Jóreggelt! 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Jóreggelt! 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
(#2) antikomcsi

Na igen, meg ha kevesebb van, sokkal exklúzívabbnak érzi a tulajdonosa. 
A memóriát, viszont kevésnek tartom, egy ilyen kártyára. Azért 1giga alatt, nem biztos, hogy optimális lesz a 24-26-->, colos monitorok gazdáinak.

Nem is, ezért jó h. ott a leadtek 1792megása.
(L) Atiradeonika (L)

Inkább mondták volna, hogy green limited edition, akkor még talán többért is el tudták volna adni. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Vagy Limited Green AtomOC 4GB Edition 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

Ühüm, csak az nem 1792 mega, hanem 2 x 896, ami korántsem ugyan az.

Szerintem ő a dupla memós 275-re gondolt.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Valami teljesítménykülönbség biztos lesz az új és a régi modell között, mégha az minimális lesz is. Csak arra lenneék kíváncsi, hogy melyik javára. 
Pontosabban:Limited Green AtomOC 4GB GTA IV Edition 

Lehet, de a szövegkörnyezetből nekem nem ez derült ki. 
Sztem ez olyan mint anno a 8800GTX ami mondjuk sztem a mai napig egy okés kari... pedig már több mint 2 éve vettem ^^
Aki ilyet vesz annak tuti elég lesz ez egy ideig.
Üdv,
Vik
~ Arcana ~
Leadtek tud élni... 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Akkor jó lenne ha dupla áron kerülne forgalmazásra, mert mekkora "király csávó" lesz aki ilyet birtokol. Kellenek már az "újak", azokat megvárom aztán csere valamire.
A Zotac csinálta jól, én a többiek helyében sem csináltam volna hírverést. Jó, hogy nem adják már ki az összes régi nagy király kártyáikat silányabb minőségben nagy hírkavalkáddal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
<-ƘƘ-> Rendszerment
Mindkét kártya dobozán ott vigyorog az 1792 mega, szóval magonként 896. Nem a 275-re gondolt.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
leadtekék legalább minden kártyánál kicsit más design-t használnak... gigáéknál az a hightech cuccban figyelő, b@szottnagyfegyveres, mutogatós 3.14csa már kicsit unalmas 
már várom, hogy az arma2 is bekerüljön az ilyen kártyák ph-s tesztelésénél... kíváncsi vagyok, hogy egy gtx295-tel mit menne meg mennyire lett jól megoldva a multigpu/cpu-s rendszerek kihasználása 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
bazeg nálam hibádzik az arma2
german verziót kipróbáltam, tiszta bug volt, a demó meg el sem indul.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
külföldi oldalon néztem tesztet azért a kórájhetes rendszert még 4890-nel vagy gtx285tel is eléggé megreccsenti... szívesen megnézném mindenféle sli és cfx rendszerrel is egy ph!-s tesztben 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Így van, bár a green kicsit sántít ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kíváncsi vagyok kisül-e rajta a rántotta, remélem Bacsishoz egyszer eljut egy ilyen 
.::www.megadanceradio.hu::.
szerintem a duplanyákos kártyákat is részben azért szüntették be, nehogy bacsis kolléga a reggeli pirítóst azzal készítse... 

Ugyanmár, arra célra vannak sokkal jobb jelentkezők is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
WinSlow kártya mikor lesz, Trabanttal a háttérben és egy gef2-vel a dobozban?
True Success is Blonde
Homemade edition is jó lesz? Mert akkor gyártok vagy 10-20 db -ot ha van rá vevő és eladom $100 -as árfolyamon. GeF2 -ből úgyis van itthon pár db és majdnem felveszik a versenyt a HD 4850 -el 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
én is szívesen csinálnék hasonló verziót, csak eladtam pár éve a gef2 mx200-am... 100dollárért szívesen tennék rá egy win logót meg egy f@szt is
az lenne ám a betyár winfast kártya... lanparty-n lehetne vele nagyot villantani 

-Igen majdnem, amennyiben a majdnem a 14~15x-ös teljesítménybeli
különbséget jelenti. 

Jó kis cucc, elfogadnám
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Kicsit későn gondolkozott az nVidia, hamarabb kellett volna egy pbc-n gyártani és akkor jött volna pénz belőle, de így már csak ürítenek...
Nézd ez relatív. Magyarország is az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán között terül el 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Igen, és tulajdonképpen Te is tengerparton laksz!
Csak egy kellemes 800Km-es séta.
![;]](/dl/s/v1.gif)

Mennyire halk és mennyire hatékony ez a hűtés?
Semmi ATI vs. nVidia flém?
Nagyon pozitívan csalódtam most a fórumozókban. 
Milyennapvan?

Már csak valami szép nagy Limited Edition felirat kellene rá és akkor elkérhetnének még 50$-al többet érte....
[ Szerkesztve ]
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

Minimális grafikai megjelenítés mellett überbrutál halk és atom hatékony. Csak el ne kzdj játszani.
De ha általában a gyári hűtőkből kiindulunk, van nála jobb is a piacon..
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
Persze, mert egész nap nem voltam gépnél.
![;]](/dl/s/v1.gif)
és Zso2 sincs itt 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
de ha Mo.-ra is 500 dollárért jönne, egész tűrhető árnak lehetne mondani az elődhöz képest.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Nekem valahogy a régebbi 295-ösök jobban bejönnek külsőleg, persze ettől eltekintve dettó ugyanaz.

szerintem nemsok külömbség lenne közte, de viszont a hűtése jobban tetszik, jobban szellőzik ahogy elnézem
Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13
Nem, nem. A magyar tengerpart közelebb van