Na ja, itt a 90% ki sem fogja venni a gyári hűtőt a dobozából... 
[ Szerkesztve ]

Na ja, itt a 90% ki sem fogja venni a gyári hűtőt a dobozából... 
[ Szerkesztve ]

miért is? szerintem a össz-userek 90%-a gyári hűtőt használ
May The Force Be With You!

Lesz az 99% is!
Egy komolyabb hűtővel 1gHz-t lazán lehet húzni!
Alléz Olympique de Marseille!
(#4) yakuza.tora válasza LordVader80 (#2) üzenetére

De az összjuzerek 90%-nak nem is ilyen procija van... 
Alléz Olympique de Marseille!

szvsz nekem marad majd a Big Typhoon ,legfeljebb venti nélkül
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
(#6) LordVader80 válasza yakuza.tora (#4) üzenetére

mondjuk ez igaz 
Ezen gondolkodtam én is
Sima gyári hűtővel megy a mostani procim (1,6@3GHZ) és 44C felett még sosem volt...
Szóval bőven jó .
[ Szerkesztve ]

Miért kéne komolyabb hűtő a +1ghz-hez?
Ma már sokan gyárival tuningolják az ujjabb intel procikat.... 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Nekem is gyári hűtővel megy a procim, igaz én nem húzom. De alapon is 3,00Gzh 
bőven jó nekem is 

A 32nm-es procikhoz is ugyaanezt fogják adni, csak venti nélkül
Én eltom képzelni

[ Szerkesztve ]

Hát nem tudom. Én biztos nem használnám gyárival, hangos meg hát inkább veszek rá egy normális hűtőt és kiszedem belöle a legutolsó hz-t is 

minek a 90%-a? a pc-t használók kb 0.0000001%-ról beszélsz
aki ilyen procit vesz, vagy épít bele egy gépbe, 90%-ban a gyári hűtőt fogja használni. én is rajtahagyom az összes konfigon az alap amd-s hűtőt, teljesen jó az. ennek meg ugyanolyan jó ez.
A vér nem válik VAZZE!™

itt a 90% ki sem fogja venni a gyári hűtőt a dobozából... 

PWM csatis a venti,így a lapok többsége alacsony fordulatszámon pörgeti majd,és mivel a proci nem lesz meleg nem is fog felpörögni terheléskor sem.....és így nem is lesz hangos
[ Szerkesztve ]
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

"...azonos körülmények között egy 65 nm-en készült Core 2 Duo E6750 (Conroe) megemelt feszültséggel és 3,44 GHz-re tuningolva sem lépi át az 50 fokot, eredeti 2,66 GHz-es órajelén pedig vígan eldolgozgat 40 fok alatt."
Azért a régebbi Core 2-esekkel még nem ilyen rózsás a helyzet. Nekem B2-es steppingű E6300-asom van, és alap feszültségen, de 3,2 Ghzen 65 fokra melegszik 100% terhelés mellett (Orthos). További órajel- és feszültségemeléssel felkuszik az 70 fok fölé is.
Vagy csak nálam van gond?
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!
90% aki iylen procit vesz? mert akko sztem Te csak 1-2%-rol ebsélsz...

na akkor marad a hyper tx2 
talán egy ninja elviszi venti nélkül de én nem kockáztatnék(persze bele sem férne a házamba)
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

Nem tudom mostanában én nem fogalmazok érthetően, vagy mi van....
Itt a prohardveren aki ilyen procit vesz
De ez szerintem tök egyértlemüen kiderült a #1-ből is!
Milyen 90%? Nem értem, hogy érted, érted?
funkcionális analfabetizmus rulez
Zsír ez a wolfdale. A phenomot vártam nagyon, de miután megjelent inkább átpártoltam ehhez. Megveszem és jó kis (nagyjából)passzív gépet kreálok belőle.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Hang dolgában persze ezek a megoldások nem veszik fel a versenyt a nagyobb hűtőkkel, de jelzik, hogy a fejlődés jelenleg bizony jó irányba halad.
Az fejlődés, hogy még ezen is spórolnak? 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Kis hűtővel is beérik a Wolfdale magos processzorok ... de a nagyot is megköszönik ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Black...

Jah, lassan hozzászokunk a bömbölő gépekhez 
All Black...
Na ezt vártam végre van mire lecserélni a kazánomat (805)
powered by: ®MAJORMÜVEK®

A box cooler dolog ugyanolyan mint a táp. Házzal együtt venni akkor szokta az ember, ha nincs keret a minőségibbre, vagy egyszerüen nem érdekli mi van a gépben csak menjen és ne kelljen + pénzt kiadni semmire. Manapság rengeteg ember tuning nélkül csupán zaj miatt cseréli le a stock coolert (énse gondoltam volna, de látom mennyit visznek csak ezért). Aki meg tuningol, alap, hogy diszkoszvetéshez fog gyakorolni ezzel 
[ Szerkesztve ]

"a fejlődés jelenleg bizony jó irányba halad."
Most már jó lenne, ha a VGA kártya gyártók is ebbe az irányba tartanának...

akkor csak nem fogalamaztam olyan érthetetlenül.. 

háát 

újra kelendőek lesznek a P3-as hűtők 
Ne kapkodd el, hol van a még a tavasz?
Ráérsz majd áprilisban, addigra olcsóbb is lesz a professzor... 
Saját szabadalom:
-Téli átállás: Pentium D805
-Nyári átállás: Wolfdale magos Kóró 
[ Szerkesztve ]
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Nem a hűtő van fókuszban a gondolatsor ezen részében.
Soirée...

Ezzel énis tisztában vagyok, csak más megvilágitásban (amit le is irtam) már nem annyira pozitiv a dolog szvsz 
Három dolgot tudok erre reagálni.
Ad 1: Valóban, egyértelmű, hogy a gyártó (Intel) spórol a hűtőn. Ez sajnálatos dolog, egyet is értek veled. Egy ritkábban lamellázott, esetleg hőcsöves hűtő sokkal halkabb + hatékonyabb lenne.
Ad 2: Az a tény, hogy egy kétmagos mainstream CPU mellé tudnak ilyen hűtőt csomagolni, az viszont mindenképpen üdvözítő. A processzor fogyasztásáról, főleg a növekvő energiaárak mellett kellemes képet vetít előre.
Ad 3: Az, hogy a házzal együtt van a táp, nem minden esetben egyenlő a gagyi táppal. Pozitív példának az ASUS házai nemtommilyen táppal, valamint a Foxconn házak, ahol ha jól tudom, az FSP a beszállító. Az FSP pedig nem a gagyi tápjairól híres.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Persze alap használathoz, költséghatékony konfighoz mindig is jó volt a gyári hütő. Tuningnál nem biztos hogy nyugodtan aludnék a gyári hűtő mellett
ofc, nem is erre tervezik.Azt viszont mindenképpen le lehet szűrni belőle, hogy nem lesznek olyan gondok, mint a q sorozatnál, hogy a hőfok miatt nem igazán lehetett a maxot kihozni a gépből
[ Szerkesztve ]
Ha ez ilyen ütemben halad oda jutunk ahol kezdődött a CPU gyártás. Borda nélkül.

nem rossz! nem is baj ha nem kell végre tornyokat rakni a masinkába. Szerintem kimondottan pofás darabok, tetszenek! 
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

"nem használnám gyárival, hangos"
Mihez képest? 3Ghz-en használom és csak erősen erőforrásigényes alkalmazásoknál jön meg a hangja (az se veszélyes). A videokártyám ventije (Zalman) simán elnyomja.

Most újítottam be egy E2180-as procira épülő rendszert, a zalmanom 40°C alatt nem kapcsol be, így például netezés közben passzívan megy.
Emlékszem még a prescottos időkre, amikor szinte mindenki forró kályhákat jósolt. Végre nem csak a teljesítmény felé megy a fejlődés.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Amit mindenképpen megemlítenék, hogy az, hogy asztali procinak ilyen kicsi a hőtermelése, azért előnyös, mert akkor a mobil procik is kevesebbet fognak fogyasztani a korábbi generációkhoz képest. Ott még fontosabb a teljesítmény/hőtermelés mutató.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Szerintem PWM ide vagy oda ennek a hűtőnek a teljesítménye a ventillátorba szorul
Alacsony hőfokon dolgozik a proci de a venti tekerni fog rendesen ilyen kicsi bordával hogy a meghatározott hőfok érték alatt maradjon.Akinek egy ilyen procira telik az annak nem hiszem hogy gond lenne egy 3-4 K körüli Hőcsöves hűtőre beruházni.Aami szinte minimális paszív módban is elhűti ezt a procit. Az lesz halknak mondható inkább
Szvsz
Mindenestre elgondolkodtató a hűtő drasztikus csökkenése. 1-2 év és nem kell hűtő rájuk. Pont mint a kezdetekkor.
[ Szerkesztve ]
Nem szép, de legalább jó öreg!
oo megvárom még azt
de szörnyen sokat eszik és melegszik a 805. Most T7200 vel vagyok gyorsabb sokkal.