Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem tökéletes netezős konfig lehet bármelyik, szüleimnek pl. tökéletes lenne, anyám sem panaszkodna végre, hogy sok helyet foglal az ATX ház.

Amúgy le mertem volna fogadni, hogy valami Pine Trail-es hírrel zárjuk az évet. És persze majd 2010 első hónapja is tőlük lesz hangos! :P

[ Szerkesztve ]

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#2) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Azért egy DVD-RW meghajtót belerakhatott volna a gépekbe az MSI.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

én csak a kijelzővel nem vagyok kibékülve de am csini kis gép:)

(#4) Efbialy válasza banhammer (#2) üzenetére

Efbialy
(tag)

A monitoros előző változatában volt, gondolom ebből se hagyták ki, bár ez a képeken nem látszik.

[ Szerkesztve ]

„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

(#5) ronson

ronson
(senior tag)

MSI Wind Top, régi nevén Neton akkora sztár cucc volt, hogy rárohadt minden kereskedőre és csak elég bő bukóval lehetett szabadúlni tőlük.

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#6) kelzsoca válasza ronson (#5) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az árukat láttad? :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#7) ronson válasza kelzsoca (#6) üzenetére

ronson
(senior tag)

Melyik árukat?

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#8) harry válasza ronson (#7) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Az árát :-P

Amúgy valóban jó ötlet lehet, nekem a kid 'doboz' tetszik, monitor nélkül, optikai meghajtóval és dvi kimenettel és persze egy baráti árral valóban jó lehet netes és irodai felhasználásra.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#9) ronson válasza kelzsoca (#6) üzenetére

ronson
(senior tag)

Miknek az árát. A cikkben nem láok árakat.

(#10) ricsard88 válasza ronson (#9) üzenetére

ricsard88
(tag)

A teszkóban szoktam látni ilyen kis gépeket, acert talán, úgy 100 körül vannak monitorral együtt, de a teljesítményük egy max. 15 ezer ft-s konfiggal ér fel. Bár nem vagyok nagy szakértő, de emlékeim szerint az egymagos P4 szintű gépek közül is volt 50W alatti fogyasztású (lehúzott procival, laptop vinyóval és integrált videókártyával biztosan).

(#11) harry válasza ricsard88 (#10) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Akkor rakj már össze egy ilyen gépet 15eFt-ból :U Ja, hogy ez tft kijelzős, garanciális és új, össze van szerelve, halk, kevés helyet foglal, stb...
Biztos össze lehet rakni hasonló teljesítményű asztalit, bizonyos különbségekkel, lásd korábbiak - na most, van, akinek ezek nem számítanak, van, akinek meg jól jön egy ilyen out-of-the-box megoldás, hogy megveszed, bekapcsolod, megy, nem kell sok hely, stb.

"egymagos P4 szintű gépek közül is volt 50W alatti fogyasztású (lehúzott procival, laptop vinyóval és integrált videókártyával biztosan)." És az mivel gyorsabb egy kétmagos atomnál? :U

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#12) ricsard88 válasza harry (#11) üzenetére

ricsard88
(tag)

Használtan biztosan lehet kapni, akár még egyben is egy ilyen tudású gépet (az acer amit írtam egy magos volt). Nem új, de a tudása ugyanaz, és elsősorban a tudást, nem a méretet, vagy a külsőt próbáltam összehasonlítani. Biztosan össze lehetne állítani olyan szempontrendszert, ami a nettopoknak kedvezne, kérdés, hogy van-e értelme.
Van, akinek jól jön egy "out-of-the-box" megoldás, de nem ésszerűbb, ha akkor már inkább laptopot vásárol? Kb. 120-ért lehet kapni kétmagos (kis helyen is elférő) laptopot, azzal sincs semmi munka, és ugyanúgy a gyárban összeszerelik már, sőt még akksit is adnak hozzá...

A másik indok a nettop mellett a fogyasztás lehetne, a bejegyzésem azon része pedig arra vonatkozott, nem arra, hogy mennyivel gyorsabb egy kétmagos atomnál. Itt szintén versenyre kelhetne egy hasonló árú normál laptop.

Természetesen van aki biztosan meg fogja venni, különben nem árulnák. Más dolog, hogy megéri-e. Ezért az árért már laptopot, vagy jóval nagyobb teljesítményű gépet lehetne venni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.