Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Jégkokó válasza rudi (#50) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért szerintem a 150 ezres kategoria nem igazán nevezhető olcsónak.Inkább a 90 ezer alatti.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#52) dabadab válasza Jégkokó (#51) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"szerintem a 150 ezres kategoria nem igazán nevezhető olcsónak"

Persze, 150k HUF nem keves penz, viszont ennyibol nem lehet normalis laptopot kihozni.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#53) rudi válasza Jégkokó (#51) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bármennyit erősködsz, attól még az Amilo szériának továbbra sem lesz semmi köze az Emsprimo Mobile (nem V) szériához vagy a Lifebookokhoz.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#54) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nem rossz masina, nagyon szep kulso, megfelelo teljesitmeny, kozepes arral szerintem...
persze lenne mit javitani, pl kijelzo felbontas, de egyik noti sem tokeletes, akkor mindenki olyat venne!
:D :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#55) Jégkokó válasza rudi (#53) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak azt mondtam, hogy az amiló a leginkább elterjedt , igy e szerint itélik meg a fujit.Most az, hogy 200 ezer fölött tud normálisan összerakott gépet is csinálni. Azért a konkurencia ez alatt is jó minőségű gépeket kínál.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#56) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt mondjuk nem ertem, hogy egy 30 centis gepnel hogy tudtak ekkora hatalmas pusztasagot osszehozni a billentyuzet ket oldalan...

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#57) rudi válasza Jégkokó (#55) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg az alábbiakat mondtad nagy általánosságban:

"Az igazat megvalva én sose vennék fuji notit, valahogy nagyon gyengék a minőség terén."

"Hiába raknak bele viszonylag jó dolgokat, mégse sikerül ezt normális minőségbe kivitelezni."

Szóval ne tessék kollektívban szindi a Fujitsu Siemens notikat! ;)

[ Szerkesztve ]

(#58) tildy válasza rudi (#49) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valószínűleg nem véletlen a nevében a V betű (Amilo PRo V1000, V2000,V2020 asok ugye voltak.... ) Szóval kb. az Esprimo Mobile V elődje az lehetett.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#59) rudi válasza tildy (#58) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pontosan! Ráadásul most az Esprimo Mobile V gépek az Amilok új, fekete-fehér dizájnját kapták.

(#60) Retro11 válasza rudi (#59) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Ráadásul az Amilok közt is vannak minőségi darabok. (Xi és Sa 3650). 300k feletti árcédulával. :U

[ Szerkesztve ]

:)

(#61) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép szép, de a műkörmeim miatt sajnos nekem nem praktikus a laptop... :DDD :O :DDD

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#62) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szívesen elfogadnék egy ilyen gépet, viszont egy monitort biztos rákötnék :)

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#63) Integra válasza mob_zzz (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

olvasom a cikket, nézem a képeket, lenézek a két monitorom alól a dokkolóba, hát mit látok, egy d630-at magam előtt:)
mégis, nekem a thinkpad jutott eszembe róla, szerintem inkább arra hajaz a színe ellenére és akkor lám, eljutottam a details részig és látom lenovo display, lol
ez e régi t-s proc meg mit akar, a világ összes akksija sem elég hozzá, thinkpadnél meg már rég ott figyelnek a p-s c2d procik.
mondjuk kevesebb mint brutto 300ért nem rossz, de ennyiből már zsíros thinkpadet is kapni..

ja és a másik, ami a dokkolóját illeti.
szégyen és gyalázat, hogy még mindig egy analóg és egy digi vga kivezetés van rajta..
tényleg vicc, aki használt már ilyet két monitorral, az tudja miről beszélek..

[ Szerkesztve ]

(#64) kariad

kariad
(senior tag)

Jó jó..... csak drága és nem bírja az aksi sokáig!! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#65) nemtommi

nemtommi
(őstag)

Gondolom csak elírás az utolsó bekezdésben az "U9200".
Az se rossz gép mondjuk, tegnap vettem egy 99,9k-s darabot belőle.
Szigorúan munkára lesz használva, amiben nem sok megterhelő feladata lesz a processzornak, vagy a VGA-nak, csak az emberi vállnak-kéznek, ezért is esett arra a választás.
Nomeg az ára miatt is, pláne ha "véletlenül" eltűnne a kocsiból...

[ Szerkesztve ]

(#66) Borgi válasza Major Major (#25) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

hát én rengeteget használom a notimat munkára és közben nem áll módomban egerészni, főleg ha az egyik kezemben éppen a noti van vagy egy másik ezköz amivel valamit generálok vagy hasonlót csinálok. Nekem kell a tapipad, de jó lenne ha kikapcsolható lenne és ez a picúr pont megfelelne legalábbis a zsomblőrködésben.

1 stressz tesztre elvinném egy példányát, meglátnám hogy bírja a homokot.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#67) Konflikt válasza Jégkokó (#45) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na mar megint a marka fikazas...
A ceges notim egy lifebook s7110 xl, ez minosegben van olyan mint barmelyik dell, lenovo.
mondjuk siemensnel nem is fognak mast adni.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#68) Borgi válasza Konflikt (#67) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

Miért is ne? énis E sorozatot kaptam :)

Resistance is Futile!!

(#69) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bevallom, tetszik ez a noti, pedig nem vagyok oda a FuSi termékekért. Mindenesetre ha igazán nagy gyártó akar lenni a FuSi, akkor jobban oda kellene figyelnie az alsó szegmensre. Nem elég elárasztani a madarasteszkók polcait, ha növelni akarja az ázsióját.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#70) Jégkokó válasza ^Clown (#69) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát pedig ez tényleg igy van.A héten jött hozzánk vagy 15 raklap v5555 noti ami abszolút low end kategoria és ment is ki szinte rögtön belőle vagy 100 darab.

(#71) L3zl13 válasza Jégkokó (#70) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hmm, lehet hogy abból pont mi vettünk 75-öt? :D

Nem próbáltam ki, de így ránézésre low-endbe elmegy...

Aki hülye, haljon meg!

(#72) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mellesleg most pont egy E8420-as Lifebook előtt ülök, előtte V3505-öt használtam, és konkrétan az extra gombok (a cikkben szereplő notinál a bekepcsoló jobb oldalán lévő gombok) egyiknél sem működtek rendeltetés szerűen.
A V3505-nél egyátalán nem voltak hajlandóak működni.
Az E8420-nál meg van hozzá egy segédprogi, amivel lehet őket programozni kiválasztott program indítására. Ez rendben is van, de az eredeti funkciójuk (lockolás, energiatakarékos opciók stb) nem választhatóak ki.
Az előlapi Radio on/off kapcsoló pedig csak a BT-t tiltja le, holott a leírás (és a kijelző) szerint a WiFi-t is ki kellene kapcsolnia.
Szintén gáz még az ujjelnyomat olvasó. Attól függően, hogy melyik hivatalos (FSC oldalról letöltött) drivert teszem fel, vagy ujjlenyomatot nem hajlandó olvasni, vagy scrollozni nem lehet vele.
A legjobb eredményt eddig egy HP notihoz való driverrel értem el, azzal mindkét funkció működik ugyanazzal a driverrel. Igaz, a scrollt ki kell kapcsolni ha használni akarom az ujjlenyomat olvasót.

Mindezt WinXP alatt tapasztaltam, lehet, hogy a vele szállított Vista alatt nincsenek ezek a gondok.

Aki hülye, haljon meg!

(#73) For357y válasza tildy (#29) üzenetére

For357y
(fanatikus tag)

Nekem is Pi2530-am van. :) Valóban jó kis gép, csak a ventillátora kezd idegesíteni, mert üresjáratban is olyan hangosan zúg mint a fene...Még akkor is ha a Silent mode be van kapcsolva. Szobatársam gépe, 10 percenként felpörög 1-2 percre aztán elkussol, ez meg egyfolytában... :(

[ Szerkesztve ]

"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007

(#74) szuper-t válasza Nkboy (#2) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:) lenovo párti vagyok de nagyon jó lett a fuji :) elismerésem:) minőségben nagyon is halad:) szerintem a következő notim Fuji lesz:) :C

(#75) Borgi válasza L3zl13 (#72) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

az én E8310-esemnek nem nagyon vannak most gondjai és a 4 funkciós gomb is tökéletesen müködik bár én notepad, és 3 progit indítok velük. a csúszka pedig elöl nekem ki kapcsolja a wifit is. ujlenyomat olvasóm viszont nincs.
Mellesleg nézegetem régebben az E8420-ast hogy lehet az is jó lenne nekem (persze VGA-s)
jó tanács: ne bánj figyelmetlenül az optika kivételére hivatott mechanizmussal mert kollegámé 1. használatkor szétment :). Enyém persze folyamatos strapát bírja derekasan.

a tapipadhoz lehetne 1 driver ami az oldalára szimulál egy scroll sávot.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.