Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóreggelt! :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#2) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na igen, meg ha kevesebb van, sokkal exklúzívabbnak érzi a tulajdonosa. :D

A memóriát, viszont kevésnek tartom, egy ilyen kártyára. Azért 1giga alatt, nem biztos, hogy optimális lesz a 24-26-->, colos monitorok gazdáinak.

(#3) X Factor válasza antikomcsi (#2) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Nem is, ezért jó h. ott a leadtek 1792megása.

(L) Atiradeonika (L)

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Inkább mondták volna, hogy green limited edition, akkor még talán többért is el tudták volna adni. :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#5) dy_nmq válasza juliabrilke (#4) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

Vagy Limited Green AtomOC 4GB Edition :DDD

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#6) antikomcsi válasza X Factor (#3) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ühüm, csak az nem 1792 mega, hanem 2 x 896, ami korántsem ugyan az.

(#7) rup1u5 válasza antikomcsi (#6) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Szerintem ő a dupla memós 275-re gondolt.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#8) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami teljesítménykülönbség biztos lesz az új és a régi modell között, mégha az minimális lesz is. Csak arra lenneék kíváncsi, hogy melyik javára. :U

(#9) Killing válasza dy_nmq (#5) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosabban:Limited Green AtomOC 4GB GTA IV Edition :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#10) antikomcsi válasza rup1u5 (#7) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Lehet, de a szövegkörnyezetből nekem nem ez derült ki. :DDD

(#11) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem ez olyan mint anno a 8800GTX ami mondjuk sztem a mai napig egy okés kari... pedig már több mint 2 éve vettem ^^

Aki ilyet vesz annak tuti elég lesz ez egy ideig.

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#12) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Leadtek tud élni... :D

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#13) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor jó lenne ha dupla áron kerülne forgalmazásra, mert mekkora "király csávó" lesz aki ilyet birtokol. Kellenek már az "újak", azokat megvárom aztán csere valamire.

(#14) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Zotac csinálta jól, én a többiek helyében sem csináltam volna hírverést. Jó, hogy nem adják már ki az összes régi nagy király kártyáikat silányabb minőségben nagy hírkavalkáddal. ;]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) mmdms válasza rup1u5 (#7) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Mindkét kártya dobozán ott vigyorog az 1792 mega, szóval magonként 896. Nem a 275-re gondolt.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#16) mephi666 válasza Skizz (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

leadtekék legalább minden kártyánál kicsit más design-t használnak... gigáéknál az a hightech cuccban figyelő, b@szottnagyfegyveres, mutogatós 3.14csa már kicsit unalmas :)
már várom, hogy az arma2 is bekerüljön az ilyen kártyák ph-s tesztelésénél... kíváncsi vagyok, hogy egy gtx295-tel mit menne meg mennyire lett jól megoldva a multigpu/cpu-s rendszerek kihasználása :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Skizz válasza mephi666 (#16) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bazeg nálam hibádzik az arma2 :( german verziót kipróbáltam, tiszta bug volt, a demó meg el sem indul.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#18) mephi666 válasza Skizz (#17) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

külföldi oldalon néztem tesztet azért a kórájhetes rendszert még 4890-nel vagy gtx285tel is eléggé megreccsenti... szívesen megnézném mindenféle sli és cfx rendszerrel is egy ph!-s tesztben :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#19) P00By válasza juliabrilke (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Így van, bár a green kicsit sántít ;]

(#20) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kíváncsi vagyok kisül-e rajta a rántotta, remélem Bacsishoz egyszer eljut egy ilyen :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#21) mephi666 válasza Devid_81 (#20) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem a duplanyákos kártyákat is részben azért szüntették be, nehogy bacsis kolléga a reggeli pirítóst azzal készítse... :DD

(#22) antikomcsi válasza mephi666 (#21) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ugyanmár, arra célra vannak sokkal jobb jelentkezők is. ;]

(#23) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WinSlow kártya mikor lesz, Trabanttal a háttérben és egy gef2-vel a dobozban?

True Success is Blonde

(#24) Gonosz15 válasza Ste (#23) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Homemade edition is jó lesz? Mert akkor gyártok vagy 10-20 db -ot ha van rá vevő és eladom $100 -as árfolyamon. GeF2 -ből úgyis van itthon pár db és majdnem felveszik a versenyt a HD 4850 -el :))

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#25) mephi666 válasza Gonosz15 (#24) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is szívesen csinálnék hasonló verziót, csak eladtam pár éve a gef2 mx200-am... 100dollárért szívesen tennék rá egy win logót meg egy f@szt is :) az lenne ám a betyár winfast kártya... lanparty-n lehetne vele nagyot villantani :DD

(#26) joi29 válasza Gonosz15 (#24) üzenetére

joi29
(őstag)

-Igen majdnem, amennyiben a majdnem a 14~15x-ös teljesítménybeli
különbséget jelenti.
:DDD

(#27) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Jó kis cucc, elfogadnám:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#28) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit későn gondolkozott az nVidia, hamarabb kellett volna egy pbc-n gyártani és akkor jött volna pénz belőle, de így már csak ürítenek...

(#29) Gonosz15 válasza joi29 (#26) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nézd ez relatív. Magyarország is az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán között terül el :DDD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#30) antikomcsi válasza Gonosz15 (#29) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Igen, és tulajdonképpen Te is tengerparton laksz!

Csak egy kellemes 800Km-es séta. :DDD ;]

(#31) zed1983

zed1983
(őstag)

Mennyire halk és mennyire hatékony ez a hűtés?

(#32) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmi ATI vs. nVidia flém? :R
Nagyon pozitívan csalódtam most a fórumozókban. :K

Milyennapvan?

(#33) gpatrik

gpatrik
(tag)

Már csak valami szép nagy Limited Edition felirat kellene rá és akkor elkérhetnének még 50$-al többet érte....

[ Szerkesztve ]

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#34) gpatrik válasza zed1983 (#31) üzenetére

gpatrik
(tag)

Minimális grafikai megjelenítés mellett überbrutál halk és atom hatékony. Csak el ne kzdj játszani.:DDD De ha általában a gyári hűtőkből kiindulunk, van nála jobb is a piacon..

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#35) Mr.Csizmás válasza D1Rect (#32) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, mert egész nap nem voltam gépnél. :DDD ;]

és Zso2 sincs itt :))

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#36) DroneZ válasza gpatrik (#33) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de ha Mo.-ra is 500 dollárért jönne, egész tűrhető árnak lehetne mondani az elődhöz képest.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#37) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem valahogy a régebbi 295-ösök jobban bejönnek külsőleg, persze ettől eltekintve dettó ugyanaz.

(#38) csirkés11

csirkés11
(tag)

szerintem nemsok külömbség lenne közte, de viszont a hűtése jobban tetszik, jobban szellőzik ahogy elnézem

Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13

(#39) Gonosz15 válasza antikomcsi (#30) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem, nem. A magyar tengerpart közelebb van :P

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.