy nem szóltam.

(#41) Tockos25: Aki csak arra hajt, hogy legyen egy 6magos processzora, annak ott a 55T is, közel 30%-al olcsóbban.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#43) Oliverda válasza leviske (#42) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Számít az hogy lényeg vagy nem lényeg nekik? A szorzózár mentesség csak egy plusz amit vagy kihasznál valaki vagy nem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#44) Tockos25 válasza leviske (#42) üzenetére

Tockos25
(lelkes újonc)

Mégis csak a 1090T a csúcsmodell és nem mellesleg szorzózár mentes!

AMD, ATI - the BEST

(#45) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez remek hír,de olyat szeretnék látni,hogy az AMD csökkentette jelentösen a 5800 széria árait,mondjuk 30 százalékkal legalább

(#46) Balika911 válasza leviske (#42) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Akár még az is lehet belőle, de majd a megfelelő helyen utánanézek. Most még nem vagyok képben. :)

(#47) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Valószínűleg [ez] van a háttérben. Hogy hogy ez is csak az it café-ra került ki, egész más tálalásban? Mekkora főcím lett volna pedig ellenkező esetben. És hát az egekig magasztalt magny-cours se kell kulcstartónak sem... :DD

Mezőhegyes

(#48) Oliverda válasza Ottoka (#47) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az hogy neked melyik tálalás tetszik meg melyik áll közelebb az igazsághoz az két különböző dolog.

"Elemzők szerint ez azzal magyarázható, hogy a vállalat Xeon DP és Xeon MP chipjei rendkívül népszerűek a gyártók körében, míg az AMD új 8 és 12 magos Opteron CPU-iból egyelőre kevés került forgalomba. A piackutató azt várja, hogy a harmadik negyedévben az AMD nehézségei megszűnnek, és javítani tud majd a cég."

[ Szerkesztve ]

(#49) Abu85 válasza Ottoka (#47) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez az árcsökkentés, aztán sokat fog javítani a szerverpiaci eladásokon. :DDD
Például, mert az IT Café szokott az üzleti vonallal foglalkozni? Érdekes, hogy azt nem nehezményezted, hogy a PH! nem írt az AMD VGA-piaci elsőségéről. :) Tényleg ezt az eredményt miért nem linkelgeted? ;]

[ Szerkesztve ]

(#50) [CS]Blade2 válasza Oliverda (#39) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Vártam. Értelmezés, és árgép rulez. Én a jelenlegi árat mondtam, te megy kikerested mennyi a legalacsonyabb ár. :( Egyébként is, akinek írtam nem erre volt kíváncsi, hanem, hogy miért kerül itt sokkal többe.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.