Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) richte

richte
(fanatikus tag)

Szuper kis gép! Elkéne egy ilyen otthonra. Nem kellene folyton a copy-ba rohangálni! :D

(#2) Antibazsi válasza richte (#1) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

a copyba ne is! :N ahova én járok a feket 7ft/A4 a szines 100%-os meg 200.
ennek fényében még mindíg úgy látom hogy otthonra max végszükség esetére érdemes vásárolni egy 10e-s nyomtatót. Vagy azoknak akik őrült lusták...vagy akik a világ végén laknak.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#3) richte válasza Antibazsi (#2) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Én a világ végén lakom... 2km-re a Copy-tól! :DDD

(#4) glutamin

glutamin
(őstag)

Én most próbáltam a céges mindenesünk (Ricoh Aficio MP 2550) scanner funkcióját. Beszarás!!! Érintő TF-n megadom az e-mail címet és így küldi vissza gépemre a végeredményt csatolmányban.

Fél milla felett van valamivel az ára.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#5) csibra

csibra
(kvázi-tag)

Ez egy jó cucc. Egy probléma van vele: legalább 2 hónapja nincs hozzá toner az egész országban. Április 8-ra ígérték a szállítást.

(#6) BMW-M6power

BMW-M6power
(kvázi-tag)

Jónak tűnik a kicsike, bár nekem túl sok lenne, nekem simán megtenné egy nyomtató, és egy scanner.

BMW M6 forever

(#7) Toms_

Toms_
(újonc)

Ilyen CLX-3175FN típ. gépet használok én is, csak egy kis bajom van vele, biztos bennem van a hiba, de nem tudok több oldalas faxot küldeni vele. A lapokat beolvassa, de csak az első oldalt küldi el, vonalat bont, majd újra tárcsáz... Lehet, hogy csak valamit elállítottam, mégegyszer át kéne olvasni a használatit..., de azért jó gép (a gombokhoz nem adtak semmilyen matricát, még Samsung felirat sincs rajta :))

(#8) Porcupain válasza richte (#3) üzenetére

Porcupain
(fanatikus tag)

Vagy akik "nyomda" festéket nem tűrő dolgokat akarnak nyomtatni:D

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#10) rudi válasza glutamin (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt a kis Samsung is tudja, csak annyi a különbség, hogy a kétsoros pontmátrixoson vagy az előre tárolt mailcímek közlül kell kiválasztanod a megfelelőt, vagy be kell ügyeskedned a saját címedet, ami eltart egy "kis" ideig.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#11) rudi válasza csibra (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez fura. HRP-ben és Ramirisben elvileg minden színből van raktáron pár darab, Expertben cyan és magenta van raktáron. Legalábbis az online rendszereik szerint.

(#12) rudi válasza Toms_ (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmilyen matricát? Nálam egy külön zacsiban volt a két ragacs.

(#13) csibra válasza rudi (#11) üzenetére

csibra
(kvázi-tag)

OK. Most már én is látom, a napokban még nem volt.

(#14) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

"A letapogató egység... Működési sebességét a nyomtatóegységéhez igazították..."

Ez mit jelent? Egy sort letapogat, majd azt kinyomtatja, majd ugyanez a játék a köv. sorral? lol

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#15) neduddki válasza Toms_ (#7) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

ijjen hiszti van egy ricoh fx12-vel az egyik hejjen is, ki kotanani mi van ellallotva rajta:- )

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#16) rudi válasza Chrys_ (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt jelenti, ami oda van írva: ugyanolyan gyors. Mind a kettő percenként durván 16 példánnyal végez.

(#18) m0rd0k

m0rd0k
(senior tag)

Sziasztok!

Ennek a nyomtatónak van fekete fehér változta,ami ugyanezt tudja? Köszi.

Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.